eşim ve ben napacaz evimize hırsız girdi

2aylık evliyiz küçük yerde yaşıyoruz altın tak dediler yeni gelinsinbayramda .ve bayram sonrası işten eve bi geldik eşimle kapı zorlanmış aman tanrım kapıyı bi açtık basmaya kıyamadığımız eviimizi talan etmişler .altınlar parfüm tarağım ojelerim ve bazı küpelerin tekini almış nedenini biliyorum ve kafam çok karışıyo .korkuyorumevden soğudum.sürekli eşime tartışıyoruz 2 ikimizde allak bullak olduk .aramıza bişiy olcak die korkuyom.evde yalnızda kalamıyom.off

Bu benzeri durumlarda dokunmadan etrafı kolaşan ettikten sonra hemen polis çağırmak. Gerisini onla rhalldedip size ne yapmanız gerektiği konusunda bilgi verirler.

Düzeltme nereye gitti ayol :D

Mecbur flood yapıyorum sayın mod ve adminler. Neyse ayrıca eve polisleirn gelip tek tek komşulaırn falan ifade alındığını gören korkar belki de böyle saftirik şeyler yapmaz.

Geçmiş olsun. Gülünecek birşey yok bence de. :olmaz:Oje, parfüm gibi şeyler alındığına göre bunu yapanın bayan olması ihtimali yüksek. Bence peşini bırakmayın aileden biri bile olabilir. Herşeye hazırlıklı olmalısınız. Ama eşinle birbirinizi de karşınıza almayın, bu sizin aleyhinize olur.

2aylık evliyiz küçük yerde yaşıyoruz altın tak dediler yeni gelinsinbayramda .ve bayram sonrası işten eve bi geldik eşimle kapı zorlanmış aman tanrım kapıyı bi açtık basmaya kıyamadığımız eviimizi talan etmişler .altınlar parfüm tarağım ojelerim ve bazı küpelerin tekini almış nedenini biliyorum ve kafam çok karışıyo .korkuyorumevden soğudum.sürekli eşime tartışıyoruz 2 ikimizde allak bullak olduk .aramıza bişiy olcak die korkuyom.evde yalnızda kalamıyom.off

geçmiş olsun 6 ay önce nikah yüzüğüm dışında herşeyim gitti
benden donra aynı sitede 4 daire daha soyuldu çok fena

allah allahhhhhh bi hırsız neden parfüm küpe falna alsınki acaip yanii..
elektronik eşyaları alması lasım deilmi onlar para eidyor en azından yada altın falan..
sanki sapık biri girmiş eve gibiiii öle bşy sezdim okuyunca...
kapı kilidini dieştir cnmmmmm zmein katta deilsen korkma evdeyken kimse giremes içeri:)

konu komik değil. ama başlık enteresan. eve hırsız girdi napıcaz diyince insanın burda ne arıyosun koş polis çağır diyesi geliyo. ayrıca bi eve hırsız girdi diye niye karı kocanın arası açılsınki. arkadaş birde küpemin tekini almışlar nedenini biliyorum demiş. ben asıl bunu merak ettim. neymiş ki bildiğiCADIARZU

Bizimde evimize hırsız girdi, kocamla aramda hiçbişey olmadı acaba bizmi tuhafız?
yani eşinle aranın açılmasına, kimse bir mana veremiyor..
korkunu anlıyorum,geçmiş olsun..oje tarak vs..tanıdık birisi olabilir..

olabilir yani,hırsız bu ,herşeyi alabilir ,bizim eve de girmişti ,ekmek bıçağını almıştı ,ayrıca iskambil kağıtlarını da ,dolaptaki çikolataları da yemişti :))önemli şeylere dokunmamıştı bile ..
bi keresinde de kapıyı baltayla kırıp alacağını alıp baltayıda yatağın üstüne bırakıp gitmişti ,korku filmi gibi eve bi giriyosun yatakta balta ..o zamanda dolaptan kürkümü almıştı ,değerli sandı heralde gerçek değildi bile..

olabilir yani,hırsız bu ,herşeyi alabilir ,bizim eve de girmişti ,ekmek bıçağını almıştı ,ayrıca iskambil kağıtlarını da ,dolaptaki çikolataları da yemişti :))önemli şeylere dokunmamıştı bile ..
bi keresinde de kapıyı baltayla kırıp alacağını alıp baltayıda yatağın üstüne bırakıp gitmişti ,korku filmi gibi eve bi giriyosun yatakta balta ..o zamanda dolaptan kürkümü almıştı ,değerli sandı heralde gerçek değildi bile..

ekmak bıçağını kendilerini müdafa etmek için alıyorlar, bizim ekmek bıçağını da almış, 2 bina aşağıya atmıştı hırsız..
iskambil kağıtlarını ne yapacaksa,kumarbaz biri zaar..yatağa balta bırakılması hakkaten korkunççeyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım hırsızların aklidengi o anda yerinde olmadığı için ne bulursa alıyorlar işte benimde gecen sene evime hırsız girdi hemde ben alt komşuda otururken nasıl bi hırsızsa artık gerçek altınları bırakıp sahteleri almış eşimin kuru sıkı tabancasını birde laptopu almış ama en tuhafı da herşeyi eliyle koymuş gibi almış götürmüş ben 2 kişiden şühpeleniyorum ya yan komşum yada alt komşumun oğlu tiksiniyorum burdan maddi durumumuz yavaş yavaş düzelmeye başladı sanırım bu sene kış yada bahar taşıncaz burdan.

bu arada bnm teyzemin evine giren hırsızda buzdolabını açmış ve muz yiyip kabuğunu yere atmıştı.
iğrenç ya:S

Öncelikle geçmiş olsun. Anlamadığım konu eşinle neden sürekli tartışıyorsunuz. Eve hırsız girdi diye kavga etmeniz saçma. Canınız sağolsun, giden mal sonsun nolucak yani. Bunun için kavga ediyorsunuz.
Buradaki bayanların tamamına yakınının evine girmiştir hırsız. Bu kadar dengenizi bozacak bir şey değil yani.
Ben hırsızla gecenin bir vakti oğlumun odasında burun buruna geldim. Bunun dışında 2 kere daha gridiler evime. Canınıza bir şey gelmediği için şükredin.

Benim evimede 3 a içinde iki defa girdiler. Tüm altın takılarım tüm gümüş takılarım, iç çamaşırlarım,eşimin iç çamaşırları, esofmanlarımız, eşimin tüm tisört ve kotları, eşimin traş bıcakları,tüm elektronik aletler aklınıza ne gelirse gitmişti. iki defada gitti bunların hepsi. Ne yapacaklar diye düşünmeyin hırsız bu ayrıca 2. el olarak satıyorlarmış artık. aralık 2010 ve mart 2010 tarihler girdi benimde evime. şuan alarmda kamerada var ama hala tek eve giremiyorum ve tek evde kalamıyorum.

Back
X