- 4 Ocak 2015
- 533
- 404
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla aksam vazgececek tarzda birisi ama
1 sene dolmadi daha amaGecerse gecsin, bosanma karari ona degil saa bakiyor. Gider davani acarsin, hakim de bosar bu kadar bitti gitti. Adamin ne dediginin cok da onemi yok.
Abla alnimin akiyla su isten cikayim tek duaniz bu olsun cok istiyorum cok cok istiyorumSen ayrılmak istiyor musun ?
O zaman direk ayrılalım deAbla alnimin akiyla su isten cikayim tek duaniz bu olsun cok istiyorum cok cok istiyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallahHanımlar yine babamın evine geldim bu sefer hiç hırsız gürsüz ayrıldık umarım hepsi olumlu sonuçlanır
ne farkeder oda istiyo ayrılmayı boşandıktan sonra farklı planlarınız var sanırımBirden dersem dunden razisin gibi olur
Bu konuyu banliyken okudum, giris yapamadigim icin yorum da yapamadım haliyle.. Inan şok oldum, kac tane konu actin bosanmakla, donmemekle ilgili.. Dayanmadin, kaldiramadin döndün, anlayabiliriz bunu bi nebze, insan ikna olabilir veya kafasi karisabilir ama dönüp "Kafasina bosanmayi nasil sokabilirim" ne demek? Bosanmayi istedigin halde niye dönüyorsun? Ayni yatakta yatiyorsunuz degil mi bir de o süreçte? Eşinin seni evine getirip yine sorun cikarmasi zaten ayri bi olay, girmiyorum bile..Esimin evine tekrar dondum kedimiz geldi kediyle vakit gecirdikce insanlari sevmedigimi anliyorum.Bugun esimle konusuyorduk bugun messenger ustunden bu sekilde devam etmez tarzi cumleler kurdu Allah var siddet yok ama istedigim hale geldi konusma sanirim evliligi devam ettirmek istemiyor mutsuzum falan diyor acikasi bu kulvardan giderse anlasmali bosanabiliriz sizce nasil bir yol izleyeyim boyle boyle bosanmayi kafasina nasil sokabilirim
Evet zaten kesin kararımızı verdik babam bir daha gidersem onları silmem gerektiğini söyledi hiçbir şekilde olmuyorBu konuyu banliyken okudum, giris yapamadigim icin yorum da yapamadım haliyle.. Inan şok oldum, kac tane konu actin bosanmakla, donmemekle ilgili.. Dayanmadin, kaldiramadin döndün, anlayabiliriz bunu bi nebze, insan ikna olabilir veya kafasi karisabilir ama dönüp "Kafasina bosanmayi nasil sokabilirim" ne demek? Bosanmayi istedigin halde niye dönüyorsun? Ayni yatakta yatiyorsunuz degil mi bir de o süreçte? Eşinin seni evine getirip yine sorun cikarmasi zaten ayri bi olay, girmiyorum bile..
Sanirim yeniden geldin babanin evine.. Boyle git gel git gel inan kiymeti kalmaz hic bi seyin, iyice laçkalaşır sadece.. Kararini net olarak ver artik ve verdigin kararin da arkasinda dur, şöyle mi yapsaydim diye dusunup durma..
Ablalarim babamla konustuumm beni evinde istemeyen adam kizim boyle yapiyorsa gel dedi cik gel dedi cok mutluyum seni okuluna da devam ettirecegim istedigin universiteye git dedi lutfen dua edin lutfen cok cok dua edin sizi cok seviyorum
Abla babam sen acamazsın onun acmasını bekle diyore gözün aydın. çık git işte boşanma davanı açarsın. şiddet vs olmuş kanıtın yoksa da söyle. artık geriri hakime kalmış. istediği kadar çirkefleşsin. bi sene sürmez de iki sene sürer ama boşanırsın illaki. o evde durup akşam aynı yatağa mı gireceksin o adamla bi de.
Sebep ?Abla babam sen acamazsın onun acmasını bekle diyor
Olmuyor işte baba evide iyi değil bu adamla bilmiyorum bilsemSebep ?
Ailenin, ozellikle babanin arkanda durmasi, sahip cikmasi oyle buyuk bi nimet ki, şükret..Evet zaten kesin kararımızı verdik babam bir daha gidersem onları silmem gerektiğini söyledi hiçbir şekilde olmuyor
Abla babam sen acamazsın onun acmasını bekle diyor