Sakin ekleme onu nie eklicen ki..sende o kızla arkadas ol bence bak kzıın düşünceleri neler aynı şey benım bı tanıdıgımında başına gelmıştı onun ıçın boyle konusuyorum[/QUOTE
CANIM VAKTİNİ ALMAZSAM ANLATIRMISIN MERAK ETTİM DE BİDE KIZI BEN EKLİYCEKTİM SONRA DEDİM KİMKİ BEN ONU EKLEYİM
Bide kocanin feysi den kndine sarki filan yolla yorumlar yapin birbirinize
Yangına körükle gitmek demeyelim kendimi arkadaşın yerine koyuyorum.Sizin eşininz daha önce evlendirilmek istediği biriyle yıllar sonra sabahtan akşama kadar face de görüşse ne düşünürsünüz.Ben sadece hissettiğim şeyi yazdım.Benim eşim yapsa aynı şekilde hissederdim.
yangına körükle gitmesek eğer isteselerdi halasının kızı ve eşi evlenırlerdı zaten adam yok demiş benım kız arkadasım var demıs ve nıhayetınde bak evlıler belkı kayınvalıdenın dusuncesınden hala kızının haberıde yoktur aıle ıcınde boyle yakıstırmalar oluyor ama gelınlerın uzatıpta akrabalık ılıskılerını koreltmesıne gerek yok dıye dusunuyorum dedıgım gıbı esıyle konusması ve hala kızıyle samımı olması lazım eger kız samımı olmazsa ve esıde konustugunda tatmın edıcı cevaplar almazsa hareketlerınde bı degısma varsa o zmn tmam sınırlenılır ama sımdı boyle davranmanız kendı kendınıze zarar vermenıze neden olur...
ben abartmaz eşimle düzgünce konusurdum sonra kımse karsımdakı bayan onunlada arkadas olup dusuncesını anlardım sonra ortada yanlıs bı durum varsa dişimi gösterirdim tabıkı sımdı zaten moralı bozuk kızın çözüm yolları bulmaktansa ıyıce galeyana getiripte aile huzurunu bozmaya gerek yok...yok doverdım yok falakaya yatırıdım fılan hangı zamanda yasıyoruz canım
sende o kızla arkadas ol bence bak kzıın düşünceleri neler aynı şey benım bı tanıdıgımında başına gelmıştı onun ıçın boyle konusuyorum[/QUOTE
CANIM VAKTİNİ ALMAZSAM ANLATIRMISIN MERAK ETTİM DE BİDE KIZI BEN EKLİYCEKTİM SONRA DEDİM KİMKİ BEN ONU EKLEYİM
benim abim için annem amcamın kızını dusunmustu ama ıkısınınde haberı yoktu bu dusunceden sonra abım evlendı bıgın bı muhabbet donuyordu yengemle ıste benı su ıstedı soyle boyle dıye annemde bende semayı dusunmustum gelın olarak demıstı o zmn abım zaten evlı amcamın kızıda nısanlıydı kız nısanlısından ayrıldı sonra abımde onun yanında oldu yanı ıste konustular fılan uzulme aılen yanında fılan dıye sonra bızım gelın actı amca kızına saydı sayıstırdı gelme bı daha bıze kocamı arama fılan dıye sımdı kız amcasının evıne gelmıyor düşün yanı...bı gun ben dedımkı abla bız gelıyoruz sen hıc bıze gelmıyorsun dedım o ve yengem de bu olayı anlattılar ıste kız agladı gorsen ben kotuydum yanımda olmak ıstedı o benım kardesım dedı fılan sonra sızın gelınınız actı telefonu gelme bıze artık kocamıda arama dedı bende onun ıcın gelmıyorum huzurunuz kacmasın dıye dedı ve amca kızımda onu kardesı olarak gordugunu aklından hıc kotu bısey gecmedıgını soyledı aynı sekılde abımde oyle dedı o benım kardesım yanında olmak ıstedım dedı...bence sen gaza gelme bak durum boyle olmadan konus o kızla ve esınle
benim anlamadığım nokta şurası kızla ben bi düğünde tanıştım eşimde demişsin eşin hala kızını daha önce görmemiş mi? şüphelerinde haklısın biraz bekle izlemede kal bakalım napıolar şimdiden adamı ya yaparsa diye bunaltma bakalım ne kadar ileri gidecekler eğer öyle bişey yaparsa ahlaksızlar yol vergitsin[/QUOT
EVET CANIM GÖRMEMİŞ KIZ DAHA ÇOK MEMLEKETTE KALIYOMUŞ YENİ GELDİLER
wallahi bazı yorumlara şaşırdım.bence eşinizle konuşun.olmadı o kızla konuşun.evli barklı adamdan ne diye yardım istiyo.ki eşiniz dünden razı ben seni alırım falan.ben olsam kıyameti koparmıştım
öyle bi tane de bende var gerçi eşimle hiiiç alakası yok ne konuşuyorlar ne görüşüyorlar..ama görümcem sanki kızı gözüme gözüme sokuyor deli oluyorum ama bizde ortada bişey yok eşimin hiç ilgi alanı değil böle şeyler ama genede görümcenin böle yapması sinirime dokunuyor.senin yerinde olsaydım önce eşimi elimi alırdım bi güzel suyunu çıkarırdım snrada o face kafasında patlatır kapatırdım hee kapatmıyor mu o zaman kapının yolunu gösterirdim gittiği yerde bol bol konuşurdu o kızla.tavrını koy yoksa bu iş alır başını giderr canımm allah yardımcın olsun
Eşimin geçmişte hataları oldu hamileyken beni aldattı nette yine yaptı affettim çünkü 7 aylık hamileydim eşime güvenim hiç yok bu yüzden tekrar aptal enayi yerine konulmaktan çok korkuyorum çok zor zamanlar atlattım kendimi yeni yeni toplayabildim inanıngüvensizlik çok acı keşke eşimde şüphe etmesydim bunu çok isterdim eşim yapmaz diyebilmeyi
Ya gerizekalı kız kuzicim canım bebem yazıyor normalmi resmen işve naz yapıyo yazdıklarında inanın basit bi kıskançlık değil bu ya eşimin her paylaşdığını beğeniyo yorum yapıyo falan bide ben eşiyim beni neden eklemiyo yada niye eşin nasıl çocuğunnasıl diye sormuyo abuk subuk muhabetteler ediyo çıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?