esim ve bitmeyen sinavlari

oguzsevgizeynep

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
75
0
11
Sivas
Esimle severek evldik 9 aylk bi kizim var ve son iki aydir esim bambaska insan oldu yani artik oyle bi hale geldik ki yan yana iken tv den gozunu ayirmiyor sabah kaldigi gbi bilgisayarin basindadir hic bir zamn evden disari cikmaz ama iki sefer baska kadinlarla konusurken yakaladim ama konusmalarindadan anlasilan asla yuz yuze bi gorusme olmamis yada tlfnda arayarak konusmamislar sadece internette ve ben bu durum karsisinda ne yapilir bilmiyorum

Son düzenleme:
ne yazdığınızı anlamakta bizim sınavımız olsa gerek. lütfen düzgün kelimelerle kısaltma yapmadan türkçe taslağına uygun yazılar yazarmısınız.

Dekoder lazım yazdığınızı anlamak için.. Bakıyorum tam tamamlayacak gibi oluyorum kelimeyi, anlam değişiyor.
Sesli harfleri kullanır mısınız lütfen? Ücretsiz...

Esinizle de bu sekilde iletisim kuruyosaniz(!) normaldir bu olanlar :)

Saka bir yana. Kadinlarla konustugunu gormussunuz ne konusmuslar, yani icerik sizi tatmin etmedi mi bosanmak icin? Sadece vakit gecirmek icin mi konusmus yoksa baya baya flort mu etmis? Biraz ayrintili anlatir misiniz

Of çözücem diye yazıyı başım döndü. Düzgün cümle yazmak çok mu zor Allah aşkına!

bu ne yahu, okuyayım dedim ikinci satırda vazgeçtim😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baya baya konusmus flort gibi kusu bakmayin aliskanlik bendeki neyse bosanmak dusundun senide vururum kizimida falan dedi alti ustu konusmamis disari cimtigm mi var falan dedi

Baya baya konusmus flort gibi kusu bakmayin aliskanlik bendeki neyse bosanmak dusundun senide vururum kizimida falan dedi alti ustu konusmamis disari cimtigm mi var falan dedi

Allah Allah her disari cikmayan erkek evde internet basinda fantaziler filan yapsin o zaman. Sonra da disari ciktigim mi var desin.
Sizi de kizinizi da tehdit etmis siz korkmuyo musunuz bu adamdan? Sizi tutan nedir?

bu ne yahu, okuyayım dedim ikinci satırda vazgeçtim😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah Allah her disari cikmayan erkek evde internet basinda fantaziler filan yapsin o zaman. Sonra da disari ciktigim mi var desin.
Sizi de kizinizi da tehdit etmis siz korkmuyo musunuz bu adamdan? Sizi tutan nedir?
Ben severek evlendim dedim dogru ama nisanliken hamile kalnlardanim bu yuzden ailem falan zaten kesinlikle karsilardi bu evlilege ama bide bebek olnca hepden kotu olduk ha gider gelirz bayramda kalmaya bile gidecem ama bosanipda gitmek ustelik asil sorun gorunurde super bi ciftiz dort dortluk ama ondaki bu sey saplanti yani mukmmel denecek bi kocadir ama asla vazgcmiyr

Ben olsam o telefonuda kumandayida girtlagindan sokardim rahat etsin ayrilmasin yavrularindan.. bunun sorusumj var ortada hersey cingar cikarsn yeridir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…