- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Esinemi gösterirsin bak su gibi kadin diyeee..ve beraber bakarsiniz..kusura bakmayinda sizin yaptiginiz konusahibinin yaptigindan daha ahlaksiz bi is..konusahibinin esi bir anlik nefsine uymus bakmis olabilir..ama sizinki cok garip dogrusu..
Yargilama degil canim ..sadece şoktayiz o kadar..
Mesela cok kisa bir olay anlatayim gecen aydi sanirim pazar gunuydu kahvalti yapicaz kahvaltiyi haxirladim benm kizim masada sadece bir sandalyeyeoturur baska bi yere kesnlkle oturtamazsn ordanda televizyon gozukuyo esimde kizimn yanndaki sandalyeye oturdu kizimn kahvaltsni ben yaptiriyorum sen benim yere gec ben burdan yefiremem kizmza dedim senn derdin yemek yedrmek degil televzyon izlmek dedi kafama vurdu ama siddetli bir sekildebnde sandalyden yere dustum hakaret etti bide sonra bn gdiyorum dedi cekti gitti aksam geldi ozur diliyo bmdem hcbsey olmamis gbi
Bizde aaaa bir şok olalim su yoruma deyip şok olduk zaten..konu sahibinin konusunu mahvettik o yüzden son cevabımdır
o zaman keşke "şok oldum, inanmıyorum" falan yazsaydınız
ahlaksızlıkla suçlamasaydınız
bir, bi kadını arkasından bakıp, izlemek, fesatça düşüncelere dalmak vardır
bir de gerçekten birini güzel bulup gösterip, bebek gibi yüzü vardı, maaşallah demek
ikisini ayrıdedemeyip ahlaksızlık olarak değerlendiriyorsunuz ya
söyleyecek söz bulamıyorum zaten
Kusura bakmayin burayi nasil kullanacgimi bilemiyorum . Ewt olay tamda anlattigim gibi ne eksik ne fazla gozumle gordum hatta anneme anlattim bu olayi her erkek bakar dedi gayet normal sinirlendim ve birtek ben miyim bu sekilde dusunen yanlismiyim merak ettim ve yazdim
Ya cok gerginsin burda kimse kimseyi yargilamiyo hayat tarzimi bakis acimizi anlatiyoruz. Kadin yaratilis geregi kiskanctir baska kadini kendinden ustun gormesi rahatsiz eder onu, o yuzden. Ama sen boyle bakmiyosundur yok benim fitratim baska der gecersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?