Peki neden mavi oluyor benim telefonumda girdigim sitelerde girmedigim sitelerde mavi cikiyor esiminde oyleGirdiyse eğer yazılar mor çıkar. Maviyse girilmemistir.
Benim ve arkadasimin telefonundada cikiyor neden oluyor yaKendiliğinden çıkıyorsa girilmiştir. Benim kullandığım bilgisayar özellikleri öyleydi en azından. Şimdi bilgisayarınızda farklı bir tarama peogramı yüklüdür adamın günahını almayalım boşuna
Bir dakika bende deneyeyim öyleyseBenim ve arkadasimin telefonundada cikiyor neden oluyor ya
Niye bu sekilde cevap veriyorsun benim onume geldi neden cikiyor merak ettimDamla inanmıyorum sana..
Hala bir adım bile ilerlememişsin. Bırak artık şu adama zindan hayatı yaşatmayı, her işini kurcalamayı..
Seni neden bırakıp gitmiyor bu adam onu anlamıyorum ben.
Google kullaniyorunYüklü olan tarayıcınızla alakalıdır belki. Yandex, google hangisini kullanıyorsunuz
Bende o siteler çıkmadı bu arada. Google kullanıyorum
Senin iyiliğin için..Niye bu sekilde cevap veriyorsun benim onume geldi neden cikiyor merak ettim
Senin iyiliğin için..
Sen sıkılmadın mı kendinden? Böyle evlilik olmaz. Adamın mesajlarını okuyorsun, casus yazılım kuruyorsun. Hastalık olmuş sen de bu.
hic bilgisi olan yok mu niye cevap yazan yok
Git tedavi ol. Olmuyorsa da bekar ol. Daha Mutlu olursun emin ol
Ana girdigim sitelerde mavi cikiyorGirmedigin site mavi cikar. Girdigin de mor. Girmediyseniz mavi olmasi cok normal de siz biraz normal degilsiniz sanirim?
Ana girdigim sitelerde mavi cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?