Bende yaptigi isi takdir eden, yapinca mutlu olan bi insanim ama kv ile baslarda cok sorun yasadigim icin simdi annesine laf carpitmasam bile alinir oldu pasam.Bende kv sorunu hiç olmadı.Ama evdeki tamir vs ertelediği için sıkıntı yaşıyorduk.Ne zaman ki yaptı bilmeden yüzüm daha çok gülmeye başladı.O da doğal olarak anlamış,özellikle yapmadım.Artık hiçbir şeyi ertelemiyor,yap deyince sorun da çıkartmıyor,eskiden off tamam vs der sorun yapardı.
Afedersiniz esek biraz. Arkadaslarin esleri degil kendileri bile soyluyorda tik yok :)) uzerine gitmemeye calisiyorum yillardir her isle o ugrasiyor biliyorum cok bunalmis. Annesi asiri bunaltmis ama benim sucum ne. Ve evlenmeden once asiri sorurumluluk sahibi herseyi dusunen biriydi her seferindede derim hani herseyi gectim o huyunu cok sevdim diye adamin eski halinden eser yok. Sinav tarihlerimievinize onun arkadaşlarını yemekli ya da çaya alın..
eşleri ile aranız iyi ise önceden tembihleyin geldiklerinde biraz laf etsinler..
eşşek değilse anlar
kim o hangi koyu ayy ben görmedimmmmmmAman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Siz böyle söyledikçe kv,görümce o bu şu ... ben diyorum ki kızımm çok akıllıymışsın en başında beni ailem de dahil olmak üzere ben olarak sevmeyen kimseyle muhattap etme demiştim,bilmeden.Şimdi o seven sevmeyen ailesinden kim varsa lafını bile etmiyor.Çok şükür Rabbime.Ne kv ne o ne bu sorunum olmadı.Bende yaptigi isi takdir eden, yapinca mutlu olan bi insanim ama kv ile baslarda cok sorun yasadigim icin simdi annesine laf carpitmasam bile alinir oldu pasam.
Darisi basima diyecegimde ne mumkun. Cok anneci. Hakli bile olsam onemli degil onun icin. Annesi hersey..Siz böyle söyledikçe kv,görümce o bu şu ... ben diyorum ki kızımm çok akıllıymışsın en başında beni ailem de dahil olmak üzere ben olarak sevmeyen kimseyle muhattap etme demiştim,bilmeden.Şimdi o seven sevmeyen ailesinden kim varsa lafını bile etmiyor.Çok şükür Rabbime.Ne kv ne o ne bu sorunum olmadı.
Aynen. Neymişşş kocalarınızın annesi o sizin. Ama iş geline gelince el kızı ellAman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Hangi konu kadesa hatırlıyor musun?Aman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
aman beni esimde biliyo ne tedbirli olucan tam tersi okurda adam olur belki ayrıca sen sustugun icin senin dedigin yapmıyo tebin gerekirse ananın lafı söz mecliste benim ki ne de benim dedigimide yapıcaksın de diret her kadın kocasını kullanmanın bi yolunu bulmalı yoksa cok üzülür hemcinslerim icin asla üzülmelerini istmemMerhaba bayanlar,
Bdv yi surekli okuyorum ama ilk kez konu aciyorum ve cok tereddutluyum. Esim buraya girdiğimi biliyor ve bir kere sende birşey yazıyormusun tarzi soru sormustu. Girer gorur diye cekiniyorum ama fikir almam lazim. 2014 agustosta evlendim. Oncesinde de 3 yillik bi iliskimiz var. Esim cok evcimendir. Sevgiliyken bile surekli onlarda oturur ailecek tv izlerdik. Disari cikalim dedigimde rahat oturamiyorum bile filan derdi. Disari ciktigimizda da annesi babasi mutlaka arardi zaten pespese. Sukur esimle cok problemlerimiz yok. Tartistigimiz konular sabit. Esim evlendiginin ayri bir yuvasi oldugunun farkinda degil. Hala onceligi annesinin evi. Misal yatak odamizin petegi arizali diye kapatmisti. Gunlerce yap sunu usuyorum gece uyaniyorum demem ragmen yapmadi. 1 ay sonunda yapti. Odamizin birine avize takilacak 3 aydir bekliyor. Soyluyorum surekli erteliyor. Salonumuzun tavani yaptirilacak adam ayarlanacak aylardir bekliyor. Ama annesinin evinile alakali temel degil de gorsel seyleri bile annesinin bir kere soylemesi yeterli. Bi dahaki gidisimizde annesi soylemeden usenmeden mutlaka yapar. Ve ben bu konulari actigim zaman hemen kavga cikarmaya calisiyor o sebeple susuyorum. Hani sunu yap diyince kavga etmiyoruz ama annenin evi olsaydi dedigim zaman kiyamet kopuyor. Nasil karsima alip konusacagim bilmiyorum bi akil verin
Hangi konu bakmam lazımAman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Aaa hangi konu o? Ben nasıl kaçırdım bunu kadesa?Aman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Merhaba bayanlar,
Bdv yi surekli okuyorum ama ilk kez konu aciyorum ve cok tereddutluyum. Esim buraya girdiğimi biliyor ve bir kere sende birşey yazıyormusun tarzi soru sormustu. Girer gorur diye cekiniyorum ama fikir almam lazim. 2014 agustosta evlendim. Oncesinde de 3 yillik bi iliskimiz var. Esim cok evcimendir. Sevgiliyken bile surekli onlarda oturur ailecek tv izlerdik. Disari cikalim dedigimde rahat oturamiyorum bile filan derdi. Disari ciktigimizda da annesi babasi mutlaka arardi zaten pespese. Sukur esimle cok problemlerimiz yok. Tartistigimiz konular sabit. Esim evlendiginin ayri bir yuvasi oldugunun farkinda degil. Hala onceligi annesinin evi. Misal yatak odamizin petegi arizali diye kapatmisti. Gunlerce yap sunu usuyorum gece uyaniyorum demem ragmen yapmadi. 1 ay sonunda yapti. Odamizin birine avize takilacak 3 aydir bekliyor. Soyluyorum surekli erteliyor. Salonumuzun tavani yaptirilacak adam ayarlanacak aylardir bekliyor. Ama annesinin evinile alakali temel degil de gorsel seyleri bile annesinin bir kere soylemesi yeterli. Bi dahaki gidisimizde annesi soylemeden usenmeden mutlaka yapar. Ve ben bu konulari actigim zaman hemen kavga cikarmaya calisiyor o sebeple susuyorum. Hani sunu yap diyince kavga etmiyoruz ama annenin evi olsaydi dedigim zaman kiyamet kopuyor. Nasil karsima alip konusacagim bilmiyorum bi akil verin
Eee noldu sonra :)
Eee noldu sonra :)
Biz seni biliyorduk zaten, bilmeyen de bilmiş oldu.Bir şey olmadı :) Girmiş okumuş yazdıklarımı, sonra da konu açmış. Üzüldüğünü yazmış, gelinlere kvlerine karşı daha çok müsamaha göstermeleri gerektiğini falan söylemiş vs rahatlamış.
Aramızda herhangi bir şekilde sorun olmadı. Kapattık gitti bile
Ama burada eşim sayesinde reyting aldım sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?