- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşini dinle yoksa sonraki konun aldatılıyorum gibi şeyler olabilir Allah korusun.. Şeytan boş durmuyor malum. Eşinizin dediği gibi teyze bulun. Şanslısınız eşinizden dolayı.geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
adam cok haklı evde yabancı biri çok rahatsız edici.hem nasıl güveniyorsunuz genc bir kzı eve almaya. bir abla demişti bundan yıllar önce eşi ile bakıcı arasında birseyler oldugunu tam anlatmadı ama kız bunların yatak odalarına uzanmıs adamda üstünü değisiyor orda .geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
benim eşimde istememişti yatılı sonra alıştı.Ailemizden biri gibi oldu. Bu bahsettiğim en uzun kalan arada daha kısa süreli bir iki bakıcı oldu .Ama ben hepsinden başta rica etmiştim. Eşim geldikten sonra odana çekilirsen sevinirim ben ihtiyacın olunca çağrırım diye. Hiç ne beni rahatsız edecek birşey olmadı.Eşbetteki zorluklarıda var.Ama size getireceği faydayı düşününce hiçbirşey. Kesinlikle yatılı bakıcı müthiş konfor. Evinizin fiziki şartları uygunsa (bakıcıya vrebilecek oda, çift wc, ebeyn bamyosu v.s) hiç düşünmeyin.Ama baştan hatları çizin.
pardon ama güvenmediğim adamla ne işim varSeytanin varligina inaniyor musunz
Bu ne guven pess![]()
Soruma dikkat ettin mi bilmiyorumpardon ama güvenmediğim adamla ne işim var
:) sen tanıştın hralde kendisiyleSoruma dikkat ettin mi bilmiyorum
Seytanada guvenin var mi
kişi kendinden sorumludur benim mantığıma göreNe hoş..
O zaman benim yorumum seni ilgilendirmiyor
Üzmeyin kendinizi , burda kimsenin niyetinin sizi üzmek olduğunu sanmıyorum . Evde yatılı bir yabancı hayatınızı ciddi anlamda kısıtlar diye düşündüğümüzden ve eşinizde istemediğini belirttiğinden ötürü , sabah gelip akşam gitmesi daha uygun diye yazdık . Sonuçta ailenizi etkileyecek olan bir durum ve ortak karar gerektirir . Bence bu şekilde çalısmaya başlayın , duruma göre ilerde tekrar gözden geçirirsiniz .yani tek bakici tutan benim sanki
herkes menopoza girmis kadinlarla calisiyor da sanki ilk genc bakiciyi ben tuttum
tovbestagfurullah
nekadar kalp kirmaya meyillisiniz gece gece üzüp aǧlattiniz beni