Kızlar ne olur biri bişey yazsın sıkıntıdan ölücem sinirden tansiyonum çıkıyor
ben eşimle evleneli allah kısmet ederse bu cuma 4yıl bitecek bize severek evlendik 7 konuştuk bayağı zorlulklar aştık falan.eşim ünv okurken kayınvalidem eşime halasının kızını yapmaya çalışmış eşimde ozaman benimle berber di doğal olarak red etmiş konuştuğum kız var diye konuyu kapattırmış.neyse biz evlendik bu kızın ismi dışında bişey bilmiyordum burada kalmıyor 3 ay önce ilk defa bi akrabanın nişanında gördüm kız buraya yerleşmiş bizde annesini ziyarete gittik orada tanışmış oldum eşimde öyle.ozamandan beri eşim onu face eklemiş ben eşimin hesabına giriyorum kendide facede yazıştıklarını görüyorum okuyorum bir gün akşama kadar 2 saat arayla yazıyorlar 1hafta kendimi tuttum sonra dayanamadım söyledim eşime ya her gün her gün yazışılırmı hal hatır sorarsın tamam bu ne yok efendim biri peşine takılmışta korkuyomuşta eve nasıl gidermişte eşimde yazmış istersen ben seni gelir alırım diye ya kızlar inanılma derecede sıkıntı yaptım ne zaman eşimşn face girsem onunla yazışıyor ben dediğim zaman sen fatsın şöylesin böylesin inanın abartmıyorum kız bilgisayar kursuna gidiyor orada aralarda dvmlı face giriyor eşime bişey yazıyo çıkıyo ders saati bitene kadar sonra eve gidiyor pc açığ tekrar devam ben şimdi eşimin face girince oda ordaysa onlına bütün yazxdıklarını anında okuyorum artık işimi yapamaz oldum devamlı giriyorum kızla konuşuyomu diye çok bunaldım haa bide en önemlisi eşim arabesk sever o tür parçalar paylaşıyo fade kız yazmış kim için dinliyorsun gerizekalı evli barklı adam kim için dinleyecek eşimde yazmış öylesine yok ya kızı gidip evire çevire dövesim var haksızmıyım?
O kızla birlikte kocanıda döv bence.Bunun fesatlıkla alakası yok ben olsam bende şüphelenirdim.
aman canım sen önemsedikçe eşin abartır bence sen arada face gir kendini belli et ozaman direk halasının oğlu sanıp yazmaz bence kızdada suç var ama erkekler saf kim ne derse kanıyor bence kız onunla dalga geçiyor eskiden istememsini bilinç altı yapmıştır ama eşinde saf gibi hemen atlamış.Kızlar ne olur biri bişey yazsın sıkıntıdan ölücem sinirden tansiyonum çıkıyor
ben eşimle evleneli allah kısmet ederse bu cuma 4yıl bitecek bize severek evlendik 7 konuştuk bayağı zorlulklar aştık falan.eşim ünv okurken kayınvalidem eşime halasının kızını yapmaya çalışmış eşimde ozaman benimle berber di doğal olarak red etmiş konuştuğum kız var diye konuyu kapattırmış.neyse biz evlendik bu kızın ismi dışında bişey bilmiyordum burada kalmıyor 3 ay önce ilk defa bi akrabanın nişanında gördüm kız buraya yerleşmiş bizde annesini ziyarete gittik orada tanışmış oldum eşimde öyle.ozamandan beri eşim onu face eklemiş ben eşimin hesabına giriyorum kendide facede yazıştıklarını görüyorum okuyorum bir gün akşama kadar 2 saat arayla yazıyorlar 1hafta kendimi tuttum sonra dayanamadım söyledim eşime ya her gün her gün yazışılırmı hal hatır sorarsın tamam bu ne yok efendim biri peşine takılmışta korkuyomuşta eve nasıl gidermişte eşimde yazmış istersen ben seni gelir alırım diye ya kızlar inanılma derecede sıkıntı yaptım ne zaman eşimşn face girsem onunla yazışıyor ben dediğim zaman sen fatsın şöylesin böylesin inanın abartmıyorum kız bilgisayar kursuna gidiyor orada aralarda dvmlı face giriyor eşime bişey yazıyo çıkıyo ders saati bitene kadar sonra eve gidiyor pc açığ tekrar devam ben şimdi eşimin face girince oda ordaysa onlına bütün yazxdıklarını anında okuyorum artık işimi yapamaz oldum devamlı giriyorum kızla konuşuyomu diye çok bunaldım haa bide en önemlisi eşim arabesk sever o tür parçalar paylaşıyo fade kız yazmış kim için dinliyorsun gerizekalı evli barklı adam kim için dinleyecek eşimde yazmış öylesine yok ya kızı gidip evire çevire dövesim var haksızmıyım?
aman canım sen önemsedikçe eşin abartır bence sen arada face gir kendini belli et ozaman direk halasının oğlu sanıp yazmaz bence kızdada suç var ama erkekler saf kim ne derse kanıyor bence kız onunla dalga geçiyor eskiden istememsini bilinç altı yapmıştır ama eşinde saf gibi hemen atlamış.
Ya kızlar tamamda hangi birimiz kuzenlerimizle bir gün akşama kadar face de yazıyoruz?ben face giriyorum eşim işim var diyo çıkıyor ama kızla yazıyoda yazışo diyorum bana gelince işin oluyor başkalarına akşama kadar ayzıyorun bide kız yazmış ya kim için dinliyosun onada çok sinirlendim sorumu bu ya
ben olsam bende kıskanırım sonuçta arada evlilik muhabbetleri dönmüş laflara bak korkuyorum eve nası gitcem bilmem ne nefret ediyom böle merhamet,ilgi bekleyen kızlardan eşinle düzgünce konuş herkes hareketlerine dikkat etsin
Kızlar ne olur biri bişey yazsın sıkıntıdan ölücem sinirden tansiyonum çıkıyor
eşimle konuştum kıskançsın fesatsın diyor birbirlerini bu zamana kadar hiç görmemişler kuzeniymiş birbirlerini tanımaya çaışıyolarmış ne varmış bunda eşim beni dahada delirtiyor valla kendimi tutamayıp kızı aramaktan korkuyorum
yangına körükle gitmesek eğer isteselerdi halasının kızı ve eşi evlenırlerdı zaten adam yok demiş benım kız arkadasım var demıs ve nıhayetınde bak evlıler belkı kayınvalıdenın dusuncesınden hala kızının haberıde yoktur aıle ıcınde boyle yakıstırmalar oluyor ama gelınlerın uzatıpta akrabalık ılıskılerını koreltmesıne gerek yok dıye dusunuyorum dedıgım gıbı esıyle konusması ve hala kızıyle samımı olması lazım eger kız samımı olmazsa ve esıde konustugunda tatmın edıcı cevaplar almazsa hareketlerınde bı degısma varsa o zmn tmam sınırlenılır ama sımdı boyle davranmanız kendı kendınıze zarar vermenıze neden olur...
sende o kızla arkadas ol bence bak kzıın düşünceleri neler aynı şey benım bı tanıdıgımında başına gelmıştı onun ıçın boyle konusuyorum[/QUOTE
CANIM VAKTİNİ ALMAZSAM ANLATIRMISIN MERAK ETTİM DE BİDE KIZI BEN EKLİYCEKTİM SONRA DEDİM KİMKİ BEN ONU EKLEYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?