Eşim ve iş gezisi

Kizlar gecenlerde haberlerde okumustum bu konuyu okuyunca direkt o aklima geldi. Bir kadin esinin is seyahatindeyken kendisini aldattigini bi uygulamadan ögrenmis. Hani saatlerde oluyor ya adim ve nabiz ölcüyor. Telefon ve tabletle de senkronize edilip oradan da görülebiliyor. O kadin da gece gec saatlerde artan adim sayisi ve nabizdan fark ediyor. Kocalarinizda yoksa hediye edebilirsiniz. Erkekler teknolojik hediyelere bayilir, siz de süphe duyuyorsaniz kontrol edebilirsiniz. Not: esim bunu kullaniyor ve evdeki tüm tabletlerle senkronize ama hic kontrol etme geregi duymadim

Olayı çarpırtmayın lütfen herkez in hayata bakışı yaşadıkları farklı eşimde beni azılı sapık gibi ortada dolanmıyor. Bir kaç defa Rus kadınlarını beğenmesi yönünden kıskandım ve aramızda tartışma çıktı. Şimdi onların ülkesine gitmek istemesi doğal bir duygu olan kıskançlığı çıkarttı. Yani ne alakası var evliliği yanlış anladınız boşanın fln bu kadar büyük laflara gerek yok...

Ruslar zaten Türkiye'de yapacak olan burda da yapar. Işinizi ferah tutun siz İtalya'ya gidecek olsanız aldatmaya mi gideceksiniz allah aşkına görüntülü arama diye bir şey var seni merak ettim iyi misin der der ararsınız guvenmediginizi hissettirmeyin bence

Is seyahatiyse gitmemesi mumkun olamaz heralde bence karsi cikmayin hatta kiskanclikda yapmayin gozu orada burada olan adam ise zaten burda da bakiyordur veya aldatmaya meyili varsa herturlu yapar bu zamana kdr aldatma veya benzeri bir durum yasamadiysaniz kendinizi germeyin

Öncelikle herkez değil herkes. Rus kadınlarını beğenmeyen erkek mi var ben kadın halimle çok hoş buluyorum, kıskançlık doğal bir duygu değil, verdiğiniz tepki doğal bir kıskançlık tepkisi hiç değil. Konuyu çarpıtan sizsiniz eşinize sapık olduğuna dair bir imada bulunmadım bu cümlenize anlam veremedim o yüzden. Ayrıca evlilik böyle bir şey dediniz bende yanlış anlamışsınız evliliği dedim. Ben size hiç boşanın yazmadım ki neden hala evlisiniz diye sordum. Ek olarak her erkek nefistir aldatır diye düşünüyorsanız evlenmeseydiniz keşke dedim, boşanın nerde geçiyor yazdıklarımda?

Eşinizin iş için değil de oradaki kadınlar için Ukrayna'ya gittiğini nasıl düşünebiliyorsunuz? Aklım almıyor bunu gerçekten. Rus ve Ukraynalı kadınları beğenmesi ayrı birşey de böyle aleni bir kandırmayı yapar mi eşiniz, bu kadar mı güveniniz yok?

Eşim defalarca yurtdışına gitti iş için, şuanda yurtdışına yine bir süre de dönmeyecek. Beni aldatacak diye bir şüphem olsa devam edemem evliliğime. Garanti veremesede insan iş seyahatine çıkacak eşinin onu kandırma ihtimalini düşünmeyecek kadar güvenebilmeli. Güvenmiyorsa ortada büyük bir sorun var demek ki.

Şu rus kadinlarindan amma korkuyorsunuz yahu. Hayir yani baska bir ülkeye gitse orada kadin kitligi mi olacak, gayette güzel kadinlar var başka yerlerde de. Eşim 3 ülkeye gitmişti işi geregi hic bu kadar olay yapmadim.

Ayrica butun Turk erkekleri rus gorunce kendini kaybetmiyor. Hiç bir tatilde ve 5 sene boyunca birine baktigini gormedim ve bu konulardan hiç tartismadik.

Kocaniz bu kadar zaptedilmez biriyse aldatilmaniz yakindir illa rus olmasina gerek yok. Yapacak olani bağlayamazsin.

Adam gerçekten kalkıp oraya mı gidecek eminim büyük şehirlerde de Rus Ukrayna vatandaşı olan dolu hayat kadını vardır. İlla onlarla birlikte olacaksa Türkiyede de yapar. Düşünceniz bana aşırı saçma geldi. Sanki okul gezisi de iptal etsin. Sadece haftasonu olmasına takıldım. Benim eşim haftalarca işi gereği şehir dışında ülke dışında oluyor. Bir defa acaba demedim. Eşine biraz güvenmelisin eğer güvenini kaybetmediyse...

Ben genel bir cevap yazayım, evet aldatacak adam her şekilde aldatır. Kaçışı yok ama bazı şey kerede bile bile lades demek.. Yani su testisi su yolunda kırılır.. Ben buraya arada kaldığım durumu yazdım çoğunuz suçlamaya kalktı yok güveniyorsan niye evlisin vs vs..
Soruyorum size evlilikler 4 4 lük mü hiç mi çatırdma olmuyor karşılıklı güvenler sarsılıyor aldatılıp affedilmiyor.. O zaman güzel ülkemin güzel insanları pek Bi mesut bahtiyar maşallah..
Herkes çok yargılayıcı konuşuyor öyle konuşacağını za bence iyile araştır yada bırak kendi haline... Sende git, gideceği yeri net öğren vs vs denilinebilir....(ki diyenler oldu da) ne diyim herkes çok güveniyor kocasına Bi ben güvenmiyorum kuşkuluyum demek...

nedir bu ruslardan cektigimiz kadinlarindan ayri cekiyoruz siyasetcilerinden ayri . ama suc bizim erkelerimizde mavi goz sari sac beyaz ten bunlar olunca denizleri asmayi ihmal etmezler

İş seyahatı mi yoksa firmaların hediye olarak verdiği turlardan mı?
Bazı firmalar yüklü miktarda mal alımı karşılığında böyle tatil hediye ederler. Benim eşimde bu şekilde 3 günlüğüne gitti geldi fakat sürekli görüntülü konuştuk gece gündüz ki kendisi de aradı devamlı.
Bilmiyorum ben sizi haklı buluyorum. Erkek milleti diyorsunuz ama yapacak adam her yerde yapar.

İşte o aldatılıp affettigini sananlar herşeyde şüphe eder hale geliyor. Aynı hayatı, aynı yatağı paylaştığım adamın gözümün içine baka bak iş gezisi diye gidip oradaki kadınlarla birlikte olabileceği ihtimali normal bir şüphe değil öncesinde aldatilma durumu yada teşebbüsü olmadıysa.

Beraber gitmek çözüm değil ki aldatmayı aklına koyduysa her türlü aldatır zaten.

Yok hediye değil, firma ile anlaşılırsa yüklü malzeme alımı yapacak lar

Aldat ma durumu olmadı ama Rus kızlarına karşı büyük bir beğeni içinde bir tatilde bununla ilgili tartıştık, beğenisi beni rahatsız et mişti..

Herkes 4 4 lük degil. Her evde tartişmalar, anlaşmazliklar olabilir zaman zaman ama güven çatirdamasi hafife alinacak birşey degil ve her evlilikte olmaz.

5 yillik evliyim bu süre içinde gerek ailevi sebeplerden taristik, gerek eşimin sevmedigim huylarindan tartistik ya da O'nun bende sevmedigi huylardan dolayi tartişmişliklarimiz oldu ama saygiyi kaybettirecek, evliligimizi sarsacak şeyler yaşanmadi. Hicbir zaman güvensizlik söz konusu olmadi aramizda, kiskancliktan dolayi tek bir tartismamiz olmadi bunca zaman.
Her evlilikte olmuyor yani

Bir de çoğu oradaki gece hayatını merak ediyor mesela. Yani adam gidecek aldatacak diye birsey yok. Eşim turla gittiğinde 3 kişi hariç kalanların tamamının kadın kız mevzusu için geldiklerini söylemişti. Daha yolda sormuşlar sende de kadın kız ayakları var mı diye? Eşimde yok demiş. Bana kendisi anlattı onun yalancısıyım.
Ama bir de şöyle bir şey var arkadasım. Aldatma potansiyeli olan insan illaki açık verir.
O dönem ben de çok kafaya taktım hamilelik psikolojisi ile ama gel gör ki hiç bir işaret bulamadım aldatma namına.
Şimdi ki aklım olsa hiç umursamazdım boşa yormuşum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…