Eşim ve halasının kızı :))

Önceki yorumumda sopayla döv dediysem şimdikinde demirle döv derim :) Ozaman işin rengi değişti zaten eşinin demekki bu konu da rahatlığı varmış onun gözünü korkutacak bişey yapman lazım ki elini eteğini anında çeksin hele bide böle bağırıp çağırıyorsa kesin aklında bişeyler düşünüyodur

bu yüzden bu kadar tedirginim korkum yok kaybetmekten yana çünkü yaşadıklarım kolay şeyler değildi gerizekalı kızda bi bom zannediyor eşimi keşke başına geçsede benim yaşadıklarımı yaşasa gerizekalı böyle düşünüyorm ben hakaret küfür el kaldırma bunalrın hepsine maruz kaldım niyeçekiyosun diyenler mutlaka olacak bir kere affet gerisi geliyo maalesf artık affetmemeyi öğrendim ama geç oldu maalesf bana artık el kadıramıyo belki hakaret edemiyo ama aldatma konusun da bilmiyorum ağladı günlerce kapıma geldi tekrardan beni istedi nikah tazeledik (boşanmamıştık) ben gelinlki o damatlık giydi hangi birini anlatayım ki çok pişman oldu ama işte güvenmediğim için hayatı ikimizde zindan ediyorum

canım benim bu hiç normal değil hatta sen neden konuşmaktan ileri gitmiyorsun eşinde dünden razıymış hala kızına bu kız acaba yazdıklarını senin okuyacağını düşünmüyormu ... yazılanların cıktısını al ve eşinin halasına annesine babasına göster hoş o zamanda sen kötü olursun kıskanç olursun .... fake bir erkek hesabı al ve kızı ayarla

Bi arkadaşım demişki face de sende onlına ol şarkı hediye et falan inanın ben eşime yapmadığım süpriz romatiklik yoktur face evet şarkı paylaşırım biriciğime diye özel günlerimizde hep şımartır süprizler yaparım sbh işe giderken aynalara güzel şeyler yazar çıkarım biraz bu konularda çılgınım sınır tanımam eşim beni aldattı babmın evinde kaldım 3 ay sonunda affettim tekrardan gelinlik giydim eşim damatlık arkadaşlarımızla gittik eğlendik ya bunlarla olmuyor arkadaşım adamın içinde varsa sen...yırtsan değişmez sen daha bekarsın anlayamzsın o kadar basit değil olsaydı ben göklerde olurdum şuanda yaptıklarımla.

sankı biraz abartıyorsunuz gibime geliyor eşinizle direk konusmayı denedınızmı tabı haklı olarak kıskanacaksınız ama bence eşinizle konusun sonra sinirlenecek bişe varsa sinirlenın

yok yok bence abartmıyor haklı sinirlenmekte...
konu sahibine gelince ;
sinirini eşine belli etme al karşına sakince tatlı dille konuş konuyu onu sevdiğini ona güvendiğini ama o kıza güenmediğini anlat.benim yerimde olsan ne yapardın yani halamın oğluyla beni evlendirmek isteselerdi halamın oğlu beni sevip isteseydi ve şimdi evliyken hergün halamın oğluyla uzun uzadıya facede muhabbet etseydim sen ne düşünürdün de..ya bu erkek milleti söylemeyince durumu böyle anlatmayınca empati kurmaıyor..
bi aralar aynı durum başıma geldi..eşimin edep haya bilmeyen pis bir hala kızı vardı gözümün önünde onun açık döşüne dokunmalar gözünün içine baka baka konuşmalar yok zamanında eşimle çook gezmiş barlara gitmiş mişşş eşimle kol kola yürümeler hoş eşimin de hatası var art niyet yok ama kafa da yoktu o aralar!
aklıma neler neler geldi bu arada halasının kızı benden için çi,rkin demiş bula bula beni mi bulmuş ..nişanlıyken eşime böyle demiş de bir de benim yüzüme söyledi 2 aylık evliyken "ben böyle demiştim senin hakkında "diye..eşimle saç başa şakalaşmalar..
ama ne oldu ben fesat yanlış anlayan oldum...yok öyle yağma..pisliklerine kılıfı anasıyla çok güzel uydurdular "onlar kardeşmiş" öyle kardeş mi olur...!kız eşimin yanına gitmemi istemezdi..hamileyken bi iş vardı bahçede bana diyor ki "sen git git ben varım burda" kardeşe bakın
ama ne oldu tüm akrabalarına ağladı zırladı yok ben onunla kardeşim elele nasıl böyle düşünür diye...noldu elele fesat düşünüyormuş oldu adım..sakın pirim verme keşke zamanında ağzının payını anında verseydim kıza...herkes tabi onu tuttu ben sonuçta el kızıyım .utanmaz halası bile "siz akrabasınız ne olursa olsun küs kalmayın" diyerek bir düğünde beni çağırmıyor kızını ve eşimi çağırıyor ben bakakalıyorum..yani o el kızı demeye getiriyor lafı..
benim de hala oğulları vardır ama bitanesinin eşinin aklına nem düşürecek hareketlerde bulunmam olabilir karısının aklına bişi gelir diye dikkat ederim hareket ve sözlerime..insan biraz kendini bilecek.kendini bilmiyorsa elbet altında bişi aranır.
eğer kız facede eşinin şarkılarına bişi yazıyorsa..direkt yorum yap ; "canım benim beni düşünürmüş kocacım " vallahi yaz kıza inat..o ne densizliktir ya kimi düşünüyorsun falan ...yok peşine birisi takılmış da..yok muymuş eşinden başka sığınacak birisi külliyen yalan..ama bizim saf erkekler inanır böyle hele de karşısındaki saf masum çaresiz pozlarına bürünmüşse bir de...eşimin halasının kızı ağlayarak veryansın etmiş "ben onu nişanım ada çağıramam yanlış anlaşılır "diye eşim bana kızdı ;"kızcağız ağlıyormuş orada" diye.ben hamileliğim boyunca ağladım boşanma aşamasına geldik lafı olmadı o kız ağlamış dert ediyor...
eşine iki de bir söyleme birkere al karşına tatlılıkla ciddi konuşsonra dırdırcı olma rahatsız oluorsan facede tak tak yaz kıza inat.eşimi facede eklemişlerdi vallahi girip hepsini silip engelledim.eşim amma ferketti amma farketmedi bişi demedi bana ..gerçek hayatta yetmediler sanaldan mı bulaşacaklar bir de!
eşine

Son düzenleme:

canım şimdi eşim face de diyelim bende onun hesabına giriyorum o benim onun hesabında olduğumu anlamıyo sohbet ederken ben okuyorum tabi sohbet ediyo anında pencereyi temizliyo

canım şimdi eşim face de diyelim bende onun hesabına giriyorum o benim onun hesabında olduğumu anlamıyo sohbet ederken ben okuyorum tabi sohbet ediyo anında pencereyi temizliyo

kızın adını engellesen direkt eşinin hesabndan bir dene bakalım eşin aşırı tepki vermeyecekse sen daha iyi tanırsın eşini..telefonundan no engelleme varsa kızın no sunu engelle mesela samsunglarda var bu özellik istediğin noyu engelleyebiliyorsun mesaj atmasını da engelliyorsun..ama bence taşınabilirseniz onlara uzak bi yere taşının derim inşallah şu kız evlenir de rahat edersiniz hatta ülke dışına bi yere inşallah

kızın adını engellesen direkt eşinin hesabndan bir dene bakalım eşin aşırı tepki vermeyecekse sen daha iyi tanırsın eşini..telefonundan no engelleme varsa kızın no sunu engelle mesela samsunglarda var bu özellik istediğin noyu engelleyebiliyorsun mesaj atmasını da engelliyorsun..ama bence taşınabilirseniz onlara uzak bi yere taşının derim inşallah şu kız evlenir de rahat edersiniz hatta ülke dışına bi yere inşallah

yok yok bunlar cilveleşme yolundan aşk yoluna gitmeden hemen önlemi al yada eşini istemiyorsan zaten işe yaramaz adamın tekiymiş başının gözünün sadakası şu mübarek ramazan günü hayrına kuzenine ver gitsin o zaman o kadar cazip gelicekmi bakalım eşin ....

canım eline koluna sağlık inanki dediklerini bend eyaptım empati yapmasını gerektiğini ona okdar çok anlattımki benide zamanında dayı oğlu istedi ben istemedim eşim kıskançlığından beni hiç görüştürmedi dayı oğlumla diyorum bende onu eklesm saatlerce sohbet etsem bana diyo dayın oğlu banane ne niye karışayım diyorum zamanında niye öyle yaptın hatırlamıyorum diyor sende çok zor zamanlar geçirmişsin çok üzüldüm inan bende senin pozisyonuna düşmekten korkuyorum

bırak hiç korkma kıskanç desinler fesat desinler ne derlerse desinler onlar pisliklerine ancak bu kılıfı uydurdular kendilerini akladılar güya...karakter meselesi derim buna ben! hiç korkma ne derlerse desinler sık sık eşine gündeme getirip de huzursuzluk çıkmasın eşimn seni seçmiş sonuçta dimi ama gözün kulağın daima açık olsun derim.eşin "benim üstüme çok düşüyor bensiz yapamaz ben ne yaparsam yapayım bu evlilik bitmez "modlarında anladığım kadayla şuan...daha da alımlı ol ama onunla ilgilenme bakalım bence sen en iyisi onun facesinden engelle şu kızı..

Dedimki ne gerizekalı bir kız hiçmi bişey görmemiş hayatında yol yordam gösteren olmamışmı benim rahatsız olacağımı neden düşünmüyor?eşimde diyor o su katılmamış saf pc kursuna giderken eşime yazıyor bilgisayarı geçemiycem falan filan eşimde diyor ben kursa falan gitmedim onda ne var kes kopyala yapıştır diyo kızda diyo aa nerden biliyon sen kuz kursa gitmediysen salak şey eşim diyor onlına ol kızda yazmış anlamadım kuzicik eşimde yazmış tekrardan çevrim içi ol hakikaten salak bence

ya bu kızla bir daha görüşmezsin ya da defolup gidersin benim son cümlem bu olurdu seçsin bakalım

ay hakikaten sini,r oldum ben de şuan yazışıyorlar demek...ben eşimin ağzından artık yazma diye bişiler söylerdim...pardon ama eşin nasıl rahatça yazışıyor yani işte olması gerekmiyor mu?

kuzicik filan noluyo, ya koskoca adama dediğine bak, ama ben sana söylüym eşin de müsade ediyor böle olmasına, maalesef hep böyle salak kızlar erkeklerin hoşuna gider, kendilerinden aşağı kızlara pek bayılırlar, kafa çalışmasın, cilve yapsın yeter ayyyyyyyyyy sinir oldum yaaaaa

senin bu adamdan cekecegin var bugün hala kizi yarin komsu kizi öbürgün baska kiz uzar gider böyle, capkinlik hosuna gidiyor esinin.
bu hala kiziylada cilvelesmek cok daha kolay cünki kilifda hazirlamislar aaaaa o benim halamin kizi cok art niyetlisin diye seni sucluyo.

gercekdende esin sende pek korkmuyo, zaten vukuatli bir adam sana karsi daha dikkatli hassas olmasi gerekirken bide seni fesatlikla sucluyo

Bence olanları kocanın tarafınan birilerine anlat ortalığı ayağa kaldır, kızı da annesine babasına şikayet et konuşmalarını kaydet vs.

Eşin zamanında aldatmış seni bidaha güvenmen çok zor zaten hatta imkansız
Eşinin bunu bilerek buna göre davranması gerekmez mi
O napıyo tam tersi hala kızıyla cilveleşme peşinde

Anlamadığım nokta şu bu zamana kadar konuşmamışlar etmemişler
Şimdi birdenbire halasının kızı oldugu mu aklına gelmiş

Karşına al konuş biraz empati kurmasını sağla...
Sen onun eşisin ya hakkın var bazı şeylere kapat faceini !

kusurabakma belki yangina korukle gidiyorum kizin asla ve asla saf niyetli oldugunu zannetmiyorum biz bayaniz ve baska bayanin konusmalarindan hal ve hareketlerinden amacinin ne oldugunu biliriz senin yazdiklarina gore bu kiz esini kendne cekme oyunlarinda simdi kimileri abartiyosun diyebilir ama asla degil herkezin kuzeni uazak yakini arkadasi vs var kimse sabahtan aksama kadar kuzeniyle yada yok bilmem nesiyle konusmuyor konussada ayda yilda bir gorursun hal hatir sorarsin ama surekli yazismak mantiga aykiri benimde kuzenim amcamin teyzemin halamin ogullari var ne bekar hayatimda ne evli hayatimda sahip oldugum hic bir sosyal paylasim sitelerinde arkadas olarak eklemedim hicbirini ne gerek varya sacmalik dilmi gorursun yuzunu halini hatrini sorarsin ama yazhergun hergun yazismakta neyin nesi...kesinlikle ve kesinlikle detbirini al derim bak sana kiz saf ve temiz kiz ayaklarina yatip biri takip ediomus gibisinden yalanlarla sozde korkulariyla komplolar hazirliyor oncelikle tavrini koy esine hesabinimi kapatir kizi silermi birde esinin telefonlarinada dikkat et kiz esinin numarasini bulup ona bile dadanabilir benden soylemesi kardes akillli kurnaz kadin ol derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…