- 20 Ocak 2010
- 48.769
- 188.427
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi oguzsevgizeynep
-
Mesajinmi konununmu
Nerden nasil yapacagimi bilmiyorum yeniyim hep bu sitede hemde kulandigim telefonda
Kelimeleri eksik kullanmaktaki hata bir yana cümle kurmadaki düzende bir hata.. Nerelisiniz merak ettim yabancılar gibi kurduğunuz cümleler. 'Ben var oraya gitmek, anlamıyor ben siz nasıl türkçe konuşuyor' vs..
Kelimeleri eksik kullanmaktaki hata bir yana cümle kurmadaki düzende bir hata.. Nerelisiniz merak ettim yabancılar gibi kurduğunuz cümleler. 'Ben var oraya gitmek, anlamıyor ben siz nasıl türkçe konuşuyor' vs..
ilk yazdığın var ya msj işte onun altında
Sivaliyim ama fransadaym kendimi bildim bileli
Esimle severek evldik 9 aylk bi kizim var ve son iki aydir esim bambaska insan oldu yani artik oyle bi hale geldik ki yan yana iken tv den gozunu ayirmiyor sabah kaldigi gbi bilgisayarin basindadir hic bir zamn evden disari cikmaz ama iki sefer baska kadinlarla konusurken yakaladim ama konusmalarindadan anlasilan asla yuz yuze bi gorusme olmamis yada tlfnda arayarak konusmamislar sadece internette ve ben bu durum karsisinda ne yapilir bilmiyorum
Yaptim sanirim oldumu peki
Sivali ?? Hmm sivas mı yoksa bu yeni bir ülke veya şehir miDoğduğunuzdan beri Fransadasınız heralde
Evt dogdugumdan beri frnsadydim esim icin sivasdayim ama gecici durum esim sinavlara girmek cok istedi geldik olmazsa sayet geri gidecz
Sivali ?? Hmm sivas mı yoksa bu yeni bir ülke veya şehir miDoğduğunuzdan beri Fransadasınız heralde
Bugün yüz yüze olmaz, baktıkı ses çıkaran yok yarın yüz yüze görüşmeler olur.. Önce çapkınlık buna da göz yumulursa birine aşık olup pırr uçar gider yuvadan.. Rabbim hakkınıza hayırlısını versin.. Çok sert tepki gösterin, korksun yapamazsın..
Hadi inşallah.. Çözeceksin sen türkçeyieşine çok güvenme derim bugün sadece mesajlaşan yarın sadece aynı yatağı paylaştık der aman Allah korusun.. Hakkınızda hayırlısı olsun kocanızı gözetleyin boş bırakmaya gelmez
Bilmiyorum ama cok kotuyum boyle dedikce siz iki kat kotu oluyomHadi inşallah.. Çözeceksin sen türkçeyieşine çok güvenme derim bugün sadece mesajlaşan yarın sadece aynı yatağı paylaştık der aman Allah korusun.. Hakkınızda hayırlısı olsun kocanızı gözetleyin boş bırakmaya gelmez
snn koca seni kndıryır inanma hepsi bhn snn koca snv mnv sallmıyır
Bilmiyorum ama cok kotuyum boyle dedikce siz iki kat kotu oluyom
Ama cinsel sorunlarini gidermek icin yaptim dediMaalesef gerçekler güveniyorum deyip peşini bırakırsanız daha da ileri gider arkadaşın da dediği gibi yuvayı da bırakır gider.. Eksikseniz eğer ilişkinizde çeki düzen verin kendinize hoş her nasıl bir durum olursa olsun bir erkeğin eşini,sevgilisini bu ve buna benzer şekillerde aldatması açıklanabilir şey değil.. Ama malum yuva kolay kurulmuyor
Ama cinsel sorunlarini gidermek icin yaptim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?