Benimde esim gecen hafta rusyadaydi ama ben is icin oldugunu biliyorum takip edebilcgnz bi durum yokmu. Takvimi mailleri vs ?Merhaba arkadaşlar, eşim 1 ay önce yurt dışında bir firma ile anlaşma yapacağını ve 3 gün iş seyahatinde bulunacağını söyledi. Buraya kadar tamam. Gidiş tarihi ve gideceği yer bugün belli oldu bende film koptu. Nedeni de ukrayna ya lviv şehrine gidecekmiş. Şimdiye kadar defalarca sordum nereye gideceğini ağzının ucuyla geveledi hiç düzgün cevap vermedi. Birde zaten kendisi her Türk erkeği gibi Rus ve Ukrayna kızlarına büyük bir beğeni içinde ki bir kaç sefer tartıştık bu konuda,.., (tatil yerlerinde)
Gideceği yeri öğrenince tepki verdim gidemezsin dedim, iş için olduğuna inanmıyorum iç güdülerim o yönde..
Şimdi ben ne yapayım bırakayım gitsin hiç sesimi çıkarmayayum mı yoksa... Ne yapayım şaştım kaldım ya☹
Gidemem 2 oğlum var ve biri okula gidiyor. Gerçi seyahati hafta sonuna ayarlamış ama. Dur Bi teklif edeyim. SaolasınSende git .
Yarın bende şirkete gidiyorum biraz araştırma yapacağım o konudaBenimde esim gecen hafta rusyadaydi ama ben is icin oldugunu biliyorum takip edebilcgnz bi durum yokmu. Takvimi mailleri vs ?
Sinirden uykum kaçtı oturuyorum. Ama işi inada bindirip gidebilir..Saçmalama gitmesin tabi. Ay ben bile sinir oldum
İşte bir yandan da diyorumki aldatacaksa buna engel olsam bile dahada hırslanır bir şekilde aldatır ama oraya 3 gün boyunca gitmesi asabını bozduDurumu gevelemesi hoş değil. Başka açıdan da Rus hevesi varsa oraya gitmeden de bulur. Aldatacak adam tasma taksan da aldatır. Güvenmiyorsanız bunu tekrar düşünmelisiniz.
Bilemiyorum ne yapacağınızı nasıl yapacağınızı ama göndermeyinSinirden uykum kaçtı oturuyorum. Ama işi inada bindirip gidebilir..
İşte bir yandan da diyorumki aldatacaksa buna engel olsam bile dahada hırslanır bir şekilde aldatır ama oraya 3 gün boyunca gitmesi asabını bozdu
Yarın teklif edeceğim bu durumuSiz de gidin o zaman tek çözümü bu gibi duruyor.
Grur meselesi yapıyorum. Birde böyle kaçak dövüş oynaması net olmaması.. Yani bu erkek milletini asla anlayamıyorum..defolsun gitsin.. bırak ne değer veriyorsun kıskanıp burnunu kaldırıyorsun ki ?
Evlilik böyle bir şey hemen hemen her evli bayan benim gibi düşünür. Erkeklerin nefsi ile ilgili bu. Öyle her varsayımda boşanılacaksa hiç evlilik kalmazdı...Eşinizin güzel kadınların olduğu bir yere gittiğinde sizi aldatacağından bu kadar eminseniz neden hala evlisiniz?
Aşırı kıskanç biri olarak görüyor seni.. kaçak dövüşeecek tabi sorun çıkmasın diye.Grur meselesi yapıyorum. Birde böyle kaçak dövüş oynaması net olmaması.. Yani bu erkek milletini asla anlayamıyorum..
Evlilik böyle bir şey hemen hemen her evli bayan benim gibi düşünür. Erkeklerin nefsi ile ilgili bu. Öyle her varsayımda boşanılacaksa hiç evlilik kalmazdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?