Esim ve ben

size eşinize yaşadıklarınıza dair bir yorum yapmayacağım bu msjı gözyaşları içerisinde yazıyorum 2 senedir çocuk diye yıprandık bittik tükendik geçen ay tam oldu derken kimyasal gebelik geçirdim bu ay bozuk testin hışmına uğradım hamileyim sanıp kan testi yaptırıp yere çakıldım Allah rızası için yapmayın o bebeğe sahip olmak için nelerimi vermezdim Allah sizin ne urumda olduğunuzu görüyor o çocuk bilinçsiz verilmedi sze emanetinize sahip çıkın nolur!!!!
Üzüldüm ya rabbim en kısa zamanda dileğini kabul etsin.. sorun vardamı olmuyor çoçuğun canım

Herkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya yazmak bile
şok içindeyim.
sizden ana baba olmaz kusura bakmayın .
çocuk falan yapmayın.
nasıl aldırırsınız peki deyip. sigara içiyorsun diye.
neyin kafasını yaşıyorsunuz .
hangi dünyadasınız .
böyle evlilik içinde çocuk yapmayın. sizin zihniyetinizde çocuk yetiştirmeyin .
adama baktım baba olur mu diye . kadına baktım ana olur mu diye. sizden olmaz bi cacık.

daha iyisini yaparız ne demek.
rahimlerdekini sadece Allah bilir.
kötüsünü nereden bilmiş.
ve koca müsveddesi büyük konuşmuş.
bundan sonraki çocuğu için .
Allah göstermesin ama ...

evliliğinizi sürdürmenize aklım şaşrı
çocuğu aldırmanıza aklım kaçtı düşünemiyorum
bu ne sorumsuzluktur ya
Allah ıslah etsin
burda insanlar çocuk diye ağlarken allah sonunuzu iyi etsin inşallah
neye dayanarak aldırdınız
kocam bana sahip çıkmaz diye mi korktunuz
işte anne olsaydınız ne kadar güçlü bir kadın olacağınızı bilirdiniz
ama bence cahiilikten başka bişey değil
çocuk aldırmaya acayip sinirleniyorum
neyse daha fazla konuşmayım
kötü söylerim.

Boşanın bu evliliğin bir sonu yok. Bu evliliğe çocuk falan da dünyaya getirmeyin ikiniz de bir garipsiniz.

Babasız çocuk büyütmek istemiyorum demişsiniz ya ama hala mücadele etmek istiyorum diyorsunuz. Bu kısmı anlamadim?

Birde hem çocuk isteyip hemde ısrarla aldırmak isteyen adama niye bir ayar cekmediniz ? O ne derse öyle oluyor gibi hissettim.

saolun hiçbir sorunumuz yok ama olmayınca olmuyor
Bak canm adetin biter bitmez folik asite başla hatta folik iod al kalitelisinden.. bide kafana takma rahat ol benimde 1,5 sene olmadı geçen ay hamile kaldım folik asit kullandığım ay tabi sağlıksız gebelik olduğu için düşük yaptım

Bak canm adetin biter bitmez folik asite başla hatta folik iod al kalitelisinden.. bide kafana takma rahat ol benimde 1,5 sene olmadı geçen ay hamile kaldım folik asit kullandığım ay tabi sağlıksız gebelik olduğu için düşük yaptım
bende geçen ay kimyasl geçirdim çok üzücü

bende geçen ay kimyasl geçirdim çok üzücü
Canım üzülme azından hamile kalıyorsun sağlıklısın elbet olur artık yeni nesil de böyle geç hamile kalma durumu var.. eskiler pırt pırt doğuruyor Allah büyük hiç sıkma canını elbet olucak insan takıntı haline getirince hiç olmuyor..

Kadına neden kızıyorsunuz ben hiç anlamıyorum.. tamam çoçuğu olmayan var bir ton para harcayan var Allah yardım etsin..bir cana kıymak diyorsunuz kadın kendine eşine güvenememiş olabilir sorunları varken birde çoçuk sorumluluğu almak istememiş olabilir.. eşi bu konuda tek bırakmış kendini yanında olacağına karşısında durmuş inatla doğurucam deyipte daha beter olsa daha mı iyi olacaktı. Tasnif etmesemde kürtaj olayını eğer ki doğrusu buysa mantıklısı buysa olması gereken olur.tekrar çoçuk sahibi olabilirler sorunlarını düzelttikten sonra çoçuk yara bandı olarak kullanılmamalı.. sorunların üstünü kapatmak için geçiçi bir çözüm oluyor hem erkek istemiyorsa doğduğunda değişir lafına hiç inanmıyorum. İki taraf istediğinde olsun sorunlarını hallettikleri zaman mutlu oldukları zaman bu benim fikrim saldırmayın kızlar :)

Canım üzülme azından hamile kalıyorsun sağlıklısın elbet olur artık yeni nesil de böyle geç hamile kalma durumu var.. eskiler pırt pırt doğuruyor Allah büyük hiç sıkma canını elbet olucak insan takıntı haline getirince hiç olmuyor..
inşallah kısa zamanda olsun die dua ediyorum

Herkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya yazmak bile

sende normal değilsin.bence ruh ikizini bulmuşssun. ! peeeeeeees !

Zamanında anne babalarınız keşke önlem alsaydı onlar da belki daha iyisini yaparlardı. :super:

Herkese Merhaba
Niye bebeğiniz güzel olmazsa gerimi gnderecek. Hey Allahım ya zihniyete bak sen bence hiç mi hiç güvenme bide bence psikopat bir tip hızla uzaklaş benden söylemesi

önce belirteyim tüm mesajları okuyamadım.

kadının bedeni kadının kararıdır, mesele aldırmakta değil benim için. bu adam böyle bir şey istemiyorsa neden önlemini almadı madem? beni asıl bu sinirlendiriyor kusura bakmayın. siz de istemiyorsanız eğer sizin için de korunma yöntemleri var böyle şeyler yaşamamanız için!

ayrıca ne demek daha iyisini yaparız? tövbe tövbe!

Back
X