Eşimin geçmişte hataları oldu hamileyken beni aldattı nette yine yaptı affettim çünkü 7 aylık hamileydim eşime güvenim hiç yok bu yüzden tekrar aptal enayi yerine konulmaktan çok korkuyorum çok zor zamanlar atlattım kendimi yeni yeni toplayabildim inanıngüvensizlik çok acı keşke eşimde şüphe etmesydim bunu çok isterdim eşim yapmaz diyebilmeyi
önceki yorumumda sopayla döv dediysem şimdikinde demirle döv derim :) ozaman işin rengi değişti zaten eşinin demekki bu konu da rahatlığı varmış onun gözünü korkutacak bişey yapman lazım ki elini eteğini anında çeksin hele bide böle bağırıp çağırıyorsa kesin aklında bişeyler düşünüyodur
sankı biraz abartıyorsunuz gibime geliyor eşinizle direk konusmayı denedınızmı tabı haklı olarak kıskanacaksınız ama bence eşinizle konusun sonra sinirlenecek bişe varsa sinirlenın
canım benim bu hiç normal değil hatta sen neden konuşmaktan ileri gitmiyorsun eşinde dünden razıymış hala kızına bu kız acaba yazdıklarını senin okuyacağını düşünmüyormu ... Yazılanların cıktısını al ve eşinin halasına annesine babasına göster hoş o zamanda sen kötü olursun kıskanç olursun .... Fake bir erkek hesabı al ve kızı ayarla
canım şimdi eşim face de diyelim bende onun hesabına giriyorum o benim onun hesabında olduğumu anlamıyo sohbet ederken ben okuyorum tabi sohbet ediyo anında pencereyi temizliyo
canım şimdi eşim face de diyelim bende onun hesabına giriyorum o benim onun hesabında olduğumu anlamıyo sohbet ederken ben okuyorum tabi sohbet ediyo anında pencereyi temizliyo
yok yok bence abartmıyor haklı sinirlenmekte...
Konu sahibine gelince ;
sinirini eşine belli etme al karşına sakince tatlı dille konuş konuyu onu sevdiğini ona güvendiğini ama o kıza güenmediğini anlat.benim yerimde olsan ne yapardın yani halamın oğluyla beni evlendirmek isteselerdi halamın oğlu beni sevip isteseydi ve şimdi evliyken hergün halamın oğluyla uzun uzadıya facede muhabbet etseydim sen ne düşünürdün de..ya bu erkek milleti söylemeyince durumu böyle anlatmayınca empati kurmaıyor..
Bi aralar aynı durum başıma geldi..eşimin edep haya bilmeyen pis bir hala kızı vardı gözümün önünde onun açık döşüne dokunmalar gözünün içine baka baka konuşmalar yok zamanında eşimle çook gezmiş barlara gitmiş mişşş eşimle kol kola yürümeler hoş eşimin de hatası var art niyet yok ama kafa da yoktu o aralar!
Aklıma neler neler geldi bu arada halasının kızı benden için çi,rkin demiş bula bula beni mi bulmuş ..nişanlıyken eşime böyle demiş de bir de benim yüzüme söyledi 2 aylık evliyken "ben böyle demiştim "diye..eşimle saç başa şakalaşmalar..
Ama ne oldu ben fesat yanlış anlayan oldum...yok öyle yağma..pisliklerine kılıfı anasıyla çok güzel uydurdular "onlar kardeşmiş" öyle kardeş mi olur...!kız eşimin yanına gitmemi istemezdi..hamileyken bi iş vardı bahçede bana diyor ki "sen git git ben varım burda" kardeşe bakın
Ama ne oldu tüm akrabalarına ağladı zırladı yok ben onunla kardeşim elele nasıl böyle düşünür diye...noldu elele fesat düşünüyormuş oldu adım..sakın pirim verme keşke zamanında ağzının payını anında verseydim kıza...herkes tabi onu tuttu ben sonuçta el kızıyım .utanmaz halası bile "siz akrabasınız ne olursa olsun küs kalmayın" diyerek bir düğünde beni çağırmıyor kızını ve eşimi çağırıyor ben bakakalıyorum..yani o el kızı demeye getiriyor lafı..
Benim de hala oğulları vardır ama bitanesinin eşinin aklına nem düşürecek hareketlerde bulunmam olabilir karısının aklına bişi gelir diye dikkat ederim hareket ve sözlerime..insan biraz kendini bilecek.kendini bilmiyorsa elbet altında bişi aranır.
Eğer kız facede eşinin şarkılarına bişi yazıyorsa..direkt yorum yap ; "canım benim beni düşünürmüş kocacım " vallahi yaz kıza inat..o ne densizliktir ya kimi düşünüyorsun falan ...yok peşine birisi takılmış da..yok muymuş eşinden başka sığınacak birisiKülliyen yalan..ama bizim saf erkekler inanır böyle hele de karşısındaki saf masum çaresiz pozlarına bürümüşse bir de...eşimin halasının kızı ağlayarak veryansın etmiş "ben onu nişanım ada çağıramam yanlış anlaşılır "diye eşim bana kızdı ;"kızcağız ağlıyormuş orada" diye.ben hamileliğim boyunca ağladım boşanma aşamasına geldik lafı olmadı o kız ağlamış dert ediyor...
Eşine iki de bir söyleme birkere al karşına tatlılıkla ciddi konuşsonra dırdırcı olma rahatsız oluorsan facede tak tak yaz kıza inat.eşimi facede eklemişlerdi vallahi girip hepsini silip engelledim.eşim amma ferketti amma farketmedi bişi demedi bana ..gerçek hayatta yetmediler sanaldan mı bulaşacaklar bir de!
Eşine
canım eline koluna sağlık inanki dediklerini bend eyaptım empati yapmasını gerektiğini ona okdar çok anlattımki benide zamanında dayı oğlu istedi ben istemedim eşim kıskançlığından beni hiç görüştürmedi dayı oğlumla diyorum bende onu eklesm saatlerce sohbet etsem bana diyo dayın oğlu banane ne niye karışayım diyorum zamanında niye öyle yaptın hatırlamıyorum diyor sende çok zor zamanlar geçirmişsin çok üzüldüm inan bende senin pozisyonuna düşmekten korkuyorum
canım eline koluna sağlık inanki dediklerini bend eyaptım empati yapmasını gerektiğini ona okdar çok anlattımki benide zamanında dayı oğlu istedi ben istemedim eşim kıskançlığından beni hiç görüştürmedi dayı oğlumla diyorum bende onu eklesm saatlerce sohbet etsem bana diyo dayın oğlu banane ne niye karışayım diyorum zamanında niye öyle yaptın hatırlamıyorum diyor sende çok zor zamanlar geçirmişsin çok üzüldüm inan bende senin pozisyonuna düşmekten korkuyorum
Dedimki ne gerizekalı bir kız hiçmi bişey görmemiş hayatında yol yordam gösteren olmamışmı benim rahatsız olacağımı neden düşünmüyor?eşimde diyor o su katılmamış saf pc kursuna giderken eşime yazıyor bilgisayarı geçemiycem falan filan eşimde diyor ben kursa falan gitmedim onda ne var kes kopyala yapıştır diyo kızda diyo aa nerden biliyon sen kuz kursa gitmediysen salak şey eşim diyor onlına ol kızda yazmış anlamadım kuzicik eşimde yazmış tekrardan çevrim içi ol hakikaten salak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?