Eşim ve halasının kızı :))

ben abartmaz eşimle düzgünce konusurdum sonra kımse karsımdakı bayan onunlada arkadas olup dusuncesını anlardım sonra ortada yanlıs bı durum varsa dişimi gösterirdim tabıkı sımdı zaten moralı bozuk kızın çözüm yolları bulmaktansa ıyıce galeyana getiripte aile huzurunu bozmaya gerek yok...yok doverdım yok falakaya yatırıdım fılan hangı zamanda yasıyoruz canım

korkan insana eşin dışında yardım edebilecek kimse kalmamışmı??yani yardıma muhtaç olsa anası babası var en başta..yada hiçmi arkadaşı dostu yokmuş..yani sen haklısın kızmakta..kuzendir kardeş snuçta konuşmalarına lafım yok..ama bir sınır gerek diye düşünüyorum..yardım istiyosa seninlede bir muhatap olsa iyi olur diye düşünüyorum..sende sohbet et facede onla madem..eşin buna kızacak değildir kardeşiyle konuşmuş oluyrsun daha ne:) bebemli canımlı cicimli konuşmaları eşine cazip gelmiştir.yani içini olumsuz doldurmanı istemem ama bu kadarda mesafe benide huzursuz ederdi..haddini bilmeli herkes bence..bu arada eşine kızdığını kıskandığını belli etme inadına yapar birde..

Son düzenleme:

halanın kızı kocaya sonradan zacip ve güzel gelmiş olamamaz mı bilmezmısınız erkekler...

Sen eşine rahatsızlığını aktarmışsın, üzerine düşeni yapmışsın,
Eşin bu tür ölçüsüz ve sırnaşık hareketlere izin vermemeli, senni yapabileceğin bir şey yok...

Hayatına devam et, onların takibini yapma, kimsenin ahlak bekçisi değiliz.

Kapatın şu faceleri bu nedir anlamıyorum....

Sanal alemde yaşar olduk, gerçek hayata dönemiyoruz.

zamanında kayınvaliden arayı yapmaya çalıştığında muhakkak bu kızın da haberi vardı durumdan. haliyle reddedilmiş, umdukları gibi olmamış.kızda belki bilinçaltına ''beni nasıl reddeder,oooo ben varya ben'' diye işlenmiş olabilir,kendini ispatlama yoluna gidebilir(eşine karşı).. ne kaybedildi görülsün gibisinden(hatta rahasız ediliyorum ,takip ediliyorum ws.dediğinde aklınca kıskandırmaya mı çalışıyor acaba.çok çaylak yaa yoksa kuzenler kardeş gibidir çoğunlukla, ama araya mesafe girince, pek görüşülmemişse mesafeli bi muhabbet gelişiyor..hele ki onlar arasında farklı bir ilişki düşünülmüş zamanında,daha da mesafeli olmak gerekir yanlış anlaşılmamak adına. bence sen sadece takip et,hatta gerekirse sende kızı ekle listene(aa ne de olsa eşimin kuzeni diyerekten)

Eşiyle konuşmuş zaten.Kendini savunma şeklide sen fesatsın olmuş .Bu kızın geçmişinde halasının oğluyla evlenme muhabbeti geçmiş olsaydı yıllar sonrada karşılaşıp facede muhabbetler etselerdi emin ol eşinin tepkisi çok ama çok farklı olurdu.Ne kadar akrabada olsunlar o evlilik muhabbeti geçince kardeş gibi olamazlar.Ben masumiyet göremiyorum bu ilişkide.

Son düzenleme:

canım bide kızın annesi hastanede yatıor eşim benden habersiz iki kere gitmiş yani halası tabikide gidecek ama bu hala aşkı daha önce niye yoktu kızın nosunuda almış halasını sormak için arıyo falan inanın bıktım artık eşimle kavga etmekten şimdilik susuyorum bakalım ne olaack

hadi kız düşünemiyor hassas değil bu konuda..ya eşiniz?
sizin rahatsızlığının farkında,üstelik dilede getirmişsiniz ama hala devam ediyor muhabbetine...
bence eşiniz sizi sevmek bi yana saygı da duymuyor. ...sizi bırakın,evliliğinize saygısı bile yok ki hala devam ediyor..
tamam insanın akrabası elbette sohbet edicez konuşucaz ama gün boyu saatlerce sohbetinde bi anlamı yok..
eğer kız alımlı ise hoş ise eşinize cazip geliyor olabilir..

Erkekler çok dırdırcı bayanları sevmiyorlar bilindiği üzre bu eşi bile olsa..
halasının kızı onu eğlendirici,mutlu edici konuşmalar yaparken,sen adam eve geldiğinde dırdır yaparsan ister istemez soğuma olabilir..
Eşinin facesine hergün şarkılar paylaşsan
seni seviyorum yazsan herkesin görbileceği şekilde
sürekli sende eşinle irtibat halinde ol ki o kızla konuşabilme fırsatı içinde olmasın..
nebiliyim ya ben evli olsam gerçekten böyle olayların yaşanıcanı düşünmüyorum..
bi telefona,bir naza,bir cilveye bakar iş
adaM akşama kadar seni düşünürken facede halasının kızını düşünemez mesela
umarım anlatabilmişimdir

DIRDIRR YOOK!

Kusuruma bakmayım parça parça yazıyorum aklıma geldik çe kız eşimle sohbet ediyor sonraa ee hadi diyo lise yılalrını anlat eşimde anlatıyo işte sonra kız paylaştığın şarkıları kim için dinliyosun diyor bu beni inanın çok kötü sinirlendirdi kız eşimden laf almaya çalışıyo sanki bilmiyorum ya inanın ilk aklıma gelen buraya yzmak oldu kimle paylaşıcağımı bilemedim yazmak çok rahatlattı

Öyle bi tane de bende var gerçi eşimle hiiiç alakası yok ne konuşuyorlar ne görüşüyorlar..ama görümcem sanki kızı gözüme gözüme sokuyor deli oluyorum ama bizde ortada bişey yok eşimin hiç ilgi alanı değil böle şeyler ama genede görümcenin böle yapması sinirime dokunuyor.Senin yerinde olsaydım önce eşimi elimi alırdım bi güzel suyunu çıkarırdım snrada o face kafasında patlatır kapatırdım hee kapatmıyor mu o zaman kapının yolunu gösterirdim gittiği yerde bol bol konuşurdu o kızla.Tavrını koy yoksa bu iş alır başını giderr canımm allah yardımcın olsun

canım face kapatayım tamam da kızın nosunu almış yani kapatmak ta çözüm değilki hem face ne yazdıklarını takip edebiliyorum yoksa nasıl takip edicem

Eşimin geçmişte hataları oldu hamileyken beni aldattı nette yine yaptı affettim çünkü 7 aylık hamileydim eşime güvenim hiç yok bu yüzden tekrar aptal enayi yerine konulmaktan çok korkuyorum çok zor zamanlar atlattım kendimi yeni yeni toplayabildim inanıngüvensizlik çok acı keşke eşimde şüphe etmesydim bunu çok isterdim eşim yapmaz diyebilmeyi

yaa bak bu farklı işteee zaten varmış böyle hareketlerii bak şimdi değişti düşüncem

hala kızı, zamanında teklif edilmiş, eşin kabul etmemiş..

kız için eşin şuan cazip.. çünkü zamanında kendisini reddeden bir erkek.. elde edip, kendine kendini ispatlamaya çalışıyor..

eşin için kız ilgi çekici.. eskiden kendisine yazılmış bir kız.. ilgisini çekiyor..

yazışmalar masumca değil.. yazışma sıklığı da öyle..

zaten eşin seni hamileyken de sanal olarak aldatmış..

işin gerçeği, bu iki kişi de birbirine masumca yazmıyor..

yapacağın, eşini karşına alıp çok ciddi bir konuşma yapmak..

safa yatarak onların birbirine iyice kaynaşmasına zemin hazırlıyorsun. her geçen gün, onlar daha çok paylaşıyor birbirleriyle.. bir an önce bu işin önünü almalısın.

ben o kızın varya ağzını burnunu kırardım

eşiminde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…