Şimdi linçleneceğim ama söylemeden de edemeyeceğim.
Cinsellik bir evlilikte yapı taşı. Bir çift çoğu konuyu yatak odasında çözer bana göre. Cinsellik evliliğin herşeyi değildir ama birçok şeyidir.
Siz 2 yılda toplasanız 5 defa ilişki yaşamışsınız. Yani bu adamı gergin, tahammülsüz yapmış olabilir. Kesinlikle yaptıklarında haklı değil bu arada, kocnız hayvanlık yapıyor.
AMA
Siz sadece kocanızın yaptıklarını anlatmışsınız, bir de ilçe doktoruna bile zor gittiğinizi. Sizde pek cinsellik konusunda çözüm odaklı değilsiniz gördüğüm kadarıyla. Adam ha ilişki yaşamışsın, yara olmuş diyince bırakmışsınız. Hanımefendi, siz vajinismus hastasısınız. Nerelisiniz bilmiyorum ama genelde evlenince sık düzenli bir cinsel hayat bekler erkekler. Boşaltım sistemleri bizimkiyle aynı değil, sürekli boşalmak zorundalar. Bilemiyorum adamın yaptığı kesinlikle doğru değil ama sizin bu çabasızlığınız adamı tahamülsüzleştirmiş olabilir.
Ben vajinismus olduğu için taaa çevre ile tedavi olmaya giden bir kadının hikayesini okudum mesela. Sizde o çabayı göremiyorum. E haliyle kanka kanka takılmak eşinizi rahatsız ediyor olabilir. Bilemedim, eşiniz hayvan orası kesin ama sizde suçsuz değilsiniz. Tedavinizi ihmal etmemeliydiniz. Sizde de hata var. Gerekiyorsa gidin çevre illere doktor doktor arayın tedavinizi görün.