- 18 Nisan 2021
- 14.893
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.446
- 548
- Konu Sahibi hayirlisiiiii
-
Canım senin ağzın ne söylüyor bunlar harika özelliklerKeşke benim eşimde oturup benimle birlikte bilgisayarla ilgilense.
Oyun falan oynasak
Hiç hiç teknolojiyle alakası yokwhatsapptan mesaj silmeyi bile yeni öğrendi..
Bide evde baska türlü vakit gecmiyor ki. Zaten isimde bilgisayar internetle. ee napalim evliyiz diye 7 24 burun burunami oturalimçocukta yokmuş, sizde oturun yanına ya da sizde kendi hobilerinizle ilgilenin
Ama çocuk olduktan sonra aynen devam ederse sıkıntı.
Çok ciddiyim sıfır şakaCanım senin ağzın ne söylüyor bunlar harika özelliklerÖzellikle mesaj silmeyi bilmemek
Ben de hakaret okudumArtık o kadar alışmışım ki ilk önce eşim ve hakaretleri diye okudum başlığı.. Günde kaç saat oynuyor? Çocuğunuz var mı? bu pandemi de herkes sıkıldı, ancak akşama kadar da oturması çok yanlış, İşte çalışmıyor mu?
Anladım bekleyeyim biraz da . Bu arada hamilesiniz galiba ben de onun da stresi var 4 aydır sonuç alamadım onu da sıkıntı yapıyorum evde oda bilgisayara dalınca kötü hissediyorumYenidir diye muhtemelen öyledir eşimde 3 ay önce aldı ilk ay hiç başından kalkmadı yemeği yiyip bilgisayara koşuyordu ama hiç rahatsız olmadım sonuçta oynadığı oyunu kişileri biliyordum yani telefona gömülüp durmasındansa bilgisayar daha iyi bence sizde çok kafaya takmayın napsın o da öyle rahatlıyor sonuçta bazen yapacak işim kalmayınca bende yanına geçer oturup onu seyrederim nasıl oynuyor diye hiçte rahatsız olmaz eşim öğretmeye çalışıyor bide
Malesef bazı erkekler böyle. Cidden çocuk gibiler. Yemek ve tuvalet ihtiyacı olmasa orada meyve verecekler. Çok boş geliyor bana tüm gününü böyle heba eden insanlar.Kızlar mrb 10 aylık evliyim . Uzun bi sevgililik döneminden sonra evlendik ve genelde ilgilidir eşim . Geçen gün bilgisayar aldı telefon ve tv ile uğraşırken çok odaklanır beni duymaz ama oynama dediğim zaman da oynamaz . Bilgisayarı almadan önce söyledim saatlerce oturma başında her gün söyletme bunu diye çünkü uyarmazsam akşama kadar oturur. Ve öyle de oldu bugün denemek için hiç bi şey söylemedim hiç kalkmadı başından 3 kez bi soru sordum duymadı bile ben de sinirlendim diğer odaya geçtim bi kaç saat sonra yanıma geldi trip mi bu küs müyüz diye ben de bi şey demedim uyuyorum dedim. Sonra anladı soğuk olduğumu diye salona geçtim ki halen oynuyor ben de hiç konuşmadım sizce ne yapmalıyım bu konuda her gün yeter oynadın demek istemiyorum çocuk gibi
Çocuk olunca hiç kalkmaz başından. Tuvalete gidecek vakit bulamazsınız. Bu işi çözmeden çocuk işini düşünün derim. Böyle adamla tek başına bakarsınız. Bir akrabam kardeşime, sen çocuğa iyi bakıyorsun, benim çocuğum olsa oyun oynamaktan bakamam demişti. Hala da oyunları ile aşk Yaşar o akraba. Eminim baba olsa bakamaz.Anladım bekleyeyim biraz da . Bu arada hamilesiniz galiba ben de onun da stresi var 4 aydır sonuç alamadım onu da sıkıntı yapıyorum evde oda bilgisayara dalınca kötü hissediyorum
Öyle mi diyosunuz ne bileyim olmadığı için insan çok farklı düşünüyoÇocuk olunca hiç kalkmaz başından. Tuvalete gidecek vakit bulamazsınız. Bu işi çözmeden çocuk işini düşünün derim. Böyle adamla tek başına bakarsınız. Bir akrabam kardeşime, sen çocuğa iyi bakıyorsun, benim çocuğum olsa oyun oynamaktan bakamam demişti. Hala da oyunları ile aşk Yaşar o akraba. Eminim baba olsa bakamaz.
Pubg oynuyoduk ama ben hemen öldüğüm için benimle oynamıyo artık çoğu oyunuBirlikte oynayın, bence çok zevkli, ordan da sevişmeye koyulursunuz hiç yoktan ekşın çıkar
Ortak oyun kovalayın madem, hatta sız oyunu o bırakınca da oynayın kı bundan daha ıyı empatı olamaz, anlar o zamanPubg oynuyoduk ama ben hemen öldüğüm için benimle oynamıyo artık çoğu oyunu
Bu forumda o kadar çok okudum ki eşim oyundan telefondan çocuğa bakmıyor diye isyan eden konuları. İnsanlar her işi kendim yapıyorum diye isyan ediyordu. Tuvalete giderken bile çocuğu kocasın emanet edemeyen vardı burda. Adam hemen tuvaletin kapısına geliyormuş ağlıyor diye.Öyle mi diyosunuz ne bileyim olmadığı için insan çok farklı düşünüyo
4 ay çok erken stres yapmak için ben 6. Ayda kaldımAnladım bekleyeyim biraz da . Bu arada hamilesiniz galiba ben de onun da stresi var 4 aydır sonuç alamadım onu da sıkıntı yapıyorum evde oda bilgisayara dalınca kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?