- 14 Mart 2021
- 192
- 49
- 13
- 29
- Konu Sahibi hayirlisiiiii
-
Ama saat 3 den bu yana başında birazdan da işe gidicek nerdeyse gün boyu konuşmadıkBenim eşim de oynuyor normal karşılıyorum. Stressini öyle atıyor, kafasını dağıtıyor. Oynarken dediklerimi algılayamıyor tabi ki ) ben de çay kahve koyuyorum yanına kendim de kitap okuyorum. Eğer size de her gün zaman ayırıyor ilgileniyorsa çok da sıkmayın bence. Her kesin kendine ait saatleri olmalı sevdiyi şeylerle uğraşmalı.
Evet bir süre sonra bağımlı olma ihtimali var. Bence oturup konuşun, ortak bir karar alın. Günde belli bir saatin üstünde oynamasın.Şükür hakaret vs olmadı aramızda hiç bi zaman . Memur kendisi şu an gece çalıştığı için gün boyu boş. Çocuğumuz henüz yok 4 aydır uğraşıyoruz . Yeni aldı diye bi şey demek de istemiyorum ama ya böyle alışırsa hep böyle olursa diye de korkuyorum
Şimdi yeni almış heveslidir. Bakın böyle devam ederse konuşun, önce siz sonra oyun.Ama saat 3 den bu yana başında birazdan da işe gidicek nerdeyse gün boyu konuşmadık
Böyle devam ederse mecbur konuşucam sinirlendiğimde ağlama huyumdan dolayı oturup bi şey de konuşamıyorumEvet bir süre sonra bağımlı olma ihtimali var. Bence oturup konuşun, ortak bir karar alın. Günde belli bir saatin üstünde oynamasın.
Sakince, tatlı dille konuşursanız daha iyi olurBöyle devam ederse mecbur konuşucam sinirlendiğimde ağlama huyumdan dolayı oturup bi şey de konuşamıyorum
Doğru ama ilk günden böyle yaptıysa daha almadan sürekli oynama dediğim halde sonrası daha kötü olur diye korkuyorum ama yeni olduğu içinde böyle olmuş olabilir bilmiyorumSeni üzmek istemem ama şu an herkes aynı.
Artik oyunlar asiri siddet,cinsellik ve korku ogerleri icirdikleri icin genelde eriskinlere hitap ediyor.Sadece adi oyun olarak kalmis. İcerik olarak bir filmden veya takip ettiginiz bir diziden farksiz :) Ben dil ogrenmek icin baslamistim,bir sure sonra aliskanlik oluyor.Hikayeleri kurgulari benim denen dizilere tas cikartiyor.Kızlar mrb 10 aylık evliyim . Uzun bi sevgililik döneminden sonra evlendik ve genelde ilgilidir eşim . Geçen gün bilgisayar aldı telefon ve tv ile uğraşırken çok odaklanır beni duymaz ama oynama dediğim zaman da oynamaz . Bilgisayarı almadan önce söyledim saatlerce oturma başında her gün söyletme bunu diye çünkü uyarmazsam akşama kadar oturur. Ve öyle de oldu bugün denemek için hiç bi şey söylemedim hiç kalkmadı başından 3 kez bi soru sordum duymadı bile ben de sinirlendim diğer odaya geçtim bi kaç saat sonra yanıma geldi trip mi bu küs müyüz diye ben de bi şey demedim uyuyorum dedim. Sonra anladı soğuk olduğumu diye salona geçtim ki halen oynuyor ben de hiç konuşmadım sizce ne yapmalıyım bu konuda her gün yeter oynadın demek istemiyorum çocuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?