eşim ve kardeşim

ya canım eısn alkolluymus ..hem dedııgde o kadar abartıcak bır sye yok bence ...kardesınde su kadarcık sey ııcn gonulmu koycak ...esın normal bı durumde dese anlarıms enı ayıp etmıs derım ...ama alkolluymus ve zaten ozurde dılemıs bence cok ustune gıdyosun

canım öncelikle herkesin dediği gibi dert etme diyorum
özür dilediyse sorun yok, ama eşini uyar, alışkın deilse yapmasın bunu
demişsin ya kimse ondan ayak uydurmasını istemiyo, bunu ona da söyle ki aynı şeyler tekrarlanmasın
bizde benzeri sorunlara çok müsaitiz esasında ama bunu baştan konuştuk bu yüzden sorun olmuyo
evli değilim ben nişanlıyım
istemedim önce, aile yapılarına uyamam dedim
bize göre cok sosyetikler, herşeyleri cok lüks, evlerinde adını bile duymadığım birsürü şey var inanki akannehir
bide almanyadan gelmişler, sürekli icerler icerler icerler, onların kültürüne uymuşlar
hic bi şeyde uyuşmuyoruz acıkcası
istemedim basta ve söyledim acık acık ayak uyduramam mutsuz oluruz die
yok dedi boşver sen normal hayatına devam et, bişeyi bilmemek ayıp değilki, bunun icin ne ben ne ailem seni yargılamaz, sen bişeyi bilmiyosan bırak konuşma o konuda, bilmeyip de biliyo gibi gözükmeye çalışan insan rezil olur aslında rahat ol sen, brbirmize alışırız zamnla dedi
zemuszemuszemuszemus

eşimde kendini aileme kanıtlama huyu var. bunu sevmiyorum. ses tonunu ayarlayamıyo. bişey diyo insanları tersliyo ama farkında değil. çünkü karşı taraf bozuluyo eşim farkına varmıyo. ne dedimki diyo. artık canıma tak etti.

içkinin etkisiyle demiştir,zaten sonradan özürünüde dilemiş
aslında ortamda söylenecek şey değil ama eşinizin oan ağzından öyle şey çıkmış

eşiniz içkiyi kaçırınca böyle olmuş zamanla kırgınlığı geçer kardeşinin üzülme

e biraz patavatsızmış onun karakteri bu keşke başta iyi tanısaydın düzelmez bence :çok üzgünüm:

bir daha alkolü kaçırmaz olur biter..

şimdi kafaya taksan bile 2-3 aya kadar unutulacak bir sorun çünkü adamın geçerli mazereti var ve dediği laf ise o kadar da ağır birşey değil..

tabi eşin başka patavatsızlıklar yapmazsa...

kardesiniz esinizin kayinbiraderi olur bacanagi deil sengözlerimebaksanab

aslında normalde çok severler birbirlerini. üstelik kardesim arar eşimi dertleşir. benim ruhum duymaz.kardesim zaten olur öyle abla arada boşver biz hallettik diyo zaten. ama olay benim hoşuma gitmedi

Masada kuzenlerinizin yanında ''sana mı soracağım '' demek ne kadar kaba ise;
O kadar kişi içinde sürekli enişte içme diye tekrarlamakta yanlış bence.
Bu durumda masadakiler gözünde eşiniz durması gereken yeri bilmeyen kardeşiniz
tarafından sürekli uyarılan biri konumuna düşmüş.

Üstelik kardeşinizin eve gidince bu sebeble ağlamasıda sorun bence.Fazla mı hassasınız ailece acaba?

evet çok hassas ve duygusal bir aileyiz. karsımızdakile bizi pek anlamıyor.

evet çok hassas ve duygusal bir aileyiz. karsımızdakile bizi pek anlamıyor.

Karşımızdakiler dediğiniz şu konu itibarı ile eşiniz ama?

Yani asıl aile olan sizsiniz,eşiniz ve siz.

Bence eşinizi bu kadar küçük görüyor iseniz ki diğer mesajlarınızda bunu çokça dile getirmişsiniz;
o zaman neden hala eşiniz?

Benim yorumum '' adaletli davranmıyorsunuz '' olacak.

Ben de sizi eşinize cephe almış gördüm.
Sanki eşinizde illa sıkıntı arayım gibi bir hava var.
Yusufun_annesi ' ne katılıyorum.
Çok iyi niyetle söylemiş olabilir kardeşiniz,
ama birşeyi uzatmakla kardeşinizde hata yapmış bence.
Sonuçta koskoca insan, nerede duracağını bilmiyorsa bilmiyordur.
Eğer içki içiyorsa da ne dediğini bilmemesi normal değil mi?
Ayrıca aklı başına geldiğinde özürde dilemiş.
Hiç dilemeyebilirdi, bir de üste çıkabilirdi.
Kardeşin niye 10 kere söylüyor birşeyi diye, sonuçta eşiniz çocuk değil.
Eşiniz maden böyle bir durumda ortama ayak uydurmasaydı, içkide içmeseydi keşke.
Ama siz eşinizin her hareketinden, ağzından çıkandan rahatsız olmaya başlamışsınız.
Özellikle karşıdaki ailenizden biri ise.
Bence ailenizi ne kadar sahipleniyorsanız, eşinize de biraz anlayış göstermeniz lazımdı.
Siz demişsiniz, yaşayışları farklı vs.
Zaten aynı olması beklenemez.
Bu konuda özür dilediğine göre ve içkili olduğuna göre,
çok ayıp etmiş diyebileceğim bir şey yok kendi adıma.

kardesim onu abi olarak görür. bir dediğini etmez. eşimin ailesi ellerinden gelse beni dövcekler.buna rağmen eşim soğuktur. bu duruma sinir oluyorum

bilmiyorum arkadaslar bu ara pek hayırlı düşünemiyorum. ailesine kızgınlığımı eşimden alıyorum acısını.hoş değil.biliyorum ama çok canımı yakıyolar. eşimde görüşme boşver demekten baska bişey yapmıyo. artık sinirimi hıncımı ondan çıkarıyorum.her yaptığı batıyo olabilir

Şöyle bir hesaba girmişsiniz heralde.
Böyle hissediyor olmanızda normal.
Eşinizin ailesiyle sıkıntı yaşıyorsanız ,
ben bunca şeye katlanıyorum,
o benim aileme nasıl böyle davranıyor gibi.
Ayrıca insan eşinin ailesiyle yaşadığı sıkıntıları,
ister istemez eşinden çıkarıyor.
Eşiniz görüşme boşver diyebiliyorsa, yine iyi bence.
Çoğu illa görüşeceksin diye baskı yapıyor.
Görüşmeyince de sıkıntılar devam ediyor mu?

kafay takıyorsun işte. ben görüşmezsem o da beni ailemle görüşmek istemezse nolcak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…