- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
Hic mi bakmadin aslan kral filminin baslangicinda sex vs yaziyor kola reklamlarinda buz iicnde kadinin agzina yaklastirdigi cinsel organ resmi beliriyor sadece cizgi film olarak fusunmeyin ben irnek verdim .acaba bu konudaki istegi bilincaltina işlenmiş olmasi mi diye fikir almak istedimAmariganın oyununa gelmeyin
Nerde hangi çizgi filmlerde cinsellik subliminali var söyler misiniz,;Tom ve Jerry'de Jerry Tom un ağzına dinamit koyup patlatıyor Tomun ağzı yüzü yanıyor mesela böyle mi?
ne kadar sacma konustun ya ozellikle belirttim mantikli yorum yapun diye dinimize gore
Evet ben bunlari dusunuyorum nasil etkisi olabilir diye bende de takinti yapti mesela izlerken gozukmuyor ama bunlarin aciklandigi videolar izlemistimetkilenmisim galiba...mantik nasil yok dalga gecer sekilde konusanalr oluyor bu yuzden belirttim sadece bilgi verecek olankar yazsin anlamindaKonuda mantık adına bir şey yok mantıklı yorum yapın diyor subliminal mesajlar kocadan çok konu sahibini etkilemiş belli
Oral seks yapmak zorunda değilsin diğer kısımları bilemiyorum çünkü oralarda mantık -4743898548954 larda
Kesin o teletabilerin işi bu. Ah o teletabiler.. Popolarını sallaya sallaya toplumu getirdiği duruma bak.
Kadın kocasının isteğini çizgi filme, çizgi filmi de Amerika'ya bağlamış.
Nooption, bunlar hep Amerika'nın oyunları işte..yalnız dini konular ve mesajlar yasak..
fetva hattını falan arayıp sorun..
şimdi burda hayır günah değil desek mideniz bulanmayacak mı bir daha
ne güldüm şuan hahhaha ya ben çok severdim onları hadi benide etkiledilerse ne yapıcam yaaKesin o teletabilerin işi bu. Ah o teletabiler.. Popolarını sallaya sallaya toplumu getirdiği duruma bak.
Kadın kocasının isteğini çizgi filme, çizgi filmi de Amerika'ya bağlamış.
Iste nasil etkiliyor baska bunu bilip ona göre davranmak onemli..26. Kare ile bu istekle bir değil. Subliminal mesajlar çok farklı etkiliyor çocukluğu tamam bu işin içinde cinsellikte var ama oral seks değil cinsellik yaşının Alta çekilmesi ile alakalı. Şimdi burada fetva vermicem fakat bir kaç güvenilir kişiye daha sorun size açıklayıcı bir cevap verir.
Hic mi bakmadin aslan kral filminin baslangicinda sex vs yaziyor kola reklamlarinda buz iicnde kadinin agzina yaklastirdigi cinsel organ resmi beliriyor sadece cizgi film olarak fusunmeyin ben irnek verdim .acaba bu konudaki istegi bilincaltina işlenmiş olmasi mi diye fikir almak istedim
Hic mi bakmadin aslan kral filminin baslangicinda sex vs yaziyor kola reklamlarinda buz iicnde kadinin agzina yaklastirdigi cinsel organ resmi beliriyor sadece cizgi film olarak fusunmeyin ben irnek verdim .acaba bu konudaki istegi bilincaltina işlenmiş olmasi mi diye fikir almak istedim
ahahaha degio mi yaa hep onlar suclu.ne güldüm şuan hahhaha ya ben çok severdim onları hadi benide etkiledilerse ne yapıcam yaa
Kizlae esim cinsel organini agzima almami istiyor benimde midem bulaniyor ve de gunah oldugunu biliyorum..muslumanlarda normal degil diye biliyorum yabancilarda her sey var... Bu dusuncemi de bu skeilde dile getirdim.. Ama hala israrci.. Ne yaomam lazim ???Bir de su konuda bilgi istiyorum..mesela cizgi filmlerde filmlerde subliminal mesajlar oluyir bu da bulincaltimiza isliyor amerikanin bizim cocuklugumuzdan beri uyguladığı bikinc alti etkileme yontemi..avaba esim bubkonuda cok mu rtlilendi de boyle istekleri var.. Bu subliminal mesajlarin hayayimiza nasil etkisi oluyor..lutfen mantikli ve konu hakkinda bilgisi olanlar yazsin.. Simsiden tskkk. Benim icin Onemli bir konu
Bununla alakalı video ve yazılar var ama eşinizin isteğiyle alakalı bir durum değilIste nasil etkiliyor baska bunu bilip ona göre davranmak onemli..
Mantığa göre sevişeceksin. Bunun da çok yanlış olduğunu anlatmama gerek yok sanırım?ne güldüm şuan hahhaha ya ben çok severdim onları hadi benide etkiledilerse ne yapıcam yaa
Sizin derdinizi ben tam anlayamadım ?Hic mi bakmadin aslan kral filminin baslangicinda sex vs yaziyor kola reklamlarinda buz iicnde kadinin agzina yaklastirdigi cinsel organ resmi beliriyor sadece cizgi film olarak fusunmeyin ben irnek verdim .acaba bu konudaki istegi bilincaltina işlenmiş olmasi mi diye fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?