- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Bayan kuafru degl erkek kuaforutamamda kötü niyetle bakmamış olabilir hangi erkek bakmıyor allah aşkına gözü karıda kızda olsa kendi meslegini icra edemezdi ki bayan kuaförymiş ne kadınlar görmüstür o boşuna üzüyosun kendini demek ki eşini cok seviyosun.
Ewt seviyorum yorumlarnz icn cok tesekkur ederim arkadslar birax olsun icim sogudu ailesinde aldatma olayi cok var kp kv aldatiyo kac yasnda adam bide iki gorumcemide esleri aldatti tedirgnlgim pbyuzden ve herkes gayet normal karsiliyo gibi goz yumup oturuyolar ewlerindeBayan kuafru degl erkek kuaforu
bu nasil bir yorum parmak atti falan lutfen benim konuma yorum yapacak arkadaslar bu gibi tabirlerden uzak kalrsa cok sevinirim hic hoslanmiyorumKadına parmak attı yazacaksın zannettim.
Tamam yanşış yapmışta. Bu kadar büyütüp gerilme
ayrica buyutmedim bu sabah ozur diledi aciklamasni yapti bnde bsey spylemedim ve hersey ust uste geldgi icin en ufak bseyde patliyorum artikbu nasil bir yorum parmak atti falan lutfen benim konuma yorum yapacak arkadaslar bu gibi tabirlerden uzak kalrsa cok sevinirim hic hoslanmiyorum
Yani kp kv kac senedr aldatiyo kv cok kiziyo ama hc bsey yokmus gbi davraniyo esine gorumcemin bi taneside bir kere yasadi bu olayi uyarsni yapms smdi gozu ustnde esinin digeri ama artik bosverms cok takmiyo gbi yada bze oyle gosteriyo bilmiyorum kmsenin icinde neler yasadgni bilemem tabiiEwt seviyorum yorumlarnz icn cok tesekkur ederim arkadslar birax olsun icim sogudu ailesinde aldatma olayi cok var kp kv aldatiyo kac yasnda adam bide iki gorumcemide esleri aldatti tedirgnlgim pbyuzden ve herkes gayet normal karsiliyo gibi goz yumup oturuyolar ewlerinde
Insanlik hali o an bakmis olabilir sonucta surekli kari kiz kesen adam olsa bugune kadar bilirdin, ilk kez olduysa insani bi dalginliktir. Karsidan yunan heykeli gibi bi adam gelse iki saniye senin de gozun kayabilir
Merhaba yeni uye oldum ve kusura bakmayin hemen yazmak istiyorum o kadar bunaldim ki nerden baslasam bilemiyorum biraz uzun olucak ksura bakmayin simdiden okuyan herkese cok tesekkur ediyoru. Ben 3 senedr ewlyim 23 yasindayim 2 yasnda bir kizim var oncelikle belirteyim kiskanc bir kadin asla degilim su an esimle konusmuyorum size bugun yasadigim olayi anlatmak istiyorum . Benim esim kuafor erkek kuaforu esimin is yeri evmizin hemen 2 alt sokaginda ve bnde sabah ewden ciktim asagi dogru iniyorum onumde bi bayan ama cok asiri dar giyinmis tam esimin dukkaninin onune geldim bi baktim esimin gozu kadinda tamam kiskanc degilimde gozumun onunde olan seyede goz yumamam o kadar degil dsari cagrdim yavasca sen napiyosun dedim noldu dedi bnde ne diye bakiyosun milletin karisina kizina dedim o da bn ona bakmiyordum dedi ewt tamam dedim bsey soylemedim aksam ewe geldim o da geldi knusmadim p knusmaya calsti yinede knusmadim cok sinirlendim hem musterisi var sac kesiyo hemde millette gozu sizce abartiyomuyum
vay arkaşEwt seviyorum yorumlarnz icn cok tesekkur ederim arkadslar birax olsun icim sogudu ailesinde aldatma olayi cok var kp kv aldatiyo kac yasnda adam bide iki gorumcemide esleri aldatti tedirgnlgim pbyuzden ve herkes gayet normal karsiliyo gibi goz yumup oturuyolar ewlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?