Hiç bir evlilikte olmasa keşke ama bende o aşırı Rus kızı beğeni haline girmesi güven ve Grur yaptı. Şimdide kalkıp oraya gitmesi hep güvenimi hem gururumu sorgılatıyor. Anlatabiliyormuyum..Herkes 4 4 lük degil. Her evde tartişmalar, anlaşmazliklar olabilir zaman zaman ama güven çatirdamasi hafife alinacak birşey degil ve her evlilikte olmaz.
5 yillik evliyim bu süre içinde gerek ailevi sebeplerden, gerek eşimin sevmedigim huylarindan ya da O'nun bende sevmedigi huylardan dolayi tartişmişliklarimiz oldu ama saygiyi kaybettirecek, evlilik kgimizi sarsacak şeyler yaşanmadi. Hicbir zaman güvensizlik söz konusu olmadi aramizda, kiskancliktan dolayi tek bir tartismamiz olmadi bunca zaman.
Her evlilikte olmuyor yani
her Türk erkeği gibi Rus ve Ukrayna kızlarına büyük bir beğeni içinde
Evlilik böyle bir şey hemen hemen her evli bayan benim gibi düşünür. Erkeklerin nefsi ile ilgili bu. Öyle her varsayımda boşanılacaksa hiç evlilik kalmazdı...
Hiç bir evlilikte olmasa keşke ama bende o aşırı Rus kızı beğeni haline girmesi güven ve Grur yaptı. Şimdide kalkıp oraya gitmesi hep güvenimi hem gururumu sorgılatıyor. Anlatabiliyormuyum..
Evet Türk erkeklerin çoğu Rus kızlarını beğenir..Her türk erkeğini yakından tanıyıp öğrendiniz bunu herhalde.
Size evliliği çok yanlış öğretmişler.
Beğenisini bu kadarı gözünüze sokmasi da çok saygısızca.Hiç bir evlilikte olmasa keşke ama bende o aşırı Rus kızı beğeni haline girmesi güven ve Grur yaptı. Şimdide kalkıp oraya gitmesi hep güvenimi hem gururumu sorgılatıyor. Anlatabiliyormuyum..
Her ve çoğu kavramlarıyla genelleme üzerine biraz çalışma yapmanız gerekiyor.Evet Türk erkeklerin çoğu Rus kızlarını beğenir..
Siz öğretin o zaman evlilik nedir. Herkes çok biliyor maşallah
Güvenerek evlenip yaşanılanlardan sonra güvensizlik oluştuysa ne diyorsunuz acaba? Boşanın güven bitti mi?Her ve çoğu kavramlarıyla genelleme üzerine biraz çalışma yapmanız gerekiyor.
Evlilik nedir yazarak anlatmak zor ama ne değildir anlatabilirim. Güvenin olmadığı, aldatmanın olduğu şeye evlilik demiyoruz.
Güvenerek evlenip yaşanılanlardan sonra güvensizlik oluştuysa ne diyorsunuz acaba? Boşanın güven bitti mi?
Umarım böyle bir şey yaşamazsınız o zaman. Bir yuvayı yıkmaktan çok kolaydı Burda yazmakla olmaz o işler.. Bu yazımdan hayatıma ait bir genelleme yaptınız ya bravo size...Ben güvenmediğim bir insanla evli kalmam. Ama siz boşanmayın. Böyle güvensiz, huzursuz, sürekli kontrol etme ihtiyacıyla sürdürün evliliğinizi.
Genelleme yapmadım, tespit yaptım. Hadi diyelim genelleme olsun, siz bütün Türk erkeklerini, kadınlarını, evlilikleri teker teker genellerken sorun değildi benim genellemem mi sorun oldu?Umarım böyle bir şey yaşamazsınız o zaman. Bir yuvayı yıkmaktan çok kolaydı Burda yazmakla olmaz o işler.. Bu yazımdan hayatıma ait bir genelleme yaptınız ya bravo size...
Neden kullanıyor eşiniz bunuKizlar gecenlerde haberlerde okumustum bu konuyu okuyunca direkt o aklima geldi. Bir kadin esinin is seyahatindeyken kendisini aldattigini bi uygulamadan ögrenmis. Hani saatlerde oluyor ya adim ve nabiz ölcüyor. Telefon ve tabletle de senkronize edilip oradan da görülebiliyor. O kadin da gece gec saatlerde artan adim sayisi ve nabizdan fark ediyor. Kocalarinizda yoksa hediye edebilirsiniz. Erkekler teknolojik hediyelere bayilir, siz de süphe duyuyorsaniz kontrol edebilirsiniz. Not: esim bunu kullaniyor ve evdeki tüm tabletlerle senkronize ama hic kontrol etme geregi duymadim
Neden kullanıyor eşiniz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?