esim ve cinselli istekleri hakkinda

Amariganın oyununa gelmeyin

Nerde hangi çizgi filmlerde cinsellik subliminali var söyler misiniz,;Tom ve Jerry'de Jerry Tom un ağzına dinamit koyup patlatıyor Tomun ağzı yüzü yanıyor mesela böyle mi?
Hic mi bakmadin aslan kral filminin baslangicinda sex vs yaziyor kola reklamlarinda buz iicnde kadinin agzina yaklastirdigi cinsel organ resmi beliriyor sadece cizgi film olarak fusunmeyin ben irnek verdim .acaba bu konudaki istegi bilincaltina işlenmiş olmasi mi diye fikir almak istedim

Evet ben bunlari dusunuyorum nasil etkisi olabilir diye bende de takinti yapti mesela izlerken gozukmuyor ama bunlarin aciklandigi videolar izlemistimetkilenmisim galiba...mantik nasil yok dalga gecer sekilde konusanalr oluyor bu yuzden belirttim sadece bilgi verecek olankar yazsin anlaminda

Kesin o teletabilerin işi bu. Ah o teletabiler.. Popolarını sallaya sallaya toplumu getirdiği duruma bak.

Kadın kocasının isteğini çizgi filme, çizgi filmi de Amerika'ya bağlamış.
ne güldüm şuan hahhaha ya ben çok severdim onları hadi benide etkiledilerse ne yapıcam yaa

Iste nasil etkiliyor baska bunu bilip ona göre davranmak onemli..

yahu kocan senden oral sex istedi diye konuyu başka yerlere çekip adamı masumlaştırıyorsun da burada sana gerçekten mantıklı yorumlar yapılıyor işine geleni beğenmiyorsun.

senin sorunun çizgi film değil

adam istemişse yapamayacağını belirt kocana laf anlatamıyosun ama kılıfını uyduruyosun

her konuda günahsızız bunun günahını mı sorguluyorsun

Eşin kaç kere Aslan Kral'ı izlemiştir ya da ABD'de 1940lı yıllarda yayınlanan o reklamlara kaç kere maruz kalmıştır? O dediğin sübliminallere düzenli olarak maruz kalınması gerekiyor, oral seksle de alakası yok yani birçok insan bu seks stillerini yaşıyor zevk alınan şeyler bunlar. O dediğin sübliminallerin seks bağımlılığına yol açtığı konusunda da bir çalışma yok, iki komplo teoristinin yazdığı şeyler var. Okuduğun yeri de tahmin ediyorum ben de okudum orayı. Sen istemiyor olabilirsin ona bir şey diyemem eşin de zorlayamaz ama eşim sübliminale maruz kalmış dersen bu mantıksız olur, üzgünüm.

Eyyyyyy Amerikaaaaa

Sizin derdinizi ben tam anlayamadım ?

Kocam böyle istiyor diyosun 1

2 subliminel Mesajlar falan

3 çizgifilm

4 Amerika

Bu dördünü istiyorum sorun tam olarak ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…