- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
Biz seni biliyorduk zaten, bilmeyen de bilmiş oldu.
Aranızda sorun olmadığına, konunun sürmediğine sevindim. Bu olaydan eşime bahsettim. Fake'tir, ergendir şudur budur dedi. Ama o eski üye biliyoruz onu dedim. Yok yok bi erkek girip mesajlarını okuyup öyle bi konu açmaz dedi. Geldiğini görünce profiline girdim az önce. Fake sanan çok olmuş herhalde.
Bir koca yazıyor iyi okuyun başlıklı konu.Hangi konu kadesa hatırlıyor musun?
Edit : sonradan yazdığın mesajları gördüm. Cevaplamana gerek yok
Suçlu insan hemen bağırır çağırır. Ben böyle durumlarda aman yuvam dağılmasın diye susanlardan değilim ki ortada yuva falan yok ana kuzusu bir erkek var. Hiçte gururumu ayaklar altına alamam ne pahasına olursa olsun susmam o kocayı yola getirrimMerhaba bayanlar,
Bdv yi surekli okuyorum ama ilk kez konu aciyorum ve cok tereddutluyum. Esim buraya girdiğimi biliyor ve bir kere sende birşey yazıyormusun tarzi soru sormustu. Girer gorur diye cekiniyorum ama fikir almam lazim. 2014 agustosta evlendim. Oncesinde de 3 yillik bi iliskimiz var. Esim cok evcimendir. Sevgiliyken bile surekli onlarda oturur ailecek tv izlerdik. Disari cikalim dedigimde rahat oturamiyorum bile filan derdi. Disari ciktigimizda da annesi babasi mutlaka arardi zaten pespese. Sukur esimle cok problemlerimiz yok. Tartistigimiz konular sabit. Esim evlendiginin ayri bir yuvasi oldugunun farkinda degil. Hala onceligi annesinin evi. Misal yatak odamizin petegi arizali diye kapatmisti. Gunlerce yap sunu usuyorum gece uyaniyorum demem ragmen yapmadi. 1 ay sonunda yapti. Odamizin birine avize takilacak 3 aydir bekliyor. Soyluyorum surekli erteliyor. Salonumuzun tavani yaptirilacak adam ayarlanacak aylardir bekliyor. Ama annesinin evinile alakali temel degil de gorsel seyleri bile annesinin bir kere soylemesi yeterli. Bi dahaki gidisimizde annesi soylemeden usenmeden mutlaka yapar. Ve ben bu konulari actigim zaman hemen kavga cikarmaya calisiyor o sebeple susuyorum. Hani sunu yap diyince kavga etmiyoruz ama annenin evi olsaydi dedigim zaman kiyamet kopuyor. Nasil karsima alip konusacagim bilmiyorum bi akil verin
Ben daha bulamadım o yolu da herkesin kocasıda seninki gibi olamıyo. Tepkiye tepkisiz kalmaz bizimki.aman beni esimde biliyo ne tedbirli olucan tam tersi okurda adam olur belki ayrıca sen sustugun icin senin dedigin yapmıyo tebin gerekirse ananın lafı söz mecliste benim ki ne de benim dedigimide yapıcaksın de diret her kadın kocasını kullanmanın bi yolunu bulmalı yoksa cok üzülür hemcinslerim icin asla üzülmelerini istmem
Bi avize için verdiğim paraya içim acır avize 30 ₺ elektrikçi 50₺ ister :)valla ben çözümü usta çağırmakta buldum verdim parasını yaptırdım onumu bekliycem daral geliyor bana benim eşim de aynı ama kim söylese değişmiyor
Valla ben takdir ettim esininizi yazisindan dolayi. Girmeseymis daha cok takdir ederdim :)
Merhaba bayanlar,
Bdv yi surekli okuyorum ama ilk kez konu aciyorum ve cok tereddutluyum. Esim buraya girdiğimi biliyor ve bir kere sende birşey yazıyormusun tarzi soru sormustu. Girer gorur diye cekiniyorum ama fikir almam lazim. 2014 agustosta evlendim. Oncesinde de 3 yillik bi iliskimiz var. Esim cok evcimendir. Sevgiliyken bile surekli onlarda oturur ailecek tv izlerdik. Disari cikalim dedigimde rahat oturamiyorum bile filan derdi. Disari ciktigimizda da annesi babasi mutlaka arardi zaten pespese. Sukur esimle cok problemlerimiz yok. Tartistigimiz konular sabit. Esim evlendiginin ayri bir yuvasi oldugunun farkinda degil. Hala onceligi annesinin evi. Misal yatak odamizin petegi arizali diye kapatmisti. Gunlerce yap sunu usuyorum gece uyaniyorum demem ragmen yapmadi. 1 ay sonunda yapti. Odamizin birine avize takilacak 3 aydir bekliyor. Soyluyorum surekli erteliyor. Salonumuzun tavani yaptirilacak adam ayarlanacak aylardir bekliyor. Ama annesinin evinile alakali temel degil de gorsel seyleri bile annesinin bir kere soylemesi yeterli. Bi dahaki gidisimizde annesi soylemeden usenmeden mutlaka yapar. Ve ben bu konulari actigim zaman hemen kavga cikarmaya calisiyor o sebeple susuyorum. Hani sunu yap diyince kavga etmiyoruz ama annenin evi olsaydi dedigim zaman kiyamet kopuyor. Nasil karsima alip konusacagim bilmiyorum bi akil verin
ben üye ismi vermek istemedim hatta soran msjlara geri dönüş yapmadım.
Eşinizin açtığı konuyu okumamıştım ama şimdi okudum.Fake olduğunu şu nedenle düşünmüşler, bir erkek nasıl bu kadar sakin yazabiliyor?
Oysa ki sakin yazmayacağı bir şey yok. Ben kayınvalideme burada hakaret etmedim, kötü söz kullanmadım sadece muzdarip olduğum şeyi yazdım.
Bu konuları zaten eşim de biliyordu ama benim burada konu açıp milletin annesine yazdığı yorumlardan dolayı bana kırılmış olabilir. Çünkü burada bana destek olanlar da çok oldu o konuda kayınvalideme laf sayanlar vs. O nedenle eşim burda sinirle girip saydırmadı, bir erkek mantığıyla ne düşündüğünü yazmış ve kendince haklı bir şey yapmış.
Bizim kk da zaten çok meşhur hemen fake damgası vurmak, köklü bir üyenin bile fake olabileceğini düşünenleri görünce ben bi yerimle güldüm afedersin zaten beni tanıyanlar da yazmış yok daha neler o bile beni rahatlattı
Aman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
ben üye ismi vermek istemedim hatta soran msjlara geri dönüş yapmadım.
bu arada eşinin haklı olduğu noktalar vardı aslında,tamamen haksız değildi kafka.
Hangi konuyduki oAman eşin burayı biliyorsa dikkat et derim geçen gün bir üyenin kocası üyenin k.validesi ile ilgili açtığı konuyu okuyup kk yi bastı. Esti gürledi valla.
Kullanici adimi bilmedigini varsayarak yazdim. :)Ailen diyince esim annesi babasi olarak algiliyo hala. Bilmiyorum çocuk olunca belki aaa ben evliymişim yaa der :)Büyük cesaret kocanın burayı bile bile konu açman . Tebrikler
Konuna gelirsem. Eğer tek senı değil kv nıde erteleseydı hee derdım normal erkek (benimkide öyle 1 aydır musluğu yapcak :))
Ama senın kı annesınınkını hemen yapıyormuş o yuzden sitem etmekte haklısın.
Ona gerçek ailesinin sen olduğunu anlatman gerek.
İnşallah çocuğun olunca tam bağlanır size. Daha ailesınden kopamamış çnkü.
Ne çok ana kuzusu varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?