eşim ve ben :(

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Eşimi çok seviyorum ... 1 yıl önce severek evlendik ... Polis olduğu için fazla görüşemiyoruz zaten .. Onu o kadar çok seviyorum ki bazen uyurken başında oturup ağlıyorum ya ona bişi olursa diye ... Ama .... Az önce ilişkiye girmek istedi bende tamam dedim ama o uyudu neymiş benim suratım asıkmış onu istemiyomuşum.. Onla alakası yok ki :( evet haklı istemiyorum ama onu değil .. Bu gece bişeyler yapmak istemiyorum ne var bunda ki :( yinede tamam dedim .. İstekli gibi rol mu yapayım yani ne var :( sizede olmuyo mu sanki bazen bu ..

Canim genel anlamda motivasyona ihtiyacin var bence.
Bir sekilde daha pozitif olmayi ogrenmen lazim.
Hele bir sey olursa diye basinda aglaman hem seni hem esini kotu etkiler.
Esin emekli olana kadar aglayacak misin?
Hayat zor... Tasalanmak hayati kolaylastirmaz sadece daha da zorlastirir.

Az gorusuyorsunuz gorustugunuz zamanlarida boyle suratiniz asik gecirmeyin..onu istemediginizi dusunmustur hakli olarak

Eşimi çok seviyorum ... 1 yıl önce severek evlendik ... Polis olduğu için fazla görüşemiyoruz zaten .. Onu o kadar çok seviyorum ki bazen uyurken başında oturup ağlıyorum ya ona bişi olursa diye ... Ama .... Az önce ilişkiye girmek istedi bende tamam dedim ama o uyudu neymiş benim suratım asıkmış onu istemiyomuşum.. Onla alakası yok ki :KK43: evet haklı istemiyorum ama onu değil .. Bu gece bişeyler yapmak istemiyorum ne var bunda ki :KK43: yinede tamam dedim .. İstekli gibi rol mu yapayım yani ne var :KK43: sizede olmuyo mu sanki bazen bu ..
İstemiyorsan hayir diyecektin. Esini cok seviyor olman onu mutlu etmek adina her dedigine evet demek degildir.

Normalde hep böyle değilim ben .. Sanki istemiyorum desem sonuç yine aynı olacaktı.. Yine şu an ki gibi arkasını donup uyuyacaktı .. Aramız bozulmasın diye yapabilirim ama istiyomuş gibi de yapamam ki :(

Normalde hep böyle değilim ben .. Sanki istemiyorum desem sonuç yine aynı olacaktı.. Yine şu an ki gibi arkasını donup uyuyacaktı .. Aramız bozulmasın diye yapabilirim ama istiyomuş gibi de yapamam ki :KK43:

O zaman istemiyorum demeniz lazimdi. Istemeyipte istiyormus gibi yapmaya calismak daha kotu.

O zaman istemiyorum demeniz lazimdi. Istemeyipte istiyormus gibi yapmaya calismak daha kotu.
Neden beni kimse anlamıyor :( istemediğimi söyledim zaten... Baktım tavır yapıyo .. Ee yarın görev e gidecek pişman olurum onu uzduğume .. Bende e tamam dedim .. Bu seferde niye yuzun gulmuyo diyo ..

Esim polis olsa ve bu tur korkularim olsa uzmek istemesem "askim seni cok ozledim ama rahatsizim biraz bugun sadece sarilip uyusak olur mu" derdim. Tamam deyip "öf" modunda bakinca zaten insanda heves kalmaz ki. Siz olsaniz siz de bozulurdunuz:) Esinize yaklasiyorsunuz adamin surat 5 karis:)

Zaten görüşemiyorsunuz fırsatları kaçırmayın derim hem sen hem eşin daha mutlu olur sevişmek kadar birbirinize yakın olduğunuz nevar başka ;)

Esim polis olsa ve bu tur korkularim olsa uzmek istemesem "askim seni cok ozledim ama rahatsizim biraz bugun sadece sarilip uyusak olur mu" derdim. Tamam deyip "öf" modunda bakinca zaten insanda heves kalmaz ki. Siz olsaniz siz de bozulurdunuz:) Esinize yaklasiyorsunuz adamin surat 5 karis:)
Öyle dediğim zaman ( bugün olmaz başım ağrıyor diye dalga geçiyo benle ) hemde hiç bir rahatsızlığım yok ki .. Sadece o an istemedim yani napabilirim .. Hemen beni istemiyomusun demek zorunda mı

Valla üstüne atlardım eşimin zaten görüşemiyoruz birde kalkıp surat mı yapacağım:KK12::KK53:
Ben sürekli surat yapan bi eş değilim ki ... Ama bazen de istemiyorum.. Napim yani.. İstediğim zamanlarda oluyo elbet .. Ne yani sizlere de olmuyo mu .. Erkeklere kalsa her Dakka yap zaten .. Benim kocaya göre bi kişinin istemesi yetiyomuş.. Bak bak bak.. Bence ilişkiyi her iki tarafta istemeli .. Tamam istemiyosan sarılıp uyuyak dese nolur .. Butun gün saçma sapan insanlarla uğraşıyoruş da bide benle uğraşamazmış.. Bu laftanda gıcık oluyom zaten o da ayrı Bi konu ..

Bu saatte seni ayakta tutan bir konu seni üzmüş olmalı... Bana kalırsa güzel bir kahvaltı hazirla şimdi ve onu istemediğin için değil ona herhangi birşey olmaktan korktuğunu ve kafanda bununla ilgili kurduğunu bu yüzden psikolojini etkilediğini söyle aksi takdirde ondan soğuduğunu istemediğini ve ya başka birşey düşünecek .konuşmadan halledemezsiniz surat asmaya devam edecek evlilik için önemli bir konu .sana haksızsin demiyorum ama bunu anlatıp konusabileceginizi her zaman olmaycagini misal soyleyebilirsin aksini söylememe gerek yok bilirsin yapmaz deme evlilikte bir erkek uzaklaşırsa o evlilikte birşey kalmaz aldatır onu yapar bunu yapar başkasında aramaya başlar eksikleri bence dediğimi yap güzel bir kahvaltı ile konuş uzaklasmasina izin verme surat asinca eşin aaa haklı falan demicek içten içe kuracak kendini .sevinmelisin o kadar yorgunluğun üzerine gelip sana ilgisini gösteriyor sevdiğini hissettiriyor ki sen oylesin diye uyuyalim demiş .şöyle düşün bir şeye heves ediyorsun ve olmuyor bir iki kelime söylemiş normal takılma buna sen istediğinde o dese ne yapardin birde o taraftanda bak . Denemelisin dediğimi güzel sabahlar ;)

Son düzenleme:
Back
X