akşam yine çok canım sıkıldı... ama sustum.zaten artık susup düşünüyorum sadece..evliliğim bi hata mı, sonumuz ne olur diye geçiyo aklımdan her saniye.herşeyi burda anlatıyorum ama yorumlarınız iyi geliyor bana olumlu ya da olumsuz..
sorun şu kızlar. dün akşamın (aslında sürekli aklımda ama dile getirmediğim) gündemi. eşim ve ailesinin küfürlü konuşmaları. ailede ve çevresinde herkes, küfürlü ve argo konuşuyor. düşünün bi bayan olan annesi bile böyle konuşuyo ve buna hepsi gülüyo. benim çevremde ailemde hiç böyle konuşmalar yoktur. ne biçim insanlar anlamış değilim.
eşimle bu konuyu defalarca konuştum. ne kadar dikkat etsede alışmış bi kere telefonda konuşurken, bi arkadaşıyla muhabbete dalınca yine öyle konuşuyor.
hele kızmışsa neler çıkıyo ağzından..
akşam yine kızdı bişeye. ben mutfakta yemek yapıyordum. duymayım,susatyım dedim dayanamadım. aşkım düzgün konuş dedim. aynen devam ediyo içerde. aşkım yaaa. dedim. yine aynı içerde. sonra aşkım tmm kızdın ama küfretmeden konuş dedim. geçtim yine mutfağa. yine mırıldanıyo ama duymuyorum. yemeği hazırladım geçtim içeri. tamir ettiği şey olmuyo, kızmış hepten. tutu kırdı fırlattı yrlere. küfrediyo yine. o arada ezan okunuyo. bende dayanamadım. ezan okunuyo yeter artık. attığın şeyleri kafama atar gibi yere çarpıyorsun ne var bu kadar kızacak ?
dedim. o da niye üstüne alınıyon sen falan dedi. attıklarını topladı. sofraya oturduk. ve tüm akşam konuşmadık. ben konuşmaya çalıştım öfkem geçince ama o surat yaptı. öfkem geçsede bütün gece düşündüm. ben böyle bi çevrede nasıl iyi bi çocuk yetiştirebilirim. allahım ne günahım vardı. nerden buldum, bulaştım bilmiyorum. inanın o kadar kötü oluyorum ki konuşmalarını duyunca. ailesinden de hepsindende soğudum.gözümden o kadar düştüler ki anlatamam. bana akıl verin kızlar abartıyor muyum?
sorun şu kızlar. dün akşamın (aslında sürekli aklımda ama dile getirmediğim) gündemi. eşim ve ailesinin küfürlü konuşmaları. ailede ve çevresinde herkes, küfürlü ve argo konuşuyor. düşünün bi bayan olan annesi bile böyle konuşuyo ve buna hepsi gülüyo. benim çevremde ailemde hiç böyle konuşmalar yoktur. ne biçim insanlar anlamış değilim.

Son düzenleme: