Aaa duydugum iyi oldu .tedbirli olmak lazimAman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Bişey sorucam bende yeni üyeyim açtığı konuları mesajlarını nereden silebilirimAman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Telefonumdan silmek istiyorumBişey sorucam bende yeni üyeyim açtığı konuları mesajlarını nereden silebilirim
Maalesef konu ve msj silmek yasak.en fazla konunu kapattirabilirsin.Bişey sorucam bende yeni üyeyim açtığı konuları mesajlarını nereden silebilirim
Gordum onu iyice tirtstim zaten :)Aman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Nasıl silicem bana yardımcı olurmusunuzTelefonumdan silmek istiyorum
Ben telefonumdan kimse görmesin diye silmek istiyorumMaalesef konu ve msj silmek yasak.en fazla konunu kapattirabilirsin.
Aa hangi konu link atar mısınAman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Hatirlatiyorum bu sefer cok takiliyorsun diyor. Iletisim kuramiyoruz bu konuda. Psikologa da gitmemek icin direriyor.Eşinizin bir evi olduğunu hatırlatınn güzelce
Kac yillik evlisiniz? Cok sabirli olabilcegimi sanmiyorum 1,5 yilda daral geldi. Elektrik isi olmasa yaparim zaten ama anlamiyorum ki :) hatta bi kere ben takicam avizeyi artik duser miyim carpilir miyimeşin ailesine düşkün ve sen ailesiyle ilgili ne söylersen söyle sana ters tepki verecek ilerleyen zamanda iyi birşey bile söylesen yanlış anlamaya başlayacak.
avizemi takılacak avizeyi al eline git yanına hadi hayatım takar mısın şunu de.
ya da birşey mi tamir edilecek tamir aletini al eline öyle git yanına yani en azından ben olsam öyle yapardım.
ama malesef bizim evde bakım tamir ve tadilat işleri bende.
gerçi şimdi hamile olduğum için yapamıyorum ama. seni anlıyorum benim eşimde daha yeni yeni anlamaya başladı ayrı bir aile olduğumuzu
Nasıl silicem bana yardımcı olurmusunuz
Ben telefonumdan kimse görmesin diye silmek istiyorum
Aa hangi konu link atar mısın
Aman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
bende 1 buçuk yıllık evliyim ama evlilik sabır işi. erkeklerin evliliğe alışması zaman alıyor anladığım ve gördüğüm kadarıyla inşallah senin eşinde yakında alışırKac yillik evlisiniz? Cok sabirli olabilcegimi sanmiyorum 1,5 yilda daral geldi. Elektrik isi olmasa yaparim zaten ama anlamiyorum ki :) hatta bi kere ben takicam avizeyi artik duser miyim carpilir miyim
Bilmem dedim saf saf konusma dedi yine takmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?