- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Ya cok gerginsin burda kimse kimseyi yargilamiyo hayat tarzimi bakis acimizi anlatiyoruz. Kadin yaratilis geregi kiskanctir baska kadini kendinden ustun gormesi rahatsiz eder onu, o yuzden. Ama sen boyle bakmiyosundur yok benim fitratim baska der gecersinbu nasıl bir yanılgıdır
iltifat almak için, eşime güzel bulduğum bir kadını göstereceğim
daha neler
şu yazdıklarınızı aklım almıyor vallahi
yanımdan bir kadın geçer, hakikaten su gibidir gösteririm
yüzü çok güzeldir "gördün mü ne kadar güzeldi yüzü" derim
iltifat almak için, entrika çevireceğim
şoktayım inanın yani
esimin bir tek kotu davransi bu degil ofke kntrol sorunu da var ve yeterince bunaldim cevremdede hickimsem yok anlatabilecegim birtek annem var o yuzden emin olun uc senede cok ama cok.yiprandim annmde olmasa napardim bilmiyorum .
Bilmiyorum ben herkese bi kulp buluyorum ya :dvallahi bozulmam
yani ben bilirim zaten kim benden güzel kim değil
akıl var mantık var
benim benden güzel bulduğumu, eşim de bulur herhade, sen daha güzelsin dese inanmam ki
Esinemi gösterirsin bak su gibi kadin diyeee..ve beraber bakarsiniz..kusura bakmayinda sizin yaptiginiz konusahibinin yaptigindan daha ahlaksiz bi is..konusahibinin esi bir anlik nefsine uymus bakmis olabilir..ama sizinki cok garip dogrusu..
Mesela cok kisa bir olay anlatayim gecen aydi sanirim pazar gunuydu kahvalti yapicaz kahvaltiyi haxirladim benm kizim masada sadece bir sandalyeyeoturur baska bi yere kesnlkle oturtamazsn ordanda televizyon gozukuyo esimde kizimn yanndaki sandalyeye oturdu kizimn kahvaltsni ben yaptiriyorum sen benim yere gec ben burdan yefiremem kizmza dedim senn derdin yemek yedrmek degil televzyon izlmek dedi kafama vurdu ama siddetli bir sekildebnde sandalyden yere dustum hakaret etti bide sonra bn gdiyorum dedi cekti gitti aksam geldi ozur diliyo bmdem hcbsey olmamis gbiBaska ne sorunlarin var mesela
Ben de yaratilisa uygun olmadigini dusunuyorum ama muzur tilki ben oyle degilim diyo olabilir insan yaratilisini degistirebilir ya da baski kontrol altinda tutabilir ya da dogustan o yonu zayif olabilir oyle bi sey zaarvicik vicik iliskiler iste sozde kocaya ozguvenli gorunme halleri ama komik duruma dusuyorlardir bence gercekten kimse o kadar komplekssiz olamaz dogamiza aykiri oyleyim diyen yalan soyler nasil iliskiler bunlar yani insan kocasi sadece kendisini begensin istesin istemez mi neden baska bir kadini gosterme ihtiyaci duyar bir kadin anlayamiyorum
bak bak bak :) nasil da kurulmus laflara bak bu ne siddet bu ne celal canim noldu niye icerledin bu kadar evet kocasina kalkip hayatim baksana cok guzel bir kadin degil mi diyen bir kadin bana aşşiri samimiyetsiz ve tam tersine ozguvensiz gelir ozguvensiz oluşunu bu şekilde tam tersine gosteriyordur cunku.sen ve senin gibilerin sahte ozguvenini yiyim ben canim sana bu genişliğinle mutluluklarsanırım "benim kafamı" anlayamamışsınız
benim o güzel kadınları eşine gösteren
ha ama ben güzel bi araba görünce de gösteririm, güzel bi köpek görünce de gösteririm
sizin bu saçmalık dediğinize biz kendine güven diyoruz, kendiyle sorunu olmamak diyoruz, kendiyle barışık olmak diyoruz
eğer güzel kadın görmedi diye bakmıyorsa, benim gösterdiğim güzel kadın yüzünden saçma sapan birşeyler yapacaksa, yapsın ben de biliyim zaten
ayrıca hangi hakla ve hadle "saçma - saçmalık" kelimelerini kullanabiliyorsunuz?
kendinizde bu hakkı nereden buluyorsunuz?
"katılmıyorum" diyebilirsiniz, "anlamıyorum" diyebilirsiniz
siz kimsiniz ki benim düşüncelerimi saçma bulacaksınız?
haddinizi bilin!
bir de su guzel kadin gorunce eslerine gosterenler nasil bi kafadalar anlayamiyorum bu ne sacma birsey dir ya ben kalkicam guzel bi kadin gorunce esime gostericem aa bak ne guzel dmi diye boyle bisey olabilir mi ya tamamen sacmalik dusunsenize kocaniz sizi durtup diyor ki canim baksana adam ne yakisikli filan.. pff sacmalik hepsi
Esinemi gösterirsin bak su gibi kadin diyeee..ve beraber bakarsiniz..kusura bakmayinda sizin yaptiginiz konusahibinin yaptigindan daha ahlaksiz bi is..konusahibinin esi bir anlik nefsine uymus bakmis olabilir..ama sizinki cok garip dogrusu..
vicik vicik iliskiler iste sozde kocaya ozguvenli gorunme halleri ama komik duruma dusuyorlardir bence gercekten kimse o kadar komplekssiz olamaz dogamiza aykiri oyleyim diyen yalan soyler nasil iliskiler bunlar yani insan kocasi sadece kendisini begensin istesin istemez mi neden baska bir kadini gosterme ihtiyaci duyar bir kadin anlayamiyorum
Ya cok gerginsin burda kimse kimseyi yargilamiyo hayat tarzimi bakis acimizi anlatiyoruz. Kadin yaratilis geregi kiskanctir baska kadini kendinden ustun gormesi rahatsiz eder onu, o yuzden. Ama sen boyle bakmiyosundur yok benim fitratim baska der gecersin
Siddet cok kotu bir sey, kadina bakmasi daha hafif yani. Hemen affettin mi?Mesela cok kisa bir olay anlatayim gecen aydi sanirim pazar gunuydu kahvalti yapicaz kahvaltiyi haxirladim benm kizim masada sadece bir sandalyeyeoturur baska bi yere kesnlkle oturtamazsn ordanda televizyon gozukuyo esimde kizimn yanndaki sandalyeye oturdu kizimn kahvaltsni ben yaptiriyorum sen benim yere gec ben burdan yefiremem kizmza dedim senn derdin yemek yedrmek degil televzyon izlmek dedi kafama vurdu ama siddetli bir sekildebnde sandalyden yere dustum hakaret etti bide sonra bn gdiyorum dedi cekti gitti aksam geldi ozur diliyo bmdem hcbsey olmamis gbi
Sizinki bayagi polemige dondu artik ben bi sey diyemiyorum mune halledecek heraldesence bunlar yargılama değil mi?
bak bak bak :) nasil da kurulmus laflara bak bu ne siddet bu ne celal canim noldu niye icerledin bu kadar evet kocasina kalkip hayatim baksana cok guzel bir kadin degil mi diyen bir kadin bana aşşiri samimiyetsiz ve tam tersine ozguvensiz gelir ozguvensiz oluşunu bu şekilde tam tersine gosteriyordur cunku.sen ve senin gibilerin sahte ozguvenini yiyim ben canim sana bu genişliğinle mutluluklar
kocanızın problemı daha buyuk suan en buyuk derdınız bu olmalıMesela cok kisa bir olay anlatayim gecen aydi sanirim pazar gunuydu kahvalti yapicaz kahvaltiyi haxirladim benm kizim masada sadece bir sandalyeyeoturur baska bi yere kesnlkle oturtamazsn ordanda televizyon gozukuyo esimde kizimn yanndaki sandalyeye oturdu kizimn kahvaltsni ben yaptiriyorum sen benim yere gec ben burdan yefiremem kizmza dedim senn derdin yemek yedrmek degil televzyon izlmek dedi kafama vurdu ama siddetli bir sekildebnde sandalyden yere dustum hakaret etti bide sonra bn gdiyorum dedi cekti gitti aksam geldi ozur diliyo bmdem hcbsey olmamis gbi
Hayir ama her seferinde bi dha yapmycam diyor . Bn knusmyorum tavrmi koyuyorum ama adam yuzsuz hcbsey olmamis gbi davraniyo bide bn sana vurmadim itikledim vurduysam ozur dilerim diyo yani ne dedgni o da bilmiyorSiddet cok kotu bir sey, kadina bakmasi daha hafif yani. Hemen affettin mi?
Yargilama degil canim ..sadece şoktayiz o kadar..sence bunlar yargılama değil mi?
Kendi izlemek istemiyosa sorun yok tabii ki, hani bazi adamlar izlemek istiyo, adam gunahina razi, kadin izin vermiyo ya, o yanlis bence
Mesela cok kisa bir olay anlatayim gecen aydi sanirim pazar gunuydu kahvalti yapicaz kahvaltiyi haxirladim benm kizim masada sadece bir sandalyeyeoturur baska bi yere kesnlkle oturtamazsn ordanda televizyon gozukuyo esimde kizimn yanndaki sandalyeye oturdu kizimn kahvaltsni ben yaptiriyorum sen benim yere gec ben burdan yefiremem kizmza dedim senn derdin yemek yedrmek degil televzyon izlmek dedi kafama vurdu ama siddetli bir sekildebnde sandalyden yere dustum hakaret etti bide sonra bn gdiyorum dedi cekti gitti aksam geldi ozur diliyo bmdem hcbsey olmamis gbi
inan laf yetistirmeye hic halim yok sence napim herseye goz mu yumayim siddet haric once siddeti cozeyim sonra millete bakmasni mi yoksa bosanim mi sen soyle hadiVe siz bu gibi daha büyük sorunlara değil de eşim başka kadına baktı diye mi takılıyorsunuz? Anlayamadım konuyu bunun üstüne açtığınıza göre daha önemli görüyorsunuz...
Mesela cok kisa bir olay anlatayim gecen aydi sanirim pazar gunuydu kahvalti yapicaz kahvaltiyi haxirladim benm kizim masada sadece bir sandalyeyeoturur baska bi yere kesnlkle oturtamazsn ordanda televizyon gozukuyo esimde kizimn yanndaki sandalyeye oturdu kizimn kahvaltsni ben yaptiriyorum sen benim yere gec ben burdan yefiremem kizmza dedim senn derdin yemek yedrmek degil televzyon izlmek dedi kafama vurdu ama siddetli bir sekildebnde sandalyden yere dustum hakaret etti bide sonra bn gdiyorum dedi cekti gitti aksam geldi ozur diliyo bmdem hcbsey olmamis gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?