esim ve bitmeyen sinavlari

Bugün yüz yüze olmaz, baktıkı ses çıkaran yok yarın yüz yüze görüşmeler olur.. Önce çapkınlık buna da göz yumulursa birine aşık olup pırr uçar gider yuvadan.. Rabbim hakkınıza hayırlısını versin.. Çok sert tepki gösterin, korksun yapamazsın..

Evt dogdugumdan beri frnsadydim esim icin sivasdayim ama gecici durum esim sinavlara girmek cok istedi geldik olmazsa sayet geri gidecz

Hadi inşallah.. Çözeceksin sen türkçeyi eşine çok güvenme derim bugün sadece mesajlaşan yarın sadece aynı yatağı paylaştık der aman Allah korusun.. Hakkınızda hayırlısı olsun kocanızı gözetleyin boş bırakmaya gelmez

Sivali ?? Hmm sivas mı yoksa bu yeni bir ülke veya şehir mi Doğduğunuzdan beri Fransadasınız heralde

Yapacagim en sert tepkiyi yaptim

Bilmiyorum ama cok kotuyum boyle dedikce siz iki kat kotu oluyom

Maalesef gerçekler güveniyorum deyip peşini bırakırsanız daha da ileri gider arkadaşın da dediği gibi yuvayı da bırakır gider.. Eksikseniz eğer ilişkinizde çeki düzen verin kendinize hoş her nasıl bir durum olursa olsun bir erkeğin eşini,sevgilisini bu ve buna benzer şekillerde aldatması açıklanabilir şey değil.. Ama malum yuva kolay kurulmuyor

Ama cinsel sorunlarini gidermek icin yaptim dedi

Ama cinsel sorunlarini gidermek icin yaptim dedi

Açık açık söylemiş dürüst olmuş diye tebrik mi etmek lazım şimdi Allah'ım sen büyüksün.. Diyemediniz mi 'eksikliklerini karınla gidermek yerine başka kadınlarla gideriyorsun akşam gelip benim yemeğimi yiyip benim yatağımda yatıyorsun git hangi kadın gideriyorsa eksiğini o koysun önüne yemeği ütülü kıyafetini vs' diye...

''başlık: eşimin sınavları
Konu içeriği: eşim başka kadınlarla konuşuyor''
tuhaf olmuş.Neyse..

başka kadınlarla konuşuyosa, öyle devam etsin arada kalmayın bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…