esim ve davranislarini anlayamiyorum

Davranışları derken başka örnek yok mu tek bu mu
Belki cidden bakmıyordur
Bakacak olsa sen küt diye yakalarmışsın gibi

benim eşim bende istediği saç stiini göstermek için bakıp gösterse dahi önden dip not geçer böyle şeylere takıldığımı bildiği için eşinizin yaptığı yanlış sizinki doğru bence ben sakinliğimi koruyamzdım bence

bakış vardır bakış vardır sonuçta eşi tahmin yürütebilir insan ona görede muamele olur zaten

Erkekler bakar! Bunu bilmeyen mi var ? İsterseniz 30 senedir evli olun. Bakar... Biz kaç nefsimize sahip çıkarsak çıkalım onlar bir nefislerine sahip çıkamıyorlar. Bu normal ve abartıyorsun. Evlisin ablacım sen sevgili tripleri nedir

Bayan kuafru degl erkek kuaforu

Bayan kuafru degl erkek kuaforu
Ewt seviyorum yorumlarnz icn cok tesekkur ederim arkadslar birax olsun icim sogudu ailesinde aldatma olayi cok var kp kv aldatiyo kac yasnda adam bide iki gorumcemide esleri aldatti tedirgnlgim pbyuzden ve herkes gayet normal karsiliyo gibi goz yumup oturuyolar ewlerinde

Yani kp kv kac senedr aldatiyo kv cok kiziyo ama hc bsey yokmus gbi davraniyo esine gorumcemin bi taneside bir kere yasadi bu olayi uyarsni yapms smdi gozu ustnde esinin digeri ama artik bosverms cok takmiyo gbi yada bze oyle gosteriyo bilmiyorum kmsenin icinde neler yasadgni bilemem tabii

Valla arkadasim ben bile bakiyorum yanioyle bir giyiniyolar ki ayy kadina bak tas gibi diyorum yahuu bu erkekler ne yapsin?goze gumruk mu koyalim

dikkat çekici bir kadınsa ben de bakabiliyorum mesela sonradan fark ediyorum
sizin dikkatinizi çektiğine göre öyle bir kadın, eşinizin birkaç saniyelik bakışını abartmış olabilirsiniz bu yüzden
ama her gelene geçene bakıyorsa eşiniz o ayrı

kulağını çekip, ceza minderine gönderseydin.

Siz abartmiyorsunuz da o farkinda degil erkek iste ..kardesim acik sacik gogus kalca gorunce bir cogu mel mel bakar ama.farkinda olmaz ...erkek.milleti gozlerinizdeki.kornealarinizaaa tukureyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…