Esim ve evimiz

Bir alet bozulunca yenisini alın.Evde bişey zarar görürse tamirci çağırın.Eşiniz artan harcamalar konusunda mutlaka önlem alacaktır.

Fake olduğunu şu nedenle düşünmüşler, bir erkek nasıl bu kadar sakin yazabiliyor?

Oysa ki sakin yazmayacağı bir şey yok. Ben kayınvalideme burada hakaret etmedim, kötü söz kullanmadım sadece muzdarip olduğum şeyi yazdım.
Bu konuları zaten eşim de biliyordu ama benim burada konu açıp milletin annesine yazdığı yorumlardan dolayı bana kırılmış olabilir. Çünkü burada bana destek olanlar da çok oldu o konuda kayınvalideme laf sayanlar vs. O nedenle eşim burda sinirle girip saydırmadı, bir erkek mantığıyla ne düşündüğünü yazmış ve kendince haklı bir şey yapmış.

Bizim kk da zaten çok meşhur hemen fake damgası vurmak, köklü bir üyenin bile fake olabileceğini düşünenleri görünce ben bi yerimle güldüm afedersin zaten beni tanıyanlar da yazmış yok daha neler o bile beni rahatlattı

valla ben çözümü usta çağırmakta buldum verdim parasını yaptırdım onumu bekliycem daral geliyor bana benim eşim de aynı ama kim söylese değişmiyor

Suçlu insan hemen bağırır çağırır. Ben böyle durumlarda aman yuvam dağılmasın diye susanlardan değilim ki ortada yuva falan yok ana kuzusu bir erkek var. Hiçte gururumu ayaklar altına alamam ne pahasına olursa olsun susmam o kocayı yola getirrim

Ben daha bulamadım o yolu da herkesin kocasıda seninki gibi olamıyo. Tepkiye tepkisiz kalmaz bizimki.

bence anasının evı senın evın mantıgı degıl bu...erkek usengeclığımı desem ne desem bılemedım..benım esımede yuz kere soylemen lazım cunku....ama o her yerde oyle...bende bıkmadan usenmeden hep soylerım hep soylerım o yapasıya kadar....

Büyük cesaret kocanın burayı bile bile konu açman . Tebrikler
Konuna gelirsem. Eğer tek senı değil kv nıde erteleseydı hee derdım normal erkek (benimkide öyle 1 aydır musluğu yapcak :))
Ama senın kı annesınınkını hemen yapıyormuş o yuzden sitem etmekte haklısın.
Ona gerçek ailesinin sen olduğunu anlatman gerek.
İnşallah çocuğun olunca tam bağlanır size. Daha ailesınden kopamamış çnkü.
Ne çok ana kuzusu varya

Eşinizin açtığı konuyu okumamıştım ama şimdi okudum.
Senın hesabına girdiği için çok ayıp etmiş benım eşimde bılır buraya üye olduğumu hatta annesı hakkında açtığım konuyuda bılır ama hiç girip bakmak ıstemedı.
Çunku burasının bana ıyı geldığını bılıyor.
Eşinizi şahsen çok ayıpladım . Keşke o gun burda olsaydımda 2 *3 kelime söyleseydım ona.
İnşallah aranızda bır problem olmamıştır.

Bence başka bir sorununuz yoksa aranızda daha büyük, eşinize sabırla tatlı bir dille duygularınızı ve beklentilerinizi anlatın. Doğru İletişim gerçekten çok önemli.
Yani laf sokmadan surat etmeden kavga olmadan.
Bazen kadın ya da erkek evliliğine zor adapte oluyor.
Zamanla düzelecektir inşallah.

Bence annesine saygıda kusur etmemek için onu ertelemiyor.. Seni de çok ciddiye almadıgı ıcın yapmıyor. Bence cok önemseme bu konuyu cunku çoğu erkek böyle..

ben üye ismi vermek istemedim hatta soran msjlara geri dönüş yapmadım.

bu arada eşinin haklı olduğu noktalar vardı aslında,tamamen haksız değildi kafka.

Biliyorum abla sen vermedin ama altına gelip dan diye yazıyorlar konu başlığını. Sonra ben olduğum ortaya çıkıyor.
Senin yazmana bozulmadım ama bahsedilen kocam olunca insan utanıyor

Haklı olduğunu bildiğim yerler olduğu için uzatmadım o da uzatmadı kapattık zaten.

Milletinde sürekli eşin ayıp etmiş yazıları artik baydı buradan duyurular.

Kullanici adimi bilmedigini varsayarak yazdim. :)Ailen diyince esim annesi babasi olarak algiliyo hala. Bilmiyorum çocuk olunca belki aaa ben evliymişim yaa der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…