- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik kazayla oldu ve aldirmak istemedim. Allahtan korktum.Kaynananın evını annen niye temizliyor ?
Artı o kadar laf saydıklarında sen ne dedin ?
Bide bu ortamda niye hamile kaldın ?
Kardeş sen böyle yazdikca ben delleniyorum sen bu öküzü niye bu kadar tepene çıkarıyorsunHamielikte kilo aldim diye cirkinlestin diyip duruyor bana sürekli esim. Hamilelik bu mecbur kilo alıyorsun insanin elinde degil.
Aslinda tepeme çıkarmadım hep böyleymis bana yuzunu sonradan gosterdi.Kardeş sen böyle yazdikca ben delleniyorum sen bu öküzü niye bu kadar tepene çıkarıyorsun
Kazaysa aldırma tabi isteyerek olduysa diye söyledim.Hamilelik kazayla oldu ve aldirmak istemedim. Allahtan korktum.
Sanirim cok sessizim.nedense cevap veremiyorum bisey beni engelliyor. Kendime guvenim mi yok bimiyorum ama deli gibi kendime kiziyorum.Kazaysa aldırma tabi isteyerek olduysa diye söyledim.
Annen için söylendıklerınde agızlarının payını verdin umarım.
Bence sen güzelleşiyorsun bunu bilerek şahsen yapıyor çoğu psikopat kocalar sırf eşi kendine güveni olmayan aman beni kimse kocamdan başkası zaten beğenmez diye düşünsün de bana bağımlı yaşasın tek derdi inanki bu seni senden yıldırmak anla bunu lütfen saçma sapan kulak asmaHamielikte kilo aldim diye cirkinlestin diyip duruyor bana sürekli esim. Hamilelik bu mecbur kilo alıyorsun insanin elinde degil.
Git anacığınin evine boşanmak istemiyosan da bare biraz burnunu surt.sen karnında yavrusunu tasiyosun adam seni kilo aldin diye aşağılıyorAslinda tepeme çıkarmadım hep böyleymis bana yuzunu sonradan gosterdi.
Kimbilir elini dilini bağlatmisdaa olabilir kv vs kişiler? Sence bunu yapabilecek meziyede insanlarmi ?Sanirim cok sessizim.nedense cevap veremiyorum bisey beni engelliyor. Kendime guvenim mi yok bimiyorum ama deli gibi kendime kiziyorum.
Bana diyorki dogumdan sinra senin burnuna estetik yaptiralim.Bence sen güzelleşiyorsun bunu bilerek şahsen yapıyor çoğu psikopat kocalar sırf eşi kendine güveni olmayan aman beni kimse kocamdan başkası zaten beğenmez diye düşünsün de bana bağımlı yaşasın tek derdi inanki bu seni senden yıldırmak anla bunu lütfen saçma sapan kulak asma
Laf basi gelince büyüden ödü kopuyor ama bilemezsinki insanlari.Kimbilir elini dilini bağlatmisdaa olabilir kv vs kişiler? Sence bunu yapabilecek meziyede insanlarmi ?
İşte bu yüzden eziliyorsun hem sen hem ailen.Sanirim cok sessizim.nedense cevap veremiyorum bisey beni engelliyor. Kendime guvenim mi yok bimiyorum ama deli gibi kendime kiziyorum.
Daha önce birkac defa cevap vermeye kalktim esim ustume yürüdü. Korkuyorum sanırım suanda.İşte bu yüzden eziliyorsun hem sen hem ailen.
Hoşt de geri bassın..Sen de ona de ki aslında senin beynini aldıralım.. Geriye kalan hayatını saksı çiçeği olarak geçir.. Hayatıma renk getirmiş olursun en azından.. Şu an seni göremiyorum da..! Derdim ben..Bana diyorki dogumdan sinra senin burnuna estetik yaptiralim.
Üf sacma sapan yerlere baglamayınKimbilir elini dilini bağlatmisdaa olabilir kv vs kişiler? Sence bunu yapabilecek meziyede insanlarmi ?
Eşin zaten arkanda degilse yazık sana.Daha önce birkac defa cevap vermeye kalktim esim ustume yürüdü. Korkuyorum sanırım suanda.
Ben bi seri katıl görmüştüm amerikada adam 3 kadınla evlendi 3de öldürdü hepsinede aynı şeyleri yaşattı yok burnun çirkin göğsün çirkin çekiciliğin gitti vs hâlbuki kadınlar birbirinden güzeldi adam ruh hastası baktı kadınlar dinlemiyor baskı yapıyor en sonundada öldürüyordu bu gerçekten yaşanmış olay adam kendi çirkindi aslında olan o kadınlara olduBana diyorki dogumdan sinra senin burnuna estetik yaptiralim.
Körmüymüş evlenirken,seni öyle görmüş beğenmiş.adam sanırım kompleksli,senide aşağı çekmeye çalışıyorBana diyorki dogumdan sinra senin burnuna estetik yaptiralim.