• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayınvalidem

Belki sen ciddi duruşunu sergilersen onda kaybetme korkusu olurda isteklerine kavuşursun

Hamielikte kilo aldim diye cirkinlestin diyip duruyor bana sürekli esim. Hamilelik bu mecbur kilo alıyorsun insanin elinde degil.
Bence sen güzelleşiyorsun bunu bilerek şahsen yapıyor çoğu psikopat kocalar sırf eşi kendine güveni olmayan aman beni kimse kocamdan başkası zaten beğenmez diye düşünsün de bana bağımlı yaşasın tek derdi inanki bu seni senden yıldırmak anla bunu lütfen saçma sapan kulak asma

Sanirim cok sessizim.nedense cevap veremiyorum bisey beni engelliyor. Kendime guvenim mi yok bimiyorum ama deli gibi kendime kiziyorum.
Kimbilir elini dilini bağlatmisdaa olabilir kv vs kişiler? Sence bunu yapabilecek meziyede insanlarmi ?

Bence sen güzelleşiyorsun bunu bilerek şahsen yapıyor çoğu psikopat kocalar sırf eşi kendine güveni olmayan aman beni kimse kocamdan başkası zaten beğenmez diye düşünsün de bana bağımlı yaşasın tek derdi inanki bu seni senden yıldırmak anla bunu lütfen saçma sapan kulak asma
Bana diyorki dogumdan sinra senin burnuna estetik yaptiralim.

Hoşt de geri bassın..Sen de ona de ki aslında senin beynini aldıralım.. Geriye kalan hayatını saksı çiçeği olarak geçir.. Hayatıma renk getirmiş olursun en azından.. Şu an seni göremiyorum da..! Derdim ben..

Hayret bunca yükü sen tasiya
Ben bi seri katıl görmüştüm amerikada adam 3 kadınla evlendi 3de öldürdü hepsinede aynı şeyleri yaşattı yok burnun çirkin göğsün çirkin çekiciliğin gitti vs hâlbuki kadınlar birbirinden güzeldi adam ruh hastası baktı kadınlar dinlemiyor baskı yapıyor en sonundada öldürüyordu bu gerçekten yaşanmış olay adam kendi çirkindi aslında olan o kadınlara oldu

Back
X