esim ve davranışları

minikannis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
132
267
23
30
hepinize iyi akşamlar kizlar iki senelik evliyim ve icinden cikamadigim bi durum var yapi olarak cok konuşmayan biraz agirbaslilik mi desem icine mi kapali desem bilemedim esim bir yere gidince ozellikle ailem cok fazla konusmaz yani bi sorun yok ortada ama dinler soru sorulursa konuşur mesela orda kuzenler esleri daha aktiftir ama bizimki sus pus haliyle bende etkilenip suratim duser ona kasa bir sey yok ben boyleyim falan der ben cok mic micligi sevmem bi ortamda esimle ama insan biraz ilgi istiyo ama bana bazen ailelerin yaninda mesafeli olabiliyo disardan yanlis anlasilcak baskasi bilemezki huyunun oyle olduğunu konus konus biktim paylasmak istedim

Baş başayken bir probleminiz yoksa bu kadar takıntı haline getirmemelisiniz. Evet girişken ve sohbet etmeyi seven bir insan olsaydı daha iyi olurdu ama öyle değil. Karakteri bu değiştiremezsiniz ki

hepinize iyi akşamlar kizlar iki senelik evliyim ve icinden cikamadigim bi durum var yapi olarak cok konuşmayan biraz agirbaslilik mi desem icine mi kapali desem bilemedim esim bir yere gidince ozellikle ailem cok fazla konusmaz yani bi sorun yok ortada ama dinler soru sorulursa konuşur mesela orda kuzenler esleri daha aktiftir ama bizimki sus pus haliyle bende etkilenip suratim duser ona kasa bir sey yok ben boyleyim falan der ben cok mic micligi sevmem bi ortamda esimle ama insan biraz ilgi istiyo ama bana bazen ailelerin yaninda mesafeli olabiliyo disardan yanlis anlasilcak baskasi bilemezki huyunun oyle olduğunu konus konus biktim paylasmak istedim
Sorana o böyle diyin gecin.Bir sıkıntı yoksa neden sıkıntı yapiosunuz ki?

tabi ki daha ilgili ama biraz yoğun bir isi var baazen direk gelir tv basina bazen direk yanima gelir ama genelde cok girişken bi tip degil
Eşiniz herzaman tv başına geçse sorun
Eşiniz yanınıza hiç gelmese oda sorun
Ama yoğun işine ragmen o dengeyi kurabiliyorsa bence baş tacı edin o adamı yani herkes girişken sevişken çılgın olmak zorunda değil siz aranızdaki tutkuyu diri tutun kafi

Baş başayken bir probleminiz yoksa bu kadar takıntı haline getirmemelisiniz. Evet girişken ve sohbet etmeyi seven bir insan olsaydı daha iyi olurdu ama öyle değil. Karakteri bu değiştiremezsiniz ki
ben sicakkanli sohbet seven biriyim belkide bundan takildim bu kadar

Ne çekti bu adamlar ya. Bırakın adamı istediği gibi davransın kalıplara sokmayın insanları. Oyun hamuru değil ki bu

1
Eşiniz herzaman tv başına geçse sorun
Eşiniz yanınıza hiç gelmese oda sorun
Ama yoğun işine ragmen o dengeyi kurabiliyorsa bence baş tacı edin o adamı yani herkes girişken sevişken çılgın olmak zorunda değil siz aranızdaki tutkuyu diri tutun kafi
12 saat çalışır bazen pazar gunleri dahi olmaz zamanımiz varsa daha guzel geciniriz ama yoğun olunca o biraz daha çekiliyor ben de o zaman biraz ustune gidiyorum sanirim birazda derdimiz zaman eksikligi

Benimki de tam tersi çok konuşur bazrn çok boş konuşur, bazen anlttığı şeyi. Bin kere anlatır kimseye söz gelmez ben artık sdece susuyorumm, he tamam öyle mi iyimiş filn yorum bile yapmak gelmiyor içimden böylesi de kötü inanki.

Back
X