- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
Olayı çarpırtmayın lütfen herkez in hayata bakışı yaşadıkları farklı eşimde beni azılı sapık gibi ortada dolanmıyor. Bir kaç defa Rus kadınlarını beğenmesi yönünden kıskandım ve aramızda tartışma çıktı. Şimdi onların ülkesine gitmek istemesi doğal bir duygu olan kıskançlığı çıkarttı. Yani ne alakası var evliliği yanlış anladınız boşanın fln bu kadar büyük laflara gerek yok...Evli bir kadınım sizin gibi düşünmüyorum. Evliliği siz çok yanlış anlamışsınız. Her erkek aldatır bu nefistir normaldir diye görüyorsanız baştan hiç evlenmeseydiniz, herkes evli olmak zorunda değil. Burda anlamadığınız nokta varsayım değil sizin eşim güzel kadınların olduğu bir ülkeye gidiyor kesin beni aldatır o zaman gitmesin engel olayım düşüncesinde olmanız. Eşinizin sizi aldatacağından o kadar emin olmanız, hiç güveninizin olmaması. Eşinizin öyle bir niyeti olsa isterse komşunuzla aldatır ruhunuz duymaz.
Gidemezsin demişsiniz ama tamam gidemesin istifa etsin sizin de profilinizde ev hanımı yazdığına göre çalışmıyorsunuz nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz?
Pardon, iş için gidiyor ama haftasonu???Gidemem 2 oğlum var ve biri okula gidiyor. Gerçi seyahati hafta sonuna ayarlamış ama. Dur Bi teklif edeyim. Saolasın
Olayı çarpırtmayın lütfen herkez in hayata bakışı yaşadıkları farklı eşimde beni azılı sapık gibi ortada dolanmıyor. Bir kaç defa Rus kadınlarını beğenmesi yönünden kıskandım ve aramızda tartışma çıktı. Şimdi onların ülkesine gitmek istemesi doğal bir duygu olan kıskançlığı çıkarttı. Yani ne alakası var evliliği yanlış anladınız boşanın fln bu kadar büyük laflara gerek yok...
Haftasonu işmi olurmus yahuGidemem 2 oğlum var ve biri okula gidiyor. Gerçi seyahati hafta sonuna ayarlamış ama. Dur Bi teklif edeyim. Saolasın
nedir bu ruslardan cektigimiz kadinlarindan ayri cekiyoruzMerhaba arkadaşlar, eşim 1 ay önce yurt dışında bir firma ile anlaşma yapacağını ve 3 gün iş seyahatinde bulunacağını söyledi. Buraya kadar tamam. Gidiş tarihi ve gideceği yer bugün belli oldu bende film koptu. Nedeni de ukrayna ya lviv şehrine gidecekmiş. Şimdiye kadar defalarca sordum nereye gideceğini ağzının ucuyla geveledi hiç düzgün cevap vermedi. Birde zaten kendisi her Türk erkeği gibi Rus ve Ukrayna kızlarına büyük bir beğeni içinde ki bir kaç sefer tartıştık bu konuda,.., (tatil yerlerinde)
Gideceği yeri öğrenince tepki verdim gidemezsin dedim, iş için olduğuna inanmıyorum iç güdülerim o yönde..
Şimdi ben ne yapayım bırakayım gitsin hiç sesimi çıkarmayayum mı yoksa... Ne yapayım şaştım kaldım ya☹
Gidemem 2 oğlum var ve biri okula gidiyor. Gerçi seyahati hafta sonuna ayarlamış ama. Dur Bi teklif edeyim. Saolasın
Ben genel bir cevap yazayım, evet aldatacak adam her şekilde aldatır. Kaçışı yok ama bazı şey kerede bile bile lades demek.. Yani su testisi su yolunda kırılır.. Ben buraya arada kaldığım durumu yazdım çoğunuz suçlamaya kalktı yok güveniyorsan niye evlisin vs vs..
Soruyorum size evlilikler 4 4 lük mü hiç mi çatırdma olmuyor karşılıklı güvenler sarsılıyor aldatılıp affedilmiyor.. O zaman güzel ülkemin güzel insanları pek Bi mesut bahtiyar maşallah..
Herkes çok yargılayıcı konuşuyor öyle konuşacağını za bence iyile araştır yada bırak kendi haline... Sende git, gideceği yeri net öğren vs vs denilinebilir....(ki diyenler oldu da) ne diyim herkes çok güveniyor kocasına Bi ben güvenmiyorum kuşkuluyum demek...
Yok hediye değil, firma ile anlaşılırsa yüklü malzeme alımı yapacak larİş seyahatı mi yoksa firmaların hediye olarak verdiği turlardan mı?
Bazı firmalar yüklü miktarda mal alımı karşılığında böyle tatil hediye ederler. Benim eşimde bu şekilde 3 günlüğüne gitti geldi fakat sürekli görüntülü konuştuk gece gündüz ki kendisi de aradı devamlı.
Bilmiyorum ben sizi haklı buluyorum. Erkek milleti diyorsunuz ama yapacak adam her yerde yapar.
Aldat ma durumu olmadı ama Rus kızlarına karşı büyük bir beğeni içinde bir tatilde bununla ilgili tartıştık, beğenisi beni rahatsız et mişti..İşte o aldatılıp affettigini sananlar herşeyde şüphe eder hale geliyor. Aynı hayatı, aynı yatağı paylaştığım adamın gözümün içine baka bak iş gezisi diye gidip oradaki kadınlarla birlikte olabileceği ihtimali normal bir şüphe değil öncesinde aldatilma durumu yada teşebbüsü olmadıysa.
Beraber gitmek çözüm değil ki aldatmayı aklına koyduysa her türlü aldatır zaten.
Ben genel bir cevap yazayım, evet aldatacak adam her şekilde aldatır. Kaçışı yok ama bazı şey kerede bile bile lades demek.. Yani su testisi su yolunda kırılır.. Ben buraya arada kaldığım durumu yazdım çoğunuz suçlamaya kalktı yok güveniyorsan niye evlisin vs vs..
Soruyorum size evlilikler 4 4 lük mü hiç mi çatırdma olmuyor karşılıklı güvenler sarsılıyor aldatılıp affedilmiyor.. O zaman güzel ülkemin güzel insanları pek Bi mesut bahtiyar maşallah..
Herkes çok yargılayıcı konuşuyor öyle konuşacağını za bence iyile araştır yada bırak kendi haline... Sende git, gideceği yeri net öğren vs vs denilinebilir....(ki diyenler oldu da) ne diyim herkes çok güveniyor kocasına Bi ben güvenmiyorum kuşkuluyum demek...
O da bir nevi iş değil mi?Eminim iş içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?