Esim ve evimiz

Dudakpayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
414
361
33
Merhaba bayanlar,
Bdv yi surekli okuyorum ama ilk kez konu aciyorum ve cok tereddutluyum. Esim buraya girdiğimi biliyor ve bir kere sende birşey yazıyormusun tarzi soru sormustu. Girer gorur diye cekiniyorum ama fikir almam lazim. 2014 agustosta evlendim. Oncesinde de 3 yillik bi iliskimiz var. Esim cok evcimendir. Sevgiliyken bile surekli onlarda oturur ailecek tv izlerdik. Disari cikalim dedigimde rahat oturamiyorum bile filan derdi. Disari ciktigimizda da annesi babasi mutlaka arardi zaten pespese. Sukur esimle cok problemlerimiz yok. Tartistigimiz konular sabit. Esim evlendiginin ayri bir yuvasi oldugunun farkinda degil. Hala onceligi annesinin evi. Misal yatak odamizin petegi arizali diye kapatmisti. Gunlerce yap sunu usuyorum gece uyaniyorum demem ragmen yapmadi. 1 ay sonunda yapti. Odamizin birine avize takilacak 3 aydir bekliyor. Soyluyorum surekli erteliyor. Salonumuzun tavani yaptirilacak adam ayarlanacak aylardir bekliyor. Ama annesinin evinile alakali temel degil de gorsel seyleri bile annesinin bir kere soylemesi yeterli. Bi dahaki gidisimizde annesi soylemeden usenmeden mutlaka yapar. Ve ben bu konulari actigim zaman hemen kavga cikarmaya calisiyor o sebeple susuyorum. Hani sunu yap diyince kavga etmiyoruz ama annenin evi olsaydi dedigim zaman kiyamet kopuyor. Nasil karsima alip konusacagim bilmiyorum bi akil verin

Eşinizin bir evi olduğunu hatırlatınn güzelce

Aman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Bişey sorucam bende yeni üyeyim açtığı konuları mesajlarını nereden silebilirim

eşin ailesine düşkün ve sen ailesiyle ilgili ne söylersen söyle sana ters tepki verecek ilerleyen zamanda iyi birşey bile söylesen yanlış anlamaya başlayacak.
avizemi takılacak avizeyi al eline git yanına hadi hayatım takar mısın şunu de.
ya da birşey mi tamir edilecek tamir aletini al eline öyle git yanına yani en azından ben olsam öyle yapardım.
ama malesef bizim evde bakım tamir ve tadilat işleri bende.

gerçi şimdi hamile olduğum için yapamıyorum ama. seni anlıyorum benim eşimde daha yeni yeni anlamaya başladı ayrı bir aile olduğumuzu

"Esim cok evcimendir. Sevgiliyken bile surekli onlarda oturur ailecek tv izlerdik. Disari cikalim dedigimde rahat oturamiyorum bile filan derdi. Disari ciktigimizda da annesi babasi mutlaka arardi zaten pespese. "

Su kisma takildim ben. Evcimenlikten ote annecilik var sanki..

Büyük sorun bana göre valla.
İnsan önce karısının rahatını düşünür bir de hamilesin.
Kv dese gelinime iyi bak, evinin bir şeyini eksik etme oğlum diye nasıl olur?
Aran iyi midir, yardım istesen?

Bende kv sorunu hiç olmadı.Ama evdeki tamir vs ertelediği için sıkıntı yaşıyorduk.Ne zaman ki yaptı bilmeden yüzüm daha çok gülmeye başladı.O da doğal olarak anlamış,özellikle yapmadım.Artık hiçbir şeyi ertelemiyor,yap deyince sorun da çıkartmıyor,eskiden off tamam vs der sorun yapardı.

Kac yillik evlisiniz? Cok sabirli olabilcegimi sanmiyorum 1,5 yilda daral geldi. Elektrik isi olmasa yaparim zaten ama anlamiyorum ki :) hatta bi kere ben takicam avizeyi artik duser miyim carpilir miyim
Bilmem dedim saf saf konusma dedi yine takmadi.

evinize onun arkadaşlarını yemekli ya da çaya alın..
eşleri ile aranız iyi ise önceden tembihleyin geldiklerinde biraz laf etsinler..
eşşek değilse anlar

bende 1 buçuk yıllık evliyim ama evlilik sabır işi. erkeklerin evliliğe alışması zaman alıyor anladığım ve gördüğüm kadarıyla inşallah senin eşinde yakında alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…