Eşim ve eski sevgilisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya arkadasım saygı diye birşey var.bir kadın kocasıyla bu şekilde muhattab olmamalı.

Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Eski eskide kaldı seninle evlenmiş seni tercih etmiş.Sevişse bile senden önce seni ilgilendirmez.Böyle saçma şeylerle yıpratma kendini.Güzel güzel yuvanda mutlu ol.

Kocanız gözünüzü sizde açsa daha kötü olurdu bence merak ederdi başkalarını. Kabul etsek de etmesek de bi şeyler illaki yaşanıyo geçmişte. Siz yaşamadınız mı? Şimdi hayatınızdaki tek önemli insan her şeyinizi verdiğiniz insan eşiniz değil mi o da öyle işte. Huzur kaçırmaktan başka bi şey değil bu meseleler. Ayrıca bu tür şeyleri nasıl konuşuyosunuz kocanızla hayret gerçekten..

Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Evliyken böyle şeyler konuşuyorsan sonucunada katlanırsın az mantık sanane senden önce olan olmuş sen varken olanlara bakıcaksın allah aşkına geriye bakıpta yuva sallamaktan başka biley yapmıyosunuz

Arkadaşlar sorun geçmişte ne halt yediği değil sorun bana ilk başlarda yalan söylemesi o kızla 1 2 kere görüştüm dedi bitti dedi ve şimdi aylarca takılmışlar o evine gelmiş eşim gitmiş takılmışlar ve işin ilginci bu kız eşimin annesinin ev sahibi
Yani esin artık nasıl tepki verecegini düşündüyse sana söyleyemiş geçmiş olduğu halde . Geçmiş olduğu halde takilip konuyu aciyosun çünkü . O ne öyle ya :) Allah esine sabır versin . Bir kere eşime sormadım gecmisteki flortleri . Cok gereksiz

Sorun yokki burda. Siz yaratmışsınız sorun. Konuşacak yapacak dertlenecek çok şey var.

B.k yapmaz (afedersiniz)bisey yapmiycaktida niye eve getirmis disarda bulusalarmis valla iliski girmismidir Allah bilir orasini ama bi elleme opusme illaki olmustur .Erkek milleti bunlar damacanaya sey yapiyor Bu firsat varken kacirmamisdir bence :kahve::kusmuk::işsiz::işsiz:

Sadece uzanmamislardir eminim . Ama sonucta Öncede kalmış yapmışsa da yapmış,su an onlar la mı evli? Hayır. Kendinize boşu boşuna dert aramayın. Önemli olan şu an nasıl biri olduğu.

Ilk evlendigimiz dönemde Ben de kafama cok takardim. Devamli eski sevgilisine faceden bakip kendimle kiyaslardim. Esim yaklasik 1 sene benim bu sacmaligima katlandi. Sonra kendiliğinden yok oldu bu durum. Eskiye takilmak cok sacma fakat olabiliyor. Biraz sabir ve zamana ihtiyaciniz var

Geçmiş adı üstünde işte gitmiş, konu dahi olmamalıydı, takma kafana herkesin bi geçmişi var düne göre yaşanmaz, sonuçta seninle evlenmiş ve senden önceymiş bence bidaha açmayın böyle şeyler

Eşinizin sözüne güvenmekten başka yolunuz yok bence. Bu arada herkes uzanınca seks mi yapıyor otomatik olarak, bence her şeyin en kötü yönünü görmeye çalışmayın. Geçmiş adı üzerinde geçmiş gitmiş. Zamanı geri alıp o an söylediği yalanı da düzeltemezsiniz, evliliğinizi yıpratmayın yok yere

Sizden öncesi sizi,ondan oncesi onu ilgilendirmez. Artık evlisiniz bundan sonrası ikinizi ilgilendiriyor.
Ne yani elinizde ajanda ile mi evleneceksiniz?
Falanca tarih falanca kişi ile bu kadar sürdü ve bunları yaşadık,e hadi sen ac ajandayi sen ne yaptın söyle. Bumudur?

Bakın arkadaşlar sorun geçmişte ne halt ettiği değil benimde erkek arkadaşlarım oldu ama 1 2 kere öpüşme harici bir şey olmadı evlerine gitmedim, onlar gelmedi ben bu olayları eşime ilk başta anlattım tamam dedi o da bana anlattı dediki 2 tane sevgilim oldu ve annesinin benim üzerime yeminler etti bir şey olmadı diye sonra evlendik ve öğrendim ki adam baya takılmış eve getirmiş evine gitmiş beraber takılmışlar yatmışlar ve nasıl ki bişey yapmamışlar ha yapmış veya ne halt ettiyse etmiş geçmişte kalmış ama sorun bana o akdar yemin edip sonra yalanının ortaya çıkması kusura bakmasın ama güvenimi zedeledi ayrıca hiç bir erkek bir kızla yatağa giripte masup masum takılmaz ve hala yemin ediyor bir şey olmadı diye benim soğuma nedenim o anlatabildimmi. Diğer olay benle tartıştığında da kendisi eskileri açıyor dün yine tartıştık bana direk dedi git eskisiyle takıl onla evlen diye.. Sorun bana o kadar yeminler edip sonrasında olayın farklı olması bu ilerde de aynısı olmayacağının garantisi yok belki bi halt yiyecek yine yemin edecek

Duramasa bile ne yapacaksınız adamı geçmişi için suçlayıp sürekli huzursuzluk mu çıkaracaksınız? Sizden önceki hayatı sizi zerre ilgilendirmez.

Bakın arkadaşlar sorun geçmişte ne halt ettiği değil benimde erkek arkadaşlarım oldu ama 1 2 kere öpüşme harici bir şey olmadı evlerine gitmedim, onlar gelmedi ben bu olayları eşime ilk başta anlattım tamam dedi o da bana anlattı dediki 2 tane sevgilim oldu ve annesinin benim üzerime yeminler etti bir şey olmadı diye sonra evlendik ve öğrendim ki adam baya takılmış eve getirmiş evine gitmiş beraber takılmışlar yatmışlar ve nasıl ki bişey yapmamışlar ha yapmış veya ne halt ettiyse etmiş geçmişte kalmış ama sorun bana o akdar yemin edip sonra yalanının ortaya çıkması kusura bakmasın ama güvenimi zedeledi ayrıca hiç bir erkek bir kızla yatağa giripte masup masum takılmaz ve hala yemin ediyor bir şey olmadı diye benim soğuma nedenim o anlatabildimmi. Diğer olay benle tartıştığında da kendisi eskileri açıyor dün yine tartıştık bana direk dedi git eskisiyle takıl onla evlen diye.. Sorun bana o kadar yeminler edip sonrasında olayın farklı olması bu ilerde de aynısı olmayacağının garantisi yok belki bi halt yiyecek yine yemin edecek
Sen sürekli sorup durmasaydın yalan söylemezdi büyük ihtimalle. Haa eşin de saçmalamış o ayrı. Geçmişim ile ilgili kimseyi konuşturmam bile ben.

Niye bunları ilk mesajınıza eklemiyorsunuz? Ve diğer ayrıntıları, hala her ay mecburen görüştüğünü vs.

Bu mesajınızı çoğu kişi kimse görmez. Daha önce ayrıntıları ilk mesajınıza ekleyin dedim ama yapmadınız. E o zaman sadece “geçmişte ne yaptığı sizi ilgilendirmez” diye mesajlar almaya devam edeceksiniz, yapacak bir şey yok.

Bu arada, gerçekten de sarılıp, uyuyup, cinsel birliktelik yaşamamış olabilirler. Kız ilk ilişkisini evlendiği kişiyle yaşamak istiyor olabilir vs.

Back
X