- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
Normal doğumSezaryen degilse doğumun mekik çek. Ama yine de doktoruna danis muhakkak yanlış yol gostermek istemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal doğumSezaryen degilse doğumun mekik çek. Ama yine de doktoruna danis muhakkak yanlış yol gostermek istemem
İçinden insan çıkardın gayet normal.biraz çaba ile yoluna girerŞimdi 44 bedeniminsanın kıyafet alası gelmiyor
![]()
Bende 2.5 ay once dogum yaptim
kaldi benimde ayva gobek
Ayaktaiken iyi sayilir da oturunca felaket....
dumduz du benim gobegim ya![]()
Sıkılastirmak falan lazim sanirim....aynı dertten müzdaribim.. oturmasam sorun yok
![]()
Sıkılastirmak falan lazim sanirim....
Hayatimda ilk defa fazlalik derdim oldu
keske o fazlalik biraz agsalara inseydi![]()
Depresyona yer ayirtayim o zamanvalla moral bozmak gibi olmasında sıkılaşmıyor benimki..ilk zamanlar çok uğraşmıştımda gerçi şimdi ilgilenmiyorum barışmaya çalışıyorum kendisiyle![]()
Canım zaten gün boyu hep ayaktayım abur cubur gece yemeleri bu hale geldim![]()
30 kiloyu doğumdan sonra mı aldınız?gece yemek yemıyorum. emzıren bi kadın gibi hiç yemıyorum
ona ragmen hala 65 de takıldım kaldım. 15 verdım
15 kaldı gerıye. ne alıyorum ne verıyorum şuan.
tatlı abur cubur sevmem zaten. 3 ay oldu dogum yapalı 30 kilo aldım! . inşallah kısa sürede eskı kıloma dönerım.
tavsiyem; tatlı abur cubur ve gece yemeklerını kes
kilolu olanların allah yardımcısı olsun, biraz alışveriş yaptım kendıme
dünyaya yeni düşmüş bi insan misali şaşırıyorum bazı seylere; kolumun kenarındakı etler
göbegım, hayatımda ilk defa sahip oldugum basenler, ilk defa giydiğim bir türlü kendıme yakıstıramadıgım tunıkler
allah yardım etsın valla.
ama en önemlisi azim! azimle mıç betonu del![]()
Sutlu tatlilar ye canm hem sutun olur hemde tatli istegini bastirmis olursun en azindan daha hafif olur ben bir gunde bir tepsi keki yedigimi bilirim:)Arkadaşlar bana da doğumdan sonra bir şey oldu. Sürekli tatlı yemek istiyor canım kekler pastalar ve yiyorum da. Kilo almıyorum ama eski kiloma da dönemiyorumtatlı isteği Nasıl geçer biliyor musunuz?
Aynen bir tepsi kek bir bütün doğum günü pastası :)))Sutlu tatlilar ye canm hem sutun olur hemde tatli istegini bastirmis olursun en azindan daha hafif olur ben bir gunde bir tepsi keki yedigimi bilirim:)
Bebis emiyosa yarisini yemis olur zaten kilo almiyosan ye bacim ye verirsin kilolarini bana verirsin birazda:)Aynen bir tepsi kek bir bütün doğum günü pastası :)))
Öncelikle bir kontrole git derim. İnsülin direnci olabilir.Arkadaşlar bana da doğumdan sonra bir şey oldu. Sürekli tatlı yemek istiyor canım kekler pastalar ve yiyorum da. Kilo almıyorum ama eski kiloma da dönemiyorumtatlı isteği Nasıl geçer biliyor musunuz?
Emzırrken kuru yemıs tarzı yıyın bol su sut ıcın bıde sık sık emzırn kolay zayflrsınızKonuya farklı bir Başlık bulamadım 8 ay önce doğum yaptım hiç kilom yoktu emzirme süreci 10 kilo aldım karpuz gibi göbeğim var son günlerde eşim göbeğimle hep dalga geçmeye başladıçok üzüldüm diyete başladım hedefim 38 beden olmak
![]()