- Konu Sahibi kelebekse38
-
eğer hiç önce hazırlamamışsa yapacak bir şey yok böyle adam bence 2 çocuğu doğurma orası anasının evi olduğunu sanıyor herhalde ,
ahlak yapısını sen değiştirecek değilsin ama önceden yapmışsa o vakit sen onu şımartmışsın
bekarken nasıl yapıyodu temizlik bile yapıyodu vallahi.ikinci çocuk mu tövbe allah bi daha nasip etmesin bana çocuk mocuk
bekarken nasıl yapıyodu temizlik bile yapıyodu vallahi.ikinci çocuk mu tövbe allah bi daha nasip etmesin bana çocuk mocuk
amway e üye olmak isteyenler aşağıdaki linkten üyeliklerini gerçekleştirebilirler
ASG kişisel sayfası - sellinizmir | Amway
O kahve fincanını kaldirmadikca sen de kaldırma bırak kalsın. Cayı demlemiyor mu o zaman çay yapmayın, aksam çay icmeyin. Ya ada demlediyseniz, mutfaktan kendinize bir bardak çay alıp geçin yanına.
Kıyafetlerine de dokunmayın. Ortada bırakıyorsa , onun gözü önünde yerdeki kıyafetlerin üstünden atlayın, sanki geçemiyormussunuz gibi:)
Eve önce hanginiz geliyorsunuz bilmiyorum ama yemeği hazırlayın, sofra kurmaya onu bekleyinz
Geldiginde cocuktan, evdeki isten yakınım yetisemediginizden, cok yorgun olduğunuzdan bahsedin. Şirin bir dille cilveli bir sekilde yardım isteyin:)
Bu saydıklarımın hepsi denenmistir:) kocamı 3,5 yılda bu yöntemlerle dize getirdim. Hem de cocuk yokken :)
Kelebekse bak ilk defa bir konunda sana hak verdim :)
Benim esim cok yardimci olur
yuzune de soylerim
sen bana boyle her seyde yardim etmesen 2. cocugu asla yapmazdim derim
hatta ailesine bile soylerim yani :)
Vallahi ne yap et bir iki isin ucundan tutsun
calisan anne olunca cok zor
ben bile esim o kadar yardimci olmasina ragmen 2 cocukla resmen zamanla yarisiyorum
Henuz calismiyorum ama calismayi dusunuyorum.
Bundan dolayi da esime her seyi yaptirmaya ozendirmeye calisiyorum.
Allahi var ama evlendigimizden beri ben hic yemek masasini toplamadim, silmedim.
Kaldirir, temizler.
Kiyafetlerini, coraplarini da asla kaldirmam.
Bazen kaldirmayi unutur, bekler orada iki gun, ertesi gun farkeder ve kaldirir.
Her seyi soylemek gerekiyor, soyleye soyleye alisiyorlar bir zaman sonra.
Gecen camasir asarken yanima cagirdim, ne yapacagim ben dedi, izle dedim, nasil asilacagini ogren.
Onceki aksamda uyku bastirdi, yattim. Makinada da camasirlarim vardi, cikarip asmis.
Benimle beraber mutfaga da giriyor. Yemek yapmasini bilmez ama salatayi hazirlar arada. Istesem her aksam yapar.
Annem, bu konuda cok muzdarip. Ama o dile getirmeyi sevmiyor. Soyleye soyleye alistiracaksin.
Yada arkadasin dedigi gb yapmasi gereken seylere sen elini surmeyeceksin, bir zaman sonra mecbur yapmaya baslayacak.
Hele cocugumuz oldugunda, birde calisiyor olursam ins, ben ne yapiyorsam onun da yapmasi gerekir.
Madem hayat musterek, kazanclar ortak kasada, ee o cocuguda kendi basima yapmadigima gore, her seyin ucundan o da tutacak.
Oncelikle sana sabir diliyorum arkadasim.
Bikmadan usanmadan, kararli bir sekilde neler yapmasini istiyorsan, onlari uygulamaya basla.
off vallahi ben öyle bi halt etmeyi düşünmüyorum 2.çocuk bana çok uzak bacım.benim kocama 1 çocuk fazla.utanmıyo terbiyesiz içtiği bira şişelerini bile ortalıkta bırakır.merak ettim eşin ne yapar yardım olarak
allah a şükürler olsunki son derece tertipli düzenli bir kocaya sahibim bazen ebnim canım temizlik yapmak istemez salarım kendimi o beni kaldırır hadi canım gel beraber yapalım diye. hatta zaman gelir nöbet izninde olur eve geldiğimde ev pırıl pırıl olur. allah razı olsun heralde asker kocanın en iyi yönü bu düzeni seviyorlar gerçi hepsi böyle değildir.bence içinden gelmesiyle alakalı eşinin içinden gelmiyorsa yapacak birşey yok.bende zaman zaman sorunlar yaşadım mesela kızım bebekken yetişemiyordum hiçbirşeye.eşimde sürekli onunla ilgilenmediğimi söylüyordu.bende ona "eğer yaptığım işlerin yarısına ortak olursan bende sana daha cok vakit ayırırım cocuk uyur uyumaz uyumak zorunda kalmam" demiştim.o gün bugündür seni çok iyi anlıyorum diyor.yemek işinden pek anlamaz ee onuda ben yapıyorum zaten.biraz dürtmeyle birazda içinden gelmesiyle oluyor bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?