ne kadar sacma konustun ya ozellikle belirttim mantikli yorum yapun diye dinimize goreSeksin yabancısı yerlisi mi var yahu?
Burada mesele istemediğiniz bir şeyi size dayatması. Cizgifilmden etkilense ne olur etkilemese ne Olur?
Mesele size saygı duymaması.
Ozellikle mantikli yorum yapar misiniz doye belirttim..ne kadar sacma konusmussun dinimize gore makattan erkehin kadina yakinlasmasi gunah ama bubda bir sex sonucta ve de yabancilarnicin bu normla karşılanıyor... Bunlar subliminal etki mi dedim yoksa baska bir sey mi.. Saygi duymamazlıkta olabikir ama ben nasil karsilamaliyim bu durumu. Hic istedigi gibi olmadim cunku boyle dusunuyorum yanlis mi diye sormak istedimSeksin yabancısı yerlisi mi var yahu?
Burada mesele istemediğiniz bir şeyi size dayatması. Cizgifilmden etkilense ne olur etkilemese ne Olur?
Mesele size saygı duymaması.
Cilekli sakiz her zaman bana guzel yorumlar yapıyorsun en azindan gercekci tskk ederim.. Bakalim yazanlardan da filkir alalim..26. Kare ile bu istekle bir değil. Subliminal mesajlar çok farklı etkiliyor çocukluğu tamam bu işin içinde cinsellikte var ama oral seks değil cinsellik yaşının Alta çekilmesi ile alakalı. Şimdi burada fetva vermicem fakat bir kaç güvenilir kişiye daha sorun size açıklayıcı bir cevap verir.
26. Kare ile bu istekle bir değil. Subliminal mesajlar çok farklı etkiliyor çocukluğu tamam bu işin içinde cinsellikte var ama oral seks değil cinsellik yaşının Alta çekilmesi ile alakalı. Şimdi burada fetva vermicem fakat bir kaç güvenilir kişiye daha sorun size açıklayıcı bir cevap verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?