• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve hareketleri

hayirlisiiiii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
192
49
13
29
Kızlar mrb 10 aylık evliyim . Uzun bi sevgililik döneminden sonra evlendik ve genelde ilgilidir eşim . Geçen gün bilgisayar aldı telefon ve tv ile uğraşırken çok odaklanır beni duymaz ama oynama dediğim zaman da oynamaz . Bilgisayarı almadan önce söyledim saatlerce oturma başında her gün söyletme bunu diye çünkü uyarmazsam akşama kadar oturur. Ve öyle de oldu bugün denemek için hiç bi şey söylemedim hiç kalkmadı başından 3 kez bi soru sordum duymadı bile ben de sinirlendim diğer odaya geçtim bi kaç saat sonra yanıma geldi trip mi bu küs müyüz diye ben de bi şey demedim uyuyorum dedim. Sonra anladı soğuk olduğumu diye salona geçtim ki halen oynuyor ben de hiç konuşmadım sizce ne yapmalıyım bu konuda her gün yeter oynadın demek istemiyorum çocuk gibi

Artık o kadar alışmışım ki ilk önce eşim ve hakaretleri diye okudum başlığı.. Günde kaç saat oynuyor? Çocuğunuz var mı? bu pandemi de herkes sıkıldı, ancak akşama kadar da oturması çok yanlış, İşte çalışmıyor mu?

Benim eşim de oynuyor normal karşılıyorum. Stressini öyle atıyor, kafasını dağıtıyor. Oynarken dediklerimi algılayamıyor tabi ki ) ben de çay kahve koyuyorum yanına kendim de kitap okuyorum. Eğer size de her gün zaman ayırıyor ilgileniyorsa çok da sıkmayın bence. Her kesin kendine ait saatleri olmalı sevdiyi şeylerle uğraşmalı.

Şükür hakaret vs olmadı aramızda hiç bi zaman . Memur kendisi şu an gece çalıştığı için gün boyu boş. Çocuğumuz henüz yok 4 aydır uğraşıyoruz . Yeni aldı diye bi şey demek de istemiyorum ama ya böyle alışırsa hep böyle olursa diye de korkuyorum

Benim eşim de oynuyor normal karşılıyorum. Stressini öyle atıyor, kafasını dağıtıyor. Oynarken dediklerimi algılayamıyor tabi ki ) ben de çay kahve koyuyorum yanına kendim de kitap okuyorum. Eğer size de her gün zaman ayırıyor ilgileniyorsa çok da sıkmayın bence. Her kesin kendine ait saatleri olmalı sevdiyi şeylerle uğraşmalı.
Ama saat 3 den bu yana başında birazdan da işe gidicek nerdeyse gün boyu konuşmadık

Şükür hakaret vs olmadı aramızda hiç bi zaman . Memur kendisi şu an gece çalıştığı için gün boyu boş. Çocuğumuz henüz yok 4 aydır uğraşıyoruz . Yeni aldı diye bi şey demek de istemiyorum ama ya böyle alışırsa hep böyle olursa diye de korkuyorum
Evet bir süre sonra bağımlı olma ihtimali var. Bence oturup konuşun, ortak bir karar alın. Günde belli bir saatin üstünde oynamasın.

Yani almadan önce kaç kez söylediğim halde aldığı ilk gün böyle olacağını düşünmemiştim bari ilk günden yapma sözümün değeri yok gibi hissettim

Alın karşınıza beni ihmal ediyorsunuz kendmi yalnız hissediyorum biraz saatlere alırsan mı brn böyle çok üzülüyorum falan deseniz yani oynasın ama mesela 1 ,2 saat sonra sizinle ilgilensin .. Erkekleri ben dili çok etkiliyor deneyin.. sakince üzünce .

Şu an hevesli olduğu için abarttığını düşünüyorum. Zamanla düzene oturtur, oturtmazsa da konuşursunuz karşınıza alıp. Trip atmak yerine konuşun derim. Her gün belli saatlerde herkes kendine vakit ayırmalı. Her gün oynamasında sorun yok ama sizinki çok abartmış.

Ben cok odunum galiba.mesela ben olsam karismazdim hadi cocuk falan olsa yardim etmezse neyse ama oynuyorsa oynasin banane.evlendik diye surekli dip dibe olacaz diye bi kural yok.benim esimde oynuyor hic karismiyorum evdeyiz napacak baska.esim surekli oynamaz tabi sizin esiniz ilk gunlerin hevesi diye boyle yapiyor

Ama insan hiç mi kalkmaz ya bide beni duymamasına çok sinirleniyorum sanki dünyayı kurtarıyor ben de aynısını ona yapıcam birazdan işe gidicek mutlaka konuşucak benimle ben de tepkimi belli etmek istiyorum abartmadan ne diyebilirim

Keşke benim eşimde oturup benimle birlikte bilgisayarla ilgilense.
Oyun falan oynasak
Hiç hiç teknolojiyle alakası yok 😔 whatsapptan mesaj silmeyi bile yeni öğrendi..
Bide evde baska türlü vakit gecmiyor ki. Zaten isimde bilgisayar internetle. ee napalim evliyiz diye 7 24 burun burunami oturalim 😁 çocukta yokmuş, sizde oturun yanına ya da sizde kendi hobilerinizle ilgilenin
Ama çocuk olduktan sonra aynen devam ederse sıkıntı.

Kızlar mrb 10 aylık evliyim . Uzun bi sevgililik döneminden sonra evlendik ve genelde ilgilidir eşim . Geçen gün bilgisayar aldı telefon ve tv ile uğraşırken çok odaklanır beni duymaz ama oynama dediğim zaman da oynamaz . Bilgisayarı almadan önce söyledim saatlerce oturma başında her gün söyletme bunu diye çünkü uyarmazsam akşama kadar oturur. Ve öyle de oldu bugün denemek için hiç bi şey söylemedim hiç kalkmadı başından 3 kez bi soru sordum duymadı bile ben de sinirlendim diğer odaya geçtim bi kaç saat sonra yanıma geldi trip mi bu küs müyüz diye ben de bi şey demedim uyuyorum dedim. Sonra anladı soğuk olduğumu diye salona geçtim ki halen oynuyor ben de hiç konuşmadım sizce ne yapmalıyım bu konuda her gün yeter oynadın demek istemiyorum çocuk gibi
Artik oyunlar asiri siddet,cinsellik ve korku ogerleri icirdikleri icin genelde eriskinlere hitap ediyor.Sadece adi oyun olarak kalmis. İcerik olarak bir filmden veya takip ettiginiz bir diziden farksiz :) Ben dil ogrenmek icin baslamistim,bir sure sonra aliskanlik oluyor.Hikayeleri kurgulari benim denen dizilere tas cikartiyor.
Hani duymuyorsa gidip durtun,kulaklik varsa duymayabilir.Ayrica evde oyun oynayan bir esi sokakta feldir feldir gezen bir ese tercih ederim her daim.Tabi beni unutup tamamen bilgisayara gomulmedikce.Yani zevk aliyor,hosuna gidiyor sizde bunu cocukluk gibi degerlendirmeyin bence.

İnsan bir şeyi alınca saatlerce onunla uğraşabiliyor.
Şimdilik kafanıza takmayın bence.
Baktınız sürekli aynı o zaman konuşun müdahele edin tabi ki.

Back
X