- Konu Sahibi oguzsevgizeynep
-
Fjjcduknvdyivddrtvbn?
Esinizle de bu sekilde iletisim kuruyosaniz(!) normaldir bu olanlar :)
Saka bir yana. Kadinlarla konustugunu gormussunuz ne konusmuslar, yani icerik sizi tatmin etmedi mi bosanmak icin? Sadece vakit gecirmek icin mi konusmus yoksa baya baya flort mu etmis? Biraz ayrintili anlatir misiniz
Sorun sınav mı yoksa kadınlarla konuşuyor olması mı ?
Baya baya konusmus flort gibi kusu bakmayin aliskanlik bendeki neyse bosanmak dusundun senide vururum kizimida falan dedi alti ustu konusmamis disari cimtigm mi var falan dedi
Bence sorun kandinlarla konusuyor olmasi ama o sinavlari oldugu icin ilgilenmiyormus benimle bende kucuk seyleri buyutuyormusum oyle dedi alti ustu kadinlarla konusmus gorusmemis ya
bu ne yahu, okuyayım dedim ikinci satırda vazgeçtim😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben severek evlendim dedim dogru ama nisanliken hamile kalnlardanim bu yuzden ailem falan zaten kesinlikle karsilardi bu evlilege ama bide bebek olnca hepden kotu olduk ha gider gelirz bayramda kalmaya bile gidecem ama bosanipda gitmek ustelik asil sorun gorunurde super bi ciftiz dort dortluk ama ondaki bu sey saplanti yani mukmmel denecek bi kocadir ama asla vazgcmiyrAllah Allah her disari cikmayan erkek evde internet basinda fantaziler filan yapsin o zaman. Sonra da disari ciktigim mi var desin.
Sizi de kizinizi da tehdit etmis siz korkmuyo musunuz bu adamdan? Sizi tutan nedir?
Bu kadar yoğunluğun içinde seninle değil de başka kadınlarla ilgilenmesini biliyor ama..
Bahaneye bak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?