- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Sevgoliyken gayet iyiydik aslinda...evet doğru ben çok saldım...bende eve daha istekli gelmesini istiyorum yani eve gelmek için can atsınBence öncelikle eşinizle sevgililik donemizde nasildiniz bi oturun onu düşünün ve p.tesi gününden itibaren dyete girin, evde bakımlı olun Salmayin kendinizi , abarti olmasa bile yüzünüzü Bira canlandırın hafif makyaj yapın saçları duzlestirin falan evet diyebilirsiniz ev isi yemek çocuk falan derken bunu sürekli yapamam diyebilirsiniz ama dedimya kendinizi salmayin , dirdir konusuna gelince valla hangi konularda dirdircisiniz onu bilemicem yorum yapmicam. . Ayrıca gün içerisinde esinizle mesajlasin eve biran önce gelmesini sağlayın falan, çocuğunuz yada cocuklariniz varsa 1 akşam ya kayinvalide ya görümce ya kardesinize veya annenize bırakın birbirinize vakit ayırın falan...
Kendimi kötü hissettim..resmen saldım kendimi bi kendime baktım bu ben değilim...evet dirdir çok itici ve ben her seferinde bu kez yapmicam desemde en ufak puruzde söylenmeye basliyrmBunları eşinizin muhabbetlerinden dolayı kendinizi eksik hissedip suçladığınız için yapmayın.
Motivasyonunuz iyi ve sağlıklı bir insan olmak olsun.
Herkes işveli cilveli olmak zorunda değil. Kendinizi bu konuda eksik hissetmeyin. Öyle biri değilseniz zaten öğrenilebilir bir şey de değil bence.
Kaba tabir ile ‘alışmadık g.tte don durmaz’ derler, aynen ondan...
siz de kendi karakterinize göre sevginizi gösterin.
Kimi daha şuh bir insan olur, kimi daha minnoş, kimi daha cüretkar olur, kimi daha utangaç...
Ama dırdır yapmayın. Kadın-erkek fark etmez çok itici.... insan evine gelip sevdiğinde huzur bulmak ister, yerli yersiz söylenmek de hiç huzur vermiyor...
bu sadece eşler için değil, Ebeveyn-çocuk ilişkisinde de böyle...
Muhabbeti hiç hoşuma gitmedi bi tiksindim resmenEşiniz için değil kendiniz için kilo verin işve cilve de çok önemli değil aslında zira adamın o taraklarda bezi varsa hep bir bahanesi olacaktır.
Evet aslin a olması gereken o ama malesef ben salmış durumdayimKadınlar eşlerinden önce kendi için bakımlı olmalılar diye düşünüyorum genç kızlık dönemi evlilik dönemi diye bir şey yok hatta doğuma giderken bile..
Kendimi kötü hissettim..resmen saldım kendimi bi kendime baktım bu ben değilim...evet dirdir çok itici ve ben her seferinde bu kez yapmicam desemde en ufak puruzde söylenmeye basliyrm
Kişisel bakımda sıkıntım yok düş alirim hergun ama saçıma şekil vermem veya özenli giyinmiyrm şöyle soylıyım sadace temizim özen sıfırSalmaktan kastınız ne? Duş mu almıyorsunuz? Saçınızı mı taramıyorsunuz? Dişlerinizi mi fırçalamıyorsunuz? Kişisel bakımınız mı eksik? Evde dizi şıkmış eşofman altı ve atletle mi dolaşıyorsunuz?
Ben de öyle topuklu ayakkabılar, şık elbiseler falan giymem evde kendi halindeyken...makyaj da pek yapmam.
Ama şanslıyım, kendi halinde güzel saçlarım var, dalgalı ve şekilleri güzel.Hç bir şey yapmayıp bir kıskaç toka da taksam güzel görünüyor.
Kişisel bakımıma dikkat ederim, her gün duş alırım vs
Kıyafet kışın tayt-sweatshirt, yazın pamuklu elbiseler.
İç çamaşırlarım da kendimi bildim bileli takım alırım, öyle de kullanırım. Sanırım istisnası hamileliğimde oldu :)
Hangi birini azaltarak salmış olduğunuzu düşünüyorsunuz?
Kişisel bakımda sıkıntım yok düş alirim hergun ama saçıma şekil vermem veya özenli giyinmiyrm şöyle soylıyım sadace temizim özen sıfır
Kas biyikta haftada bir hallediyroum duruma göre..benim biraz daga özenli olmam giyimime hayranım evde bile bakımlı gezen kadınlaraDuşla sınırlamayın, mesela kaş-bıyık için vakit ayırır mısınız? Yada kıl-tüy?
Güzel kokar mısınız?
Benim eşim parfüm sevmez. Ama gün aşırı nevresim değiştiririm, ben değiştirmezsem o değiştirir zaten. Temiz kokusu sever.
Özen dediğiniz kıyafet/makyajsa o kolay :) 10 dakika ile halledersiniz
Eğer saçınız örgüye müsaitse örgü topuzlara bakın hem bu sıcakta da rahat etmek lazım :)
Bunlara bakayım güzelmiş..tesekkur edrimGömlek elbiselere bakın
Eklediklerimin hepsi 50-100 arası fiyatları
Eki Görüntüle 2182116 Eki Görüntüle 2182117 Eki Görüntüle 2182118 Eki Görüntüle 2182119
Tek parça, giy oldu bitti :) ben kullanışlı buluyorum... pamuklu veya keten kullanıyorum zaten...
Merhaba ben başka bir şey soracaktım :). Takım halinde dediğiniz sütyen külot mu atlet külot mu.. ben de takım alıyorum ama alt sık değiştiğimden takım halinde kalmıyor alt çabuk eskiyır sık yıkanınca vs.Salmaktan kastınız ne? Duş mu almıyorsunuz? Saçınızı mı taramıyorsunuz? Dişlerinizi mi fırçalamıyorsunuz? Kişisel bakımınız mı eksik? Evde dizi şıkmış eşofman altı ve atletle mi dolaşıyorsunuz?
Ben de öyle topuklu ayakkabılar, şık elbiseler falan giymem evde kendi halindeyken...makyaj da pek yapmam.
Ama şanslıyım, kendi halinde güzel saçlarım var, dalgalı ve şekilleri güzel.Hç bir şey yapmayıp bir kıskaç toka da taksam güzel görünüyor.
Kişisel bakımıma dikkat ederim, her gün duş alırım vs
Kıyafet kışın tayt-sweatshirt, yazın pamuklu elbiseler.
İç çamaşırlarım da kendimi bildim bileli takım alırım, öyle de kullanırım. Sanırım istisnası hamileliğimde oldu :)
Hangi birini azaltarak salmış olduğunuzu düşünüyorsunuz?
Bunları eşinizin muhabbetlerinden dolayı kendinizi eksik hissedip suçladığınız için yapmayın.
Motivasyonunuz iyi ve sağlıklı bir insan olmak olsun.
Herkes işveli cilveli olmak zorunda değil. Kendinizi bu konuda eksik hissetmeyin. Öyle biri değilseniz zaten öğrenilebilir bir şey de değil bence.
Kaba tabir ile ‘alışmadık g.tte don durmaz’ derler, aynen ondan...
siz de kendi karakterinize göre sevginizi gösterin.
Kimi daha şuh bir insan olur, kimi daha minnoş, kimi daha cüretkar olur, kimi daha utangaç...
Ama dırdır yapmayın. Kadın-erkek fark etmez çok itici.... insan evine gelip sevdiğinde huzur bulmak ister, yerli yersiz söylenmek de hiç huzur vermiyor...
bu sadece eşler için değil, Ebeveyn-çocuk ilişkisinde de böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?