Eşim ve Ben

atlattık çok şükür çünkü benim ilk ve son aşkım onu kırmamak için elimdn geleni yapıyorum o hele bi kanatsız melek gerçekten bu güne kadar hiç bi isteğim geri çevrilmedi ama huysuzluğu yapanda kavga çıkaranda hep benn oldum şimdi farkındayım ve üzerine düşüyorum espirili konuşuyorum resmen aşığım

Aynen, huysuzluk kavga hep benden çıkardı, o da ağzına geleni sayardı ama :) Zaten bu şekilde 5-6 ay geçirdik, şimdi o günleri unuttuk ama :)

aslında bu topiğe başka bir şeye bakmak için girmiştim ama tesadüfen adını görünce okuyayım dedim ve yaşadıklarının olumlu yönde gelişmesine çok sevindim :) inşaallah 2013 yılında daha da iyiye gider ve dediğin gibi 2013 senin yılın olur :)

Selam arkadaşlar,

Sizinle paylaşmak istediklerim var :) Ben 7 yıllık evliyim ve bu sene ciddi anlamda sorunlar yaşadık. Güzel geçen 6 seneden sonra bu son bir yıl evliliğimde kabus olmuştu. 2012 greçekten benim yılım olmadı. Hatta hayatımda hafızamdan silmek isteyeceğim bir yıl olacaktı ki KK yı bulana kadar :) İnternette evlilik danışmanı psikolog vs ararken rastladım KK ya. Eşimle haziran-temmuz aylarında başlayan, benim de sabrımın sonlarına gelmiş olmamdan kaynaklanan bir sürü kavga ve tartışmalar yaşadık. Zaten kv min bana olan davranışlarından pek hoşlanmadığım için, eşimin onunla hergün defalarca konuşup fikir alışverişinde! bulunduğunu bildiğim için ona karşı da hırs doluydum. Bütün suçlu kv idi! ve ben yüklendikçe yüklendim. Eşime annesi ile ilgili olumsuz konuşmalar yaptım. Sonrasında o söylediklerim bana ve evliliğime fazlasıyla ödetiliyordu! Bir kısır döngüye girmiştik. Ben annesine kinleniyordum, o bana kinleniyordu, kavga ediyorduk. Bu böyle aylarca sürdü. Geri dönüşü olmayacağını düşündüğüm kavgalar ettik, bu sözlerden sonra yüzyüze bakamayız dediğim şeyler söyledik birbirimize. Ayrılma noktasına kadar gelmiştik.

Çok büyük bir aşkla başlayan, kızımızla taçlanan evliliğimiz nasıl bu hale gelmişti? Belki de ayrılacaktık, herşey bitecekti. Dedim ya sonra KK yı buldum. Burda açtığım birkaç konum var. Yorumlarda tek dikkat ettiğim kv ye neden bu kadar odaklandın, sorun eşin de denmişti. Sonra farkındalık. Ben çok samimi olduğum bir kaç arkadaşıma bile anlattığımda bana sorun eşin de ama sen farketmiyorsun dememişlerdi :) Aşkımdan gözüm kör mü olmuştu bilemiyorum ama kocacığıma toz kondurmuyordum ki :) Annesi yaptırıyordu hep!

Sonra eşime odaklandım. Kv problemini gerçekten büyük bir sıkıntı yaşatmadığı sürece hayatımdan çıkarma kararı aldım ve yaptım. Eşim zaten düzelmeye, yaptıklarını telafi etmeye dünden razıydı. Özrünü kabul edeceğimi, ama birdaha benimle ağır konuşursa bile geriye asla dönmeyeceğimi söyledim. Yeminler etti, birdaha asla böyle şeyler yaşamayacağımızı, beni asla kırmayacağını söyledi. Değil ağır bir söz, incitecek bir tek kelime bile söylemeyeceğine söz verdi. Zaten bu seneyi saymazsak gerçekten birbirini kırmamaya çalışan, ağır sözler bir kenara hareketlerine bile dikkat eden bir çifttik. Nasıl bu noktaya geldik biz bile anlam verememiştik ki..

Neyse fazla uzatmayayım.. Şimdi ben eşime odaklanmış durumdayım, annesi hakkında olumsuz birşey söylemiyorum, Ve asıl mucize birbirimize resmen yeniden aşık olduk. 2012 yılının son ayları da başladığı gibi gitmeyecek, ve 2013 belkide bizim yılımız olacak :)

En büyük KK :)

Sorunların mutlu sonla çözülmesini seviyorum :16:

Allah mutluluğunuzu daim etsin. :16:

aslında bu topiğe başka bir şeye bakmak için girmiştim ama tesadüfen adını görünce okuyayım dedim ve yaşadıklarının olumlu yönde gelişmesine çok sevindim :) inşaallah 2013 yılında daha da iyiye gider ve dediğin gibi 2013 senin yılın olur :)

Çok teşekkür ederim, miniğinle mutluluk dolu bir yıl dilerim sana :)

aferin sana farkında olmak ne güzeldir :)))
hepimiz aynı yollardan geçiyor çözümü yine kendimiz buluyoruz sonunda
nice evlilikler bitti malesef bu yüzden
kimse 4*4 lük değil elbette bizde değiliz, daha olumlu olduğumuzda herşey olumlu oluyor hayatta değilmi
eşinle mutluluklar dilerim sana canım uzun seneler

aferin sana farkında olmak ne güzeldir :)))
hepimiz aynı yollardan geçiyor çözümü yine kendimiz buluyoruz sonunda
nice evlilikler bitti malesef bu yüzden
kimse 4*4 lük değil elbette bizde değiliz, daha olumlu olduğumuzda herşey olumlu oluyor hayatta değilmi
eşinle mutluluklar dilerim sana canım uzun seneler

Evet farkındalık değil mi? Herşey sende başlar :) Çok teşekkür ederim. Mutluluklar sizin olsun...

Malesef ben de bu hatayi yapiyorum....Esimin uzudugumun farkindayim... Ama bunu hala yapmaya devam ediyorum.

Bu kv sorunsali benim evliligimde de mevcut... Henuz 4 aylik evliyim ve benim de sorunlarim var... Topileri inceledikce bahsettim ustunkoru ama yardiminizi tecrubelerinizden yola cikarak sizden rica ediyorum...

Annesine esimi kotulemek istemiyorum ama kv `m oyle cahil ve pervasizca sozler soyluyor ki agzim acik kaliyor... Ben de karakter olarak haksizliga gelemeyen bir yapim oldugu icin cevap veriyorum ve hakli iken haksiz duruma dusuyorum...

Canim esim haklisin ama onlar yasli diyor... Biliyorum yaslilar ama bizden daha tecrubeli degiller mi?

Insan gelinine oglumu tekeline aldin ? Semer vurdun der mi?

Gorumcesi de kocasini ( kendi kardesini) karisina kotuler mi , bu nasil bir ablaliktir? Benim de kardesim var ve ben onun hakkinda esine nasil boyle `` Ondan adam olmaz`` diyebilirim? Bu nasil bir hirs ve kiskancliktir...

Kayinvalideme anlatiyorum. Ablasi kiskaniyor onu diyor? Kimden kiskaniyor benden mi ? Anlamiyorum dusundukce doluyor , kinleniyor ve evliligime zarar veriyorum...

Bana yardim edin lutfen ne yapmaliyim?

Dun gece dananin kuyrugu koptu arkadaslar... Ablasini aradim ve esim de yanimdayken agzima geleni saydim...

Icimdekilerin hepsini kustum, esim garibim agzini acip tek birsey bile soylemedi... Gorumceme sordugum sorulardan bir suru yalanini ortaya cikarip yuzune vurdum...

Rahatladim mi HAYIR, daha da gerildim....

Aslında iyi yapmışsın. Son olayımızı anlatayım. Eşimle akraba ziyaretine gittik, Akraba benim olunca tabi kv durur mu iki de bir arıyor. En sonunda bir bahane buldu, eşime gel beni x'lere götür dedi. Anlayacağın gezme burnumdan geldi. Eşime de surat astım, neden hayır demedin, çok mu aceleydi dedim. Neyse onun için kavgaya değmez dedim ve sustum, ertesi gün kv yi arayıp, çok sakin çok kibar bir dille beni huzursuz ettiğini, ne yapmaya çalıştığını sordum. Kızdı falan ama ben sınırlarımı koruyarak saygımı bozmadan konuştuğum için verecek cevabıda olmadığı için telefonda öylece kaldı.. Umarım bir daha yapmaz, hep yapıyor bunu çünkü...

Back
X