Esim ve evimiz

Bende yaptigi isi takdir eden, yapinca mutlu olan bi insanim ama kv ile baslarda cok sorun yasadigim icin simdi annesine laf carpitmasam bile alinir oldu pasam.

evinize onun arkadaşlarını yemekli ya da çaya alın..
eşleri ile aranız iyi ise önceden tembihleyin geldiklerinde biraz laf etsinler..
eşşek değilse anlar
Afedersiniz esek biraz. Arkadaslarin esleri degil kendileri bile soyluyorda tik yok :)) uzerine gitmemeye calisiyorum yillardir her isle o ugrasiyor biliyorum cok bunalmis. Annesi asiri bunaltmis ama benim sucum ne. Ve evlenmeden once asiri sorurumluluk sahibi herseyi dusunen biriydi her seferindede derim hani herseyi gectim o huyunu cok sevdim diye adamin eski halinden eser yok. Sinav tarihlerimi
Bile o soyler o gotururdu simdi hastaneye gitcem diye elli kere soylemem gerek.

Bende yaptigi isi takdir eden, yapinca mutlu olan bi insanim ama kv ile baslarda cok sorun yasadigim icin simdi annesine laf carpitmasam bile alinir oldu pasam.
Siz böyle söyledikçe kv,görümce o bu şu ... ben diyorum ki kızımm çok akıllıymışsın en başında beni ailem de dahil olmak üzere ben olarak sevmeyen kimseyle muhattap etme demiştim,bilmeden.Şimdi o seven sevmeyen ailesinden kim varsa lafını bile etmiyor.Çok şükür Rabbime.Ne kv ne o ne bu sorunum olmadı.

Darisi basima diyecegimde ne mumkun. Cok anneci. Hakli bile olsam onemli degil onun icin. Annesi hersey..

Kızlar kim ya da hangi konu oldugu önemli değil, bir üye böyle bir durum yaşadı konu sahibi de kocam biliyor burayı deyince uyardim.

Yoksa amacım konuyu dagitmak vs... değil.

Hemen hemen çoğu erkek aynı galiba benim esimde aynı ama ben beklemek yerine kendim yapıyordum elektronik herşeyi bozunca artık kendisi yapmaya başladı bozmayim diye

Aman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Aynen. Neymişşş kocalarınızın annesi o sizin. Ama iş geline gelince el kızı ell

Aman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Hangi konu kadesa hatırlıyor musun?

Edit : sonradan yazdığın mesajları gördüm. Cevaplamana gerek yok

aman beni esimde biliyo ne tedbirli olucan tam tersi okurda adam olur belki ayrıca sen sustugun icin senin dedigin yapmıyo tebin gerekirse ananın lafı söz mecliste benim ki ne de benim dedigimide yapıcaksın de diret her kadın kocasını kullanmanın bi yolunu bulmalı yoksa cok üzülür hemcinslerim icin asla üzülmelerini istmem

Aa hangi konuyu kocasi bastı ya merak ettim nasıl kaçırdım yaa

okuyorsa enişte beye selamlar

önce can sonra canan demişler önce kendi evinin sorumluluğunu yerine getirsin sonra anasınınkine el atsın

Anlattığın tarzda Erkek belli yıllar geçtikten sonra benim evim diye sahipleniyor zamanı daha erkene alamıyorsun .bekleyeceksin
adamlardaki kafa sanki annesine ihanet edecekmişcesine sanki evini eşini sevip önemsediğinde

Ne kadar çok annen yada annenin evi derseniz o kadar çok oraya yönelicektir. Bu yasak olan daha da çekici gelir gibi birşey. Tatlı ama çok iğneleyici kelimelerle başka yere veya oraya itelemeden kendi hayatınıza ve sorunlarınıza çekmeniz lazım. Sizde benim gibi dobra dobrasınız ama hayat çoğu zaman dobralığı değil de nabza göre şerbeti kabul ediyor ve sakın yüzünüz düşmesin aksine o ailesine yaptıkça siz mutlu olun hatta sizde yardım edin gerektiğince ve o mutluluk ile Kendinize bir pay çıkartın ona yöneltin hareket ve tavrınızı gördükçe kendinde bir problem arayacaktır umarım. Siz teslim değil, o teslim olsun.

Eee noldu sonra :)

Bir şey olmadı :) Girmiş okumuş yazdıklarımı, sonra da konu açmış. Üzüldüğünü yazmış, gelinlere kvlerine karşı daha çok müsamaha göstermeleri gerektiğini falan söylemiş vs rahatlamış.
Aramızda herhangi bir şekilde sorun olmadı. Kapattık gitti bile
Ama burada eşim sayesinde reyting aldım sağ olsun

Biz seni biliyorduk zaten, bilmeyen de bilmiş oldu.
Aranızda sorun olmadığına, konunun sürmediğine sevindim. Bu olaydan eşime bahsettim. Fake'tir, ergendir şudur budur dedi. Ama o eski üye biliyoruz onu dedim. Yok yok bi erkek girip mesajlarını okuyup öyle bi konu açmaz dedi. Geldiğini görünce profiline girdim az önce. Fake sanan çok olmuş herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…