Eşim ve iş arkadaslari

eşiniz taviz vermiş dik duruşu olan ağır adama o lafları etmeye korkarsın
ne demek eşimin fotosunu bilmediğim tanımadıgım bir kadın paylaşacak üzerine geyikler dönecek
yok artık

millet istediği kadar laçka olsun. her yerde var öyle tipler. eşin hoşlanmasa kapatır ağızlarını. ama demek ki o da aynen onlar gibi.

Bu fazla samimiyete eşiniz izin vermiş..

Ama adam o yaşa kadar öyle gelmiş değişmez ki. Böyle insanlarda şöyle de bir durum oluyor genelde; kendi espri anlayışları iğrenç olduğu için bunu kabul etmeyenlere genelde sıkıcı gözü ile bakıyorlar. Bu durumda yapılacak şey; inceden inceye laf sokmak.

[QUOTE="asya_32, post: 52117752, member: Arkadaslarindan biri de ornegi vereyim mesela annem bizde kaldi 15 gun esiminde kolu mu cizilmis bisey olmus bu da onu gormus iyi kudurmussunuz kaynanan sgidince demis ya aklima geldikce cildiriyorum. Esime delice sinirliyim nasil bu tavizi veriyor bu konuyu konusmaya kalktigimda hemen ofke patlamasi yasiyor inanin cikip gidesim var[/QUOTE]

Hep bu beyni uçkurunda olan kadın ve erkekler yüzünden çekiyoruz ne çekiyosak

O yazılan yorumun altına önce sağlam bir cevap döşerdim sonrada basıp giderdim.nokta.....

ya kadının o iğrenç lafı söylemesini geçtim
eşiniz bunu size nasıl rahat rahat anlattı???

eşiniz böyle muhabbetlere giriyorsA nereye giderse gitsin bulur yapacak birini.

Böyle kızların ağzına kürekle vuracaksın vallahi Terbiyesizler.

Kudurmuşsunuz mu? Numarasinu alir agzina ederdim o kizin benim evlilik hayatimdan sana ne diye. Ama esinizede cok kizdim bu ne ayol kiralik askdaki koriş degil esiniz herhalde ne bu samimiyet

kesinlikle abartmışlar çok haklısınız benim de erkek arkadaşımın işi gereği etrafında çok kadın oluyor bazen gelen mesajları okuyunca bende sinir oluyorum bu samimiyet nereden geliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…