• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve davranışları

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.966
5.147
398
O kadar sinirim bozuk ki gerçekten depresyonun eşiğindeyim belkide depresyonda bilmiyorum.. Altı aylık bebeğim var. İşimden ayrıldım. Ailemle ilgili cok sorunlarım var ona girmeyeceğim.. Eşim en ufak bir şey e tepki veriyor terlsliyor olumlu yaptıgım bir şey i görmezken olumsuz olan herşeyi eleştiriyor. Ev bakıyoruz beğendiğim hiç bir evi beğenmiyor kulp takıyor kendi beğendiği bir eve takmış Durumda ki evi ben begenmedim benim onayım olmadan almıyor ama yinede kırk laf ediyor.. Bir laf diyince sesi yükseliyor öfkeleniyor.. Benim tutumun nasıl olmalı bemde mi ona kızayım susayım mı ne yapayım? Kaç defa konustum hep aynı hep aynı değişen bir şey yok.

O kadar konuşma bir kulağından girip diğerinden çıkıyorsa alttan alma zamanını tüketmiş eşin canım..Hayır yani bir de küçük bebeğiniz daha,onun sorumluluğu zaten büyükken eşine ne oluyorsa??
Son kez ciddi ve sert bir konuşma yap yine de..

Konusmaktan anlamiyorsa bir rest çekme zamanin gelmis.Ya da ailenbuyuklerimden birine anlatacaksin .

Muhtemelen içinde bulunduğu halden şikayetçi. Tedbili mekanda ferahlık vardır derler biraz uzaklaşıp kafa dinleseniz? Bilemedim.

Bebekten once sakin bir insan miydi? Belki O da baba olunca depresyona girdi sinirini sizden cikariyor olabilir mi?

O kadar sinirim bozuk ki gerçekten depresyonun eşiğindeyim belkide depresyonda bilmiyorum.. Altı aylık bebeğim var. İşimden ayrıldım. Ailemle ilgili cok sorunlarım var ona girmeyeceğim.. Eşim en ufak bir şey e tepki veriyor terlsliyor olumlu yaptıgım bir şey i görmezken olumsuz olan herşeyi eleştiriyor. Ev bakıyoruz beğendiğim hiç bir evi beğenmiyor kulp takıyor kendi beğendiği bir eve takmış Durumda ki evi ben begenmedim benim onayım olmadan almıyor ama yinede kırk laf ediyor.. Bir laf diyince sesi yükseliyor öfkeleniyor.. Benim tutumun nasıl olmalı bemde mi ona kızayım susayım mı ne yapayım? Kaç defa konustum hep aynı hep aynı değişen bir şey yok.
At kapıya ..

Cok sey degismis hayatinizda kısa zamanda. Problemler yeni ev arayisi falan derken de ipler haliyle gerilmiş. Biraz kafa dinleseniz keske kari koca mumkun degil mi.

Back
X