eşim ve kardeşim

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
arkadaşlar yine ben.sıkıyorum sizi ama kafam çok kötü.sizden başkasınada danışamıyorum.gecen hafta kuzenimin düğünü vardı.memlekete gittik eşimle. eşimle kardesimde 1yıldan sonra ilkkez biraraya geliyolar.kardesim şehirdışında görev yapıyor ve 1yıldır bizde göremedik izin alamadı. neyse konuya geceyim. o gün kınagecesiydi. herkes bir taraftan içki içiyordu. eşimde normalde hiç içmez alışıkdeğil. ogün ortama ayak uydurayım diye gereğinden fazla içti. kardeşimde enişte çok içme gece evde devam edelim dedi. eşimde masada kuzenlerim falan var sanamı sorcam dedi.kardesim içme enişte dedikçe sanamı sorcam dedi. sözde şaka yapmış.içkinin etkisi ne yaptığını bilmiyomuş falan filan.kardesim çok üzüldü.eve gidip ağlamış annem diyor.bizde 2kardesiz kardesim benim çocuğum gibi. annem çalıştığı için ben büyüttüm diyebilirim. bu dünyada ençok sevdiğim kişi.evladım gibi..kabullenemiyorum böyle bir lafı. eşim ertesi gün bacanak kusra bakma özür dilerim ne dediğimin farkında bile değildim demiş.kardesim sorun değil abla hallettik diyor ama kırgın biliyorum. bana kalmaya geldi annem kardesimin bana gelmesini istemememiş bu yüzden. çok acı.şimdi diceksiniz ne var bunda ama ben aileme çok düşkünüm özellikle eşimin böyle bişey demesi beni çok üzdü. işin kötü tarafı masada kuzenlerim varmış hepsi duymuş.ailem eşimin üzerine titrer.ama yapılan gücüme gitti.kafamdan atamıyorum napıcam akıl verin lütfen

yapacak birşey yok.

Eşin özürde dilemiş, herkes eşinin o lafları söylerken içkili olduğunu gördü, uzatacaklarını sanmam.

Ickının etkısı ıle olmasa, ertesı gun ozur dılemezdı dıye dusunuyorum.
Bence buna bu kadar takılmayın.
Normal zamanlarda ne sekılde davranıyor, budur asıl onemlı olan.
O vakıtlerde de kardesınıze kırıcı mı, uzak mı, asagılayıcı mı?
Degılse gecen mevzuyu sorun etmemenızı onerırım.

normalde hiç sorun yasamadılar. eşim görevi icabı pek konuşan bir insan değil. çok sıcak değildir. normalde bilinçli olmadan konuşur insanları kırar.bu hiç hoşuma gitmiyor

çok sarhoş insanlar,bilinçlerini kaybetmiş gibi oluyorlar.bu yüzden onlar sarhoşken aksi bir şey söylemeyeceksiniz,çok çabuk yanlış anlayabiliyorlar ve tepkileri de sert olabiliyor.sinirlendirmeyeceksiniz.içmeyi bilmiyorsa da içmeyecek.
ama,eşinizin yaptığı kötü bir hareket değil,hem özür dilemiş.

şimdi eşim köy yerinde yetişmiş. çok kötü şartlarda.biraz garip bir ailede büyümüş. aksine benim ailem fazla çağdaş.güngörmüş bir aile. eşimde ayak uydurmaya çalışıyo ama batırıyo. ondan ayak uydurmasını isteyen yok. olduğu gibi osa daha iyi. bu tarz sorun sizde yasıyomusunuz aileniz ve eşinizle alakalı

canım eşin içkiliymiş ve özürde dilemiş
yani eevt kırılmış olabilir tabiki ama içkili insanın lafını pek kaile almamak laızm baya içmişti diyorsun yerimseniben

birde ben ailesiyle iyi değil aram. önceki konuları okuyan varsa bilir. sürekli para isterler. onlara bakmak zorundaymışız biz onu hissettiririler.en son yine istediler vermedim.onlar ister biz vermeyiz. küstüler beni aramadılar hiç. 2ayı gecti. bende aramadım hep benmi arıcam. kardesleri falan hoşlanmıyolar benden.onlar gibi olmamı bekliyolar olamamki.tarlada biver toplucam ot yolcam.bilmemne. nasıl yapayım.giremem ben tarlaya falan .eşimde onlarla sorunum olduğu için bilinçlimi yaptı diyorum bazen. ama eşim yok öylr bişry. nr dediğimi bilmiyorumki ben diyor.

canım eşin içkiliymiş ve özürde dilemiş
yani eevt kırılmış olabilir tabiki ama içkili insanın lafını pek kaile almamak laızm baya içmişti diyorsun yerimseniben

ay ne bileyim aysencim.ailesinden dolayı evliliğimiz mahvoldu. birde üstüne eşimin bu lafı eklenince.

Bu vakte kadar sorun yasamamıslar
Su an sorun yasamalarının tek nedenı ıse esınızın sarhos olusu
Sarhosken ettıgı sozden dahı pısmanlık duyup, ozur dılemıs.
Bence daha fazla uzerıne dusmeyın bu konunun.
Muhım bır konu degıl, ınanın.
Allah baska sorunlar yasatmasın.

amin canım. doğru diyosun ama son zamanlar yasadıklarım benim aklımı allak pullak etti. artık eşimin her yaptığı batıyo.hiç güvenmiyorum. her dediğinden bir anlam çıkarıyorum

ay ne bileyim aysencim.ailesinden dolayı evliliğimiz mahvoldu. birde üstüne eşimin bu lafı eklenince.

canım başkaları yüzünden boşuboşuna eşinle sorun yaşamaya değmez olumunekankayizsmile
görmezlikten geleceksin bazı şeyleri ufak şeylere takarsak :bbo: zaten psikolojimiz bebiş olayları yüüznden pekde iyi sayılmaz..
aramazlarsa aramasınlar boşver zemuszemus bende eltimle bazı sorunlar yaşadım 1 senedir hiç konuşmuyorum..kim ne demiş umrumda değil açıkcası sadece kulağıma gelirse yapacağımı da bilirim tavrımıda bu yüzden hiç kimse bişey diyemez alsanaalsanasmile
sen de takma salla gitsin
bak eşinde onları tutup seni tutmamazlık yapmıyo canımcım
güzel kafanı yormana değmez opuyorumnanaktan

birde arkadaşlar bir sorunum daha var.diceksiniz ne sorunlusun. ama inanın kimseye anlatamıyorum. aileme anlatsam cephe alırlar. en yakın arkadasıma anlatıyodum artık anlatmıyorum çünkü eşinden boşandı ve her erkekten nefret ediyo. objektifliğine güvenmiyorum. olmazsa ayrı bir topik açayyım.

öyle canım eşim ezdirmez ailesine arkamda hep. ama onlar eşime değil bana baskı yapıyolar. sallamamaya calışıyorum.

Dıger sorun nedır?
Bu soruna gelınce,
Benım esımde kardeslerımle samımı degıldır.
Bende bu aralar onun kardeslerıne karsı hos duygular beslemıyorum.
Fakat, esım kardesıme karsı soguk davrnadıgı ıcın degıl, kesınlıkle nedenlerım var.
Esım kardesımı elestırır, bende onun kardeslerını.
Asagılama olmadıgı surece, elestırılebılır oldugunu dusunuyorum.
Netıcede o aılenın bır parcası oluyoruz.
Elbette bıze ters gelen davranıslar olacak.
Fakat forumu acma nedenınızdekı sorun ayrı.
Bunun kaynak noktası farklı cunku.
Bu nedene odaklanarak, sorun var dıye dusunmeyın.

buaralar güvenli düşünemiyorum.pek iyi değilim. sanırım bir tatile ihtiyacımvar.o yüzden tek dostum kk da bu sorunumu anlatmaya karra verdim. biraz daha iyiyim. sağolun.

özür dilemiş mesele hallolmuş işte
siz daha niye canınızı sıkıyorsunuz anlamadım.
ortada hibir şey yokken kurcalayıp sorun çıkaracaksınız.

sorun falan çıkarmaya niyetim yok. anlattım ya eşimin buara yaptığı hersey batıyor.kardeşime dediği şey basit değil. kabullenemedim. ben eşime bişey demiyorum zaten. içime atıyorum. sizle paylaşıp rahatlamaya çalışıyorum. bazı şeyler özürle bitmiyo canım. içinde kalıyor.

can sıkıcı bişey ama onlar halletmiş madem sende uzatma derim..

aileler olumlu veya olumsuz ilişkiyi etkileyen taraf...tamam kimin ne yaptığı önemli değil denilsede
çoğu zaman eşlere yansıyor.
eşini en iyi tanıyan sensin o gün içkili olduğu için farkında değildir...bunu en iyi sen anlarsın.
özür de dilemiş...üzülmekde haklısın ama normal bir gün değilmiş ki fazla üstünde durma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…