Nesi mantikli acaba.. Bunu ciddi anlamda cevao verin diye yazdim masumlastirmak ne alaka..ben sadece sordum esime lans etmeye filan calismiyorum sorunun sebebi ne acaba diye size sorayim dedim arkadasim....yahu kocan senden oral sex istedi diye konuyu başka yerlere çekip adamı masumlaştırıyorsun da burada sana gerçekten mantıklı yorumlar yapılıyor işine geleni beğenmiyorsun.
senin sorunun çizgi film değil
adam istemişse yapamayacağını belirt kocana laf anlatamıyosun ama kılıfını uyduruyosun
her konuda günahsızız bunun günahını mı sorguluyorsun
Ya allah aşkına Illuminati yazıp videoları izleyip yorum yapıyorsun bunları kendin çıkarmış olsan aydınlanma yaşasan hadi neyse....Hic mi bakmadin aslan kral filminin baslangicinda sex vs yaziyor kola reklamlarinda buz iicnde kadinin agzina yaklastirdigi cinsel organ resmi beliriyor sadece cizgi film olarak fusunmeyin ben irnek verdim .acaba bu konudaki istegi bilincaltina işlenmiş olmasi mi diye fikir almak istedim
Evet ben bunlari dusunuyorum nasil etkisi olabilir diye bende de takinti yapti mesela izlerken gozukmuyor ama bunlarin aciklandigi videolar izlemistimetkilenmisim galiba...mantik nasil yok dalga gecer sekilde konusanalr oluyor bu yuzden belirttim sadece bilgi verecek olankar yazsin anlaminda
Dizilerde de var bu mesajlar sadece Amerika ile alakalı ya da çizgi film ile alakalı demiyorum. Her yerde bu mesajları alabiliriz bilinç altına.Sublininal mesaja gerek mi var günümüzde yahu. Çocuklar büyüklerle dizi izleyerek büyüyor, 4 yaşındaki çocuklar öpüşme aşık olmak vs her bir şeyi biliyorlar. Ya geçen bir kız çocuğunu kovaladım benim sıpayı öpmeye kalkıyordu, dedim bende yeterince çocuk var kızım senin anan baban yok mu, git yanlarına:))
Konu sahibi eşine istemiyorum deyince haşa ısrar mı ediyor?
Amariganın oyununa gelmeyin
Nerde hangi çizgi filmlerde cinsellik subliminali var söyler misiniz,;Tom ve Jerry'de Jerry Tom un ağzına dinamit koyup patlatıyor Tomun ağzı yüzü yanıyor mesela böyle mi?
Esimin istegi oral sex bende bubsaydigim sebepler icin istemiyorum aciklamam o subliminal mesaj vs de.. Bu istegine nasil açıklayarak reddedebilir im...sorun bu.. Saydiklarin ornek sadece..Sizin derdinizi ben tam anlayamadım ?
Kocam böyle istiyor diyosun 1
2 subliminel Mesajlar falan
3 çizgifilm
4 Amerika
Bu dördünü istiyorum sorun tam olarak ne ?
Canım sen iyi niyetlisin de konu sahibinin derdi başkaDizilerde de var bu mesajlar sadece Amerika ile alakalı ya da çizgi film ile alakalı deniyorum. Her yerde bu mesajları alabiliriz bilinç altına.
Hic mi duymadin okumadin izlemedin subliminal mesaj iceren aciklamalari sadececcizgi film olarak bakma ben ornek verdim reklamlarda filmlerde de varilahi ya
Tom ve jerry en sevdigimdir ya...
Aynı filmleri-reklamları-çizgi filmleri seninde izlemiş olman lazım. Eğer ki bu durum subliminal ise oral seksten gocunmamalısın.Esimin istegi oral sex bende bubsaydigim sebepler icin istemiyorum aciklamam o subliminal mesaj vs de.. Bu istegine nasil açıklayarak reddedebilir im...sorun bu.. Saydiklarin ornek sadece..
Derdini bilmem de cinsel isteği oraya bağlaması bana saçma geldi.bende aklimca açıklama yapıyorum işte :))) yoksa benanaaa ben mamur deelimCanım sen iyi niyetlisin de konu sahibinin derdi başka
Esimin istegi oral sex bende bubsaydigim sebepler icin istemiyorum aciklamam o subliminal mesaj vs de.. Bu istegine nasil açıklayarak reddedebilir im...sorun bu.. Saydiklarin ornek sadece..
İstemiyorum demen yeterli sanırım sen kocan başka kadınlara gitmesin diye bazı tezler hazırlayıp karşısına öyle çıkıcan.Esimin istegi oral sex bende bubsaydigim sebepler icin istemiyorum aciklamam o subliminal mesaj vs de.. Bu istegine nasil açıklayarak reddedebilir im...sorun bu.. Saydiklarin ornek sadece..
E tamam iste her uerde var ben ornek verdim cizgi film diye ya ne sacma konulara girdiniz...Canım sen iyi niyetlisin de konu sahibinin derdi başka
Ya allah aşkına Illuminati yazıp videoları izleyip yorum yapıyorsun bunları kendin çıkarmış olsan aydınlanma yaşasan hadi neyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?