Az once annemin telefonunda baktim ordada ayni sekilde mavi renk cikiyorAy takma kafaya niye ugrasiyosunki girdiyse gecmise baktigindada gorurdun.
girdiyse napcaksin ki.illada ogrencem diyosan esine sor verdigi cevabada ya inan.yada supheleniyosan bisey deme kontrol et.bu kadar mesgul etme bunla kendini.
girmemiştir. ben de kız yazınca aramaya kızlık zarı çıkıyor direkt mesela.
benim anlayamadigim annemin telefonunda kendi mobil verisiyle girdim annemin telefonunda neden cikiyorBenim telefonumdan girdiğim siteler, pc de baş harfini yazınca mor görünüyor, Yani bağlandığım internet bağlantısıyla alakalı bir durum. Hatta komşuyla ortak kullanıyorduk bir ara :) gerisini yazmıyorum.
Muhtemelen eşiniz girmiş o siteye, yada internet bağlantınızı kullanan başkası varsa o girmiş.
benim anlayamadigim annemin telefonunda kendi mobil verisiyle girdim annemin telefonunda neden cikiyor
Esimin internetinde gezerken bir site aramak icin harf girdim, xxxx sohbet gibi siteler mavi renkte yani daha once girilmis mi oluyor?sitenin altinda parantez icinde mavi renkte ayni site yaziyor.kendi inyernetimden de baktim benimde oyle baska internettende baktim ordada oyle neden oluyor anlamadim bilgisi olan var mi benne yapicam
Niye dalga geciyorsun komik bir konu muAnaaaa nelere dıkkat edıysun sen ya bu nasıl bır sey anlayamadım ck dıkkatlısın merak etme bu adam senı aldatamaz anında anlarsın halınden tavrından sen hııc arastrma
sanal sobenim anlayamadigim annemin telefonunda kendi mobil verisiyle girdim annemin telefonunda neden cikiyor
Ne reklamıreklam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?