Eşim ve iş gezisi

Hiç bir evlilikte olmasa keşke ama bende o aşırı Rus kızı beğeni haline girmesi güven ve Grur yaptı. Şimdide kalkıp oraya gitmesi hep güvenimi hem gururumu sorgılatıyor. Anlatabiliyormuyum..

her Türk erkeği gibi Rus ve Ukrayna kızlarına büyük bir beğeni içinde

Her türk erkeğini yakından tanıyıp öğrendiniz bunu herhalde.
Evlilik böyle bir şey hemen hemen her evli bayan benim gibi düşünür. Erkeklerin nefsi ile ilgili bu. Öyle her varsayımda boşanılacaksa hiç evlilik kalmazdı...

Size evliliği çok yanlış öğretmişler.

Yalnız bir ayrıntı var sanırım insanlar gözden kaçırıyor.Bu adam tatildeyken de Rus kadınlarına karşı olan beğenisi yüzünden eşiyle kavga ediyormuş.
Yani yanlış anlamayın ama siz burada da tutsanız yine gider yapar,adamın zihniyeti buysa.2 çocuğunuz varmış,yerinizde olsam iş bakar her türlü durum için kendimi hazırlardım.

Hiç bir evlilikte olmasa keşke ama bende o aşırı Rus kızı beğeni haline girmesi güven ve Grur yaptı. Şimdide kalkıp oraya gitmesi hep güvenimi hem gururumu sorgılatıyor. Anlatabiliyormuyum..

Yapacak birsey yok. Eşin rus begenisini aranizda tartisma olacak kadar size yansitmasi cok saygisizca o ayri zaten. Ama yapacak birsey yok elinizdeki adam bu, dedigim gibi bu kadar zaptedilemez biriyse ve yapacaksa oraya gitmeden de yapacaktir.
Boşuna kendinizi yiyorsunuz yani.

Beğenisini bu kadarı gözünüze sokmasi da çok saygısızca.

Evet Türk erkeklerin çoğu Rus kızlarını beğenir..
Siz öğretin o zaman evlilik nedir. Herkes çok biliyor maşallah
Her ve çoğu kavramlarıyla genelleme üzerine biraz çalışma yapmanız gerekiyor.

Evlilik nedir yazarak anlatmak zor ama ne değildir anlatabilirim. Güvenin olmadığı, aldatmanın olduğu şeye evlilik demiyoruz.

Güvenerek evlenip yaşanılanlardan sonra güvensizlik oluştuysa ne diyorsunuz acaba? Boşanın güven bitti mi?

Güvenerek evlenip yaşanılanlardan sonra güvensizlik oluştuysa ne diyorsunuz acaba? Boşanın güven bitti mi?

Ben güvenmediğim bir insanla evli kalmam. Ama siz boşanmayın. Böyle güvensiz, huzursuz, sürekli kontrol etme ihtiyacıyla sürdürün evliliğinizi.

Ben güvenmediğim bir insanla evli kalmam. Ama siz boşanmayın. Böyle güvensiz, huzursuz, sürekli kontrol etme ihtiyacıyla sürdürün evliliğinizi.
Umarım böyle bir şey yaşamazsınız o zaman. Bir yuvayı yıkmaktan çok kolaydı Burda yazmakla olmaz o işler.. Bu yazımdan hayatıma ait bir genelleme yaptınız ya bravo size...

Umarım böyle bir şey yaşamazsınız o zaman. Bir yuvayı yıkmaktan çok kolaydı Burda yazmakla olmaz o işler.. Bu yazımdan hayatıma ait bir genelleme yaptınız ya bravo size...
Genelleme yapmadım, tespit yaptım. Hadi diyelim genelleme olsun, siz bütün Türk erkeklerini, kadınlarını, evlilikleri teker teker genellerken sorun değildi benim genellemem mi sorun oldu?
Umarım yaşamam ancak yaşarsam da eşim başına gelecekleri bilir. Beni kaybetmeyi göze aldığı gün aldatılırım ancak.

Neden kullanıyor eşiniz bunu

İçinde varsa böyle bir şey, ister zincire vur ister bir yere kilitle. Fırsat bulduğu an ruhuun bile duymadan o haltı yapar. Buna aşırı inanıyorum. Hakkariye gitsin isterse, içinde varsa orada da bulur. Rus olması mı problem?
Her erkek aldatır diye de bir şey mi var? Öyleyse yanmışız ya hu. Senin gibi içim hiç rahat etmiyorsa şayet bende giderdim. Ama ne zamana kadar peşinden gidebilirim ki? Ruhen çok yorucu. Mühim olan güvenmek. Ha gitti rusları gördü aldattı mı. Kolay kolay saklanmaz, Allah öyle bir gösterir ki karşına çıkarır. Def edersin gider. Basit..

Benim sevgilim boydan boya rustu. Ne olacak yani rus olunca?
Ben de onumuzeki ay ukraynaya gidecegim... vizesiz,cicek gibi,insanlari nazik bir memleket iste. Neden rus deyince insanlarin aklina hayat kadinlari geliyor? Bu bakis acisina uyuz oluyorum. Oysa rus kadini ne kadar gucludur. Kadinin Calisma oraninin en yuksek oldugu ulkelerden biri. Bir otobuste , Cop arabasinin arkasinda kadin gormek normal birsey ruslar icin. Cunku evi cekip cevirenin genelde kadin oldugu bir toplum, Biraz bizim karadeniz kadinlari gibi-onlarda da bir karadenizlik var zaten.
Konuya gelirsek,icine bir suphe düştüyse elbet didikle. Telefonunu kurcala, bahsettigi fuar mi her ne haltsa onu ogren var mi yok mu, maillerine falan bak - ise dair herhangi birsey var mi...
Ama su da bir gercek ki eger senin kocan insan degilse, gozu acsa, uckuru icin baska kadinlarin pesinden kosacak biriyse "ankaraya anlasma yapmaya gidiyorum' der, pavyonda parasini ezer. Ya da alakasiz bir sehre hayali cenazeye gidiyorum diye cikar, eskortla gününü gün eder sen de 'canım benim,cok üzüldü arkadasinin vefatina' der adama ekstradan iyi davranirsin
Yani bir insanin aldatmasi icin ulke sinirini asmasina gerek yok.

*lviv bileti cok da pahalli sayilmaz. Skyscanner sitesine gir bak bakalim en ekonomik kac liraya alabilirsin? Pasaporta da ihtiyac yok bir yeni kimlikle gidilen yer zaten. Emrivakiye emrivakiyle karsilik verebilirsin.

Ukrayna'da savaştan dolayı kadınlar çok fazla erkek yok denecek kadar az olmasa da az yine.Eşinize güvenmiyor musunuz?
Rus, Ukrayna kadınları Türk erkekleri gelsin diye beklemiyor inanın.Ama eşinizin içinde varsa her yerde aldatır bunu.

Esim cok fazla yurtdisina cikar bazen sehirler arasi hepsininde is dosyasini görürüm bilirim kendisi anlatir hatta. Biletleri is yerinden alinir gidis gelis havalimanina is yerinden lojistik ekibi yapar. Bunlar yoksa şüphelen ama varsa dert etme bence. Tabi birde güvenmek var sen eşine güvenmiyorsun.. Benim esim ukrayna ya gitse gözüm kapalı gönderirim bir halt yiyecek olan ukraynaya gitmeye gerek duymadan da yer o halti söyleye söyleye yapmaz.

İyi de adamın içinde aldatmak varsa , iş yerinde bile aldatır rusyaya gitmesine gerek yok.
Diosanız ben sizin kadar rahat değilim , ozaman atlayın gidin bişekilde...

Bu neyin kompleksi ya? Sizin iş için bir yere gitmeniz gerekse ve eşiniz olmaz oranın erkekleri çok yakışıklı dese sana güvenmiyor mu? İş içinmiş işte hödük mü bu adam? Derler. Ha iş için değil de yalan söylüyorsa haklısınız tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…