esim ve davranislarini anlayamiyorum

Ya cok gerginsin burda kimse kimseyi yargilamiyo hayat tarzimi bakis acimizi anlatiyoruz. Kadin yaratilis geregi kiskanctir baska kadini kendinden ustun gormesi rahatsiz eder onu, o yuzden. Ama sen boyle bakmiyosundur yok benim fitratim baska der gecersin

esimin bir tek kotu davransi bu degil ofke kntrol sorunu da var ve yeterince bunaldim cevremdede hickimsem yok anlatabilecegim birtek annem var o yuzden emin olun uc senede cok ama cok.yiprandim annmde olmasa napardim bilmiyorum .

Konunuza bunları da belirtseydiniz keşke.
Neyse yani siz her hatasinda sen bi dışarı gel bakım niye böyle yaptın hı ! mi diyorsunuz ? Bana biraz abarttiniz gibi geldi bilmiyorum ama
Sonuçta dediğim gibi çok hoş alımlı kadınlara bende bakarım hatta eşime de gosteririm çok hoş değil mi diye

Esinemi gösterirsin bak su gibi kadin diyeee..ve beraber bakarsiniz..kusura bakmayinda sizin yaptiginiz konusahibinin yaptigindan daha ahlaksiz bi is..konusahibinin esi bir anlik nefsine uymus bakmis olabilir..ama sizinki cok garip dogrusu..

arkadaşım bak
gösterdiğim şey kadının memeleri, kalçaları değil
önce bir bunu ayırd et
sen uzaktan hoş, havalı bir kadın gördüğünde farkedemiyor musun gerçekten?
gözün takılmıyor mu?
kız arkadaşın olsa göstermez misin?

bakmak var, izlemek var
"bir anlık bir bakış"tan söz ediyoruz
hayallenmelerden değil

Baska ne sorunlarin var mesela
Mesela cok kisa bir olay anlatayim gecen aydi sanirim pazar gunuydu kahvalti yapicaz kahvaltiyi haxirladim benm kizim masada sadece bir sandalyeyeoturur baska bi yere kesnlkle oturtamazsn ordanda televizyon gozukuyo esimde kizimn yanndaki sandalyeye oturdu kizimn kahvaltsni ben yaptiriyorum sen benim yere gec ben burdan yefiremem kizmza dedim senn derdin yemek yedrmek degil televzyon izlmek dedi kafama vurdu ama siddetli bir sekildebnde sandalyden yere dustum hakaret etti bide sonra bn gdiyorum dedi cekti gitti aksam geldi ozur diliyo bmdem hcbsey olmamis gbi

Ben de yaratilisa uygun olmadigini dusunuyorum ama muzur tilki ben oyle degilim diyo olabilir insan yaratilisini degistirebilir ya da baski kontrol altinda tutabilir ya da dogustan o yonu zayif olabilir oyle bi sey zaar

bak bak bak :) nasil da kurulmus laflara bak bu ne siddet bu ne celal canim noldu niye icerledin bu kadar evet kocasina kalkip hayatim baksana cok guzel bir kadin degil mi diyen bir kadin bana aşşiri samimiyetsiz ve tam tersine ozguvensiz gelir ozguvensiz oluşunu bu şekilde tam tersine gosteriyordur cunku.sen ve senin gibilerin sahte ozguvenini yiyim ben canim sana bu genişliğinle mutluluklar

Esinemi gösterirsin bak su gibi kadin diyeee..ve beraber bakarsiniz..kusura bakmayinda sizin yaptiginiz konusahibinin yaptigindan daha ahlaksiz bi is..konusahibinin esi bir anlik nefsine uymus bakmis olabilir..ama sizinki cok garip dogrusu..

sence bunlar yargılama değil mi?

Siddet cok kotu bir sey, kadina bakmasi daha hafif yani. Hemen affettin mi?

arkadaşım yok
sana yazamayacağım ben
yaş 21, hakaretin bini bin para, hem de hiç tanımadığın birine
yani yazarsam, ağır olacak
senin için banlanmaya değmez

kocanızın problemı daha buyuk suan en buyuk derdınız bu olmalı

Lütfen üsluplara dikkat ediniz ve dini yorumlar yazmayınız yasaktır.

Siddet cok kotu bir sey, kadina bakmasi daha hafif yani. Hemen affettin mi?
Hayir ama her seferinde bi dha yapmycam diyor . Bn knusmyorum tavrmi koyuyorum ama adam yuzsuz hcbsey olmamis gbi davraniyo bide bn sana vurmadim itikledim vurduysam ozur dilerim diyo yani ne dedgni o da bilmiyor

Kendi izlemek istemiyosa sorun yok tabii ki, hani bazi adamlar izlemek istiyo, adam gunahina razi, kadin izin vermiyo ya, o yanlis bence

Dini yorum yasak diye arkadasin konusunu iptal olmasini istemem de soylemeden edemiycem.
Valla eş demek allah katinda bir demektir benim sevabimdan O nasiplenir ben de onunkinden. Ve birbirimizi kotuden gunahtan uzak tutmamiz gerekir.
Eger ki esim oyle bir yasam tarzina sahip olsaydi evlenmezdik ha eger bu saatten sonra boyle yasamaya karar verirsede herkes kendi yoluna... benim katlanabilecegim bi sey degil çünkü. Suan o durumu hayal bile edemedim.
Allah herkesin yuvasina huzur esleriyle arasina muhabbet versin.
Iyi geceler.

Sırf bu sebepten mi kafana vurdu. Inanamiyorum ya çok tuhaf bi davranış nasıl el kaldırır öyle adama işte kaldiracaksin o sandalyeyi tepesine indireceksin
Çocuk varmış bide saygısız edepsiz
Sinir oluyorum ota çöpe güç gösterisi yapanlara

Ve siz bu gibi daha büyük sorunlara değil de eşim başka kadına baktı diye mi takılıyorsunuz? Anlayamadım konuyu bunun üstüne açtığınıza göre daha önemli görüyorsunuz...

Ve siz bu gibi daha büyük sorunlara değil de eşim başka kadına baktı diye mi takılıyorsunuz? Anlayamadım konuyu bunun üstüne açtığınıza göre daha önemli görüyorsunuz...
inan laf yetistirmeye hic halim yok sence napim herseye goz mu yumayim siddet haric once siddeti cozeyim sonra millete bakmasni mi yoksa bosanim mi sen soyle hadi

Ay kusura bakma da hayvan diyesim geldi! O ne bicim davranis ya! Hem de kizinizin yaninda Velevki tv izlemek derdin boyle mi olmasi gerekir! Ya o kendine ceki duzen versin ya da sen ona yol ver!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…