Eşim ve hakaretleri

Bu ne ya ? Evlenemden once boyle bir hoduk oldugunu anlamadiniz mi? Evlilikten sogur insan bu nasil evlilik? Mal aptal salak dedikten sonra askerlik arkdsi ilan etsin sizi bir de

Bu ne ya ? Evlenemden once boyle bir hoduk oldugunu anlamadiniz mi? Evlilikten sogur insan bu nasil evlilik? Mal aptal salak dedikten sonra askerlik arkdsi ilan etsin sizi bir de

Bazı erkeklerin ağzı o kadar iyi laf yapıyor ki farkedemeyebiliyoruz bazen maalesef.Bu yüzden farkedememesi noktasında kimseyi kınamamak gerekiyor bence sonuçta bizim de başımıza gelebilirdi.
Konu sahibinin sorusuna gelince,biliyorum belki çocuklarınız var diye onlar adına üzülecek & korkacaksınız ama bence bu kişi sizi haketmiyor. Eğer içinde bulunduğunuz ilişki günün sonunda sizi beslemek yerine paçanızdan aşağı çekip mutsuz ediyorsa,o zaman o kişiye " hoşçakal " demenin vakti gelmiş demektir.

21 yaşındasınız, ailenizi karşınıza alıp evlenmişsiniz, 2 çocuk yapmışsınız. Size mal diyor, sizin de yaptığınız tek şey üzülmekse üzgünüm ama hatalı olan eşiniz değil. Boşanın demeyin demişsiniz, tamam demeyelim. Ama silkinin, kendinize gelin. Kıymetinizi siz bilmezseniz eşiniz asla bilmez. Ne demek mal, ne demek sana ödeteceğim, ne demek göndermem! Kimsin sen diyeceksiniz, sen kimsin! Allahım böyle adamları ıslah etsin.

Pardon???? Annesine gitmek için izin mi alacak? Mantığa zihniyete gel.
Kocanız bi yere giderken izin mi alıyor? Bir kadın olarak neden kocalardan izin alma gereği duyuyorsunuz?
Siz birey değil misiniz? İzin almadan bir şey yapamaz musınız? İzin verilmezse yapacaklarınızdan vaz mı geçersiniz.
Lütfen bu zihniyetle gelecek nesillere çocuk yetiştirmeyin.
Konuya gelirsek, ne diyelim, boşan lafını kabul etmiyorsan hakaret içeren lafları kabul etmek zorunda kalırsın.

Sen cokmu mantiklisin cokmu zihniyetlisin agzi olan konusuoooo

Bakin ben şundan bahsediorum evde kalmak icin esine haber vermemis annesinde oldugunu bilior fakat orda yatcagindan haberi yok dinya hali insanin basina hersey gelebilir tabikide annesini yaninda guvendedir neyse buarada benim yetistiricegim cocuk gayet akli basinda olucak merak etmeyin konu donup dolastirip nesillere getiriosuni peesss

Back
X