• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayınvalidem

annen, kaynanana ve eşine yaranmak zorunda değil neden evi temizliyor ki. kocanla kaynanan temizlikçi tutamadılar mı yani?
akrabalarının ardından kötü tek kelime etmeye başladıkları anda sert bir şekilde tepki vermen gerekir
pek tabii keşke de ayrı eve çıkabilseydin en başında, geçmişler olsun...

Annem bebege besik aldı neden besigib kenarları kapali degilmis diye soyleniyor simdi kayinvalidem. Ve kendisi çocuk icin hicbisey yapmazken.

Annem bebege besik aldı neden besigib kenarları kapali degilmis diye soyleniyor simdi kayinvalidem. Ve kendisi çocuk icin hicbisey yapmazken.

Simdi ne diyelim ki biz sana? Yapilmasi gerek sey belli. Ayri ev, ayri eve cikmaya niyeti yoksa kocanin, ki olsa hamile karisini tutup atmazdi, tek care rest cekmek. Onada senin niyetin yok, olsaydi, cöp gibi kapi önüne kondugunda geri girmezdin o eve....

Allah yardımcınız olsun. Keşkelerin bi anlamı yok artık. Bundan sonra eşinize güzel bir dille ve annesini hiç kötülemeden ayrı eve çıkmak yolunda baskı yapın ama tartışarak değil. Herhangi bi konuda işte ayrı evimiz olsaydı böyle olmazdı, ayrı evimiz olsaydı şuraya giderdik sana sürprizler hazırlardım gibi en sonda böyle olmuyo evimizi ayırsak hepimiz için daha iyi olur hem annenle aramız bozulmaz oda bizde rahat oluruz deyin yani ayrı ev fikrini eşinize yavaş yavaş işleyin. Bende birlikte oturuyorum malesef kv rahatsız olduğu için bunun teklifini yapamıyorum ama evde ilk üç sene ile son üç sene arasında çok fark var ama kv dünya iyiside olsa çok zor

Birde ne olursa olsun annenize laf söylemelerine asla izin vermeyin bu konuda sert olun ve kendinizi ezdirmeyin kesinlikle nasıl başlarsa öyle gider çünkü üstelik artarak. Sizi kolunuzdan tutup kapıya koymuş ben olsam bir daha dönmezdim. Çünkü ben bi kadınım ben bi anneyim benim de gururum var bi saygınlığım olmalı eşimin be diğerlerinin yanında yoksa olmaz yürümez.

Hepinize desteginiz ve yorumlariniz icin cok tsk ederim. Ben kararliyim konusucam eger kabul etmezse de bosanicam. Onlar da annesiyle birlikte yasamaya devam eder. Ben de kızımla yasar giderim. Ömür boyu bunu cekmektense ilk boşanan ben olmuycam sonucta. Cocuguyla bosaninca millet ne der korkusu oluyor bizlerde malum.

Allah yardımcınız olsun. Keşkelerin bi anlamı yok artık. Bundan sonra eşinize güzel bir dille ve annesini hiç kötülemeden ayrı eve çıkmak yolunda baskı yapın ama tartışarak değil. Herhangi bi konuda işte ayrı evimiz olsaydı böyle olmazdı, ayrı evimiz olsaydı şuraya giderdik sana sürprizler hazırlardım gibi en sonda böyle olmuyo evimizi ayırsak hepimiz için daha iyi olur hem annenle aramız bozulmaz oda bizde rahat oluruz deyin yani ayrı ev fikrini eşinize yavaş yavaş işleyin. Bende birlikte oturuyorum malesef kv rahatsız olduğu için bunun teklifini yapamıyorum ama evde ilk üç sene ile son üç sene arasında çok fark var ama kv dünya iyiside olsa çok zor
Sen güzel hoş da yazmışsin ama tamda laftan anlayacak bi kocaya sahip asla degil ne yazık ki konu sahibi ne derse desin o susmak zorunda kalmış gibi görünüyor

Ben kendim sessiz bi yapiya sahibim
Sen çok güzel huylu bir insansın ama bunu anlayacak insanoğlu çıkmamış koca babında sessiz kalman herşeye razıyım demek değildir ki aslında herşey demektir keşke senin gibi iyi kalpli birisi olsaydı eşim dediğin kişi

Bazıları da evlenir onu büyüten atalarını saymaz sevmez yok sayar kimileride seninki gibi anası her şeyi ama karisi hiç-bir şeyi gibi yok sayarak yaşamak ister bunun ortası yokmu ? Ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir

Rabbim hakkında en hayırlısını versin canım lütfen üzülme seni hep bu hayatda kızınla mutlu mesut yaşatsın amin

dogumdan sonra bu iş buraya kadar
artık ben dayanamıyorum annen ayrı eve çıksın diye şart koşacaksın , evlenirken eşşeklik ettim bu eşşekliği devam ettirmeyi düşünmüyorum , de ,

heee kucagımda çocukla senı boşayamıyacagımı düşünüyorsan avcunu yalarsın , haberin olsun de ,

ama bunları sayerken umarım ailen arkanda olur ,

Sizin konuşmanızın bir anlamı yok bence. Birkaç eşya alıp evden habersizce çıkıp ailenizin evine gidin. Tek kelimeye bile gerek yok. Onlar iletişimden anlayanlar değil, belki korkuyla anlayan insanlrdan. Merhamet de yok zaten. Iyi olacağım dese de olmaz. Kandirilirsiniz.

Iyi aksamlar. Benim bir sorunum var ve ne yapacagimi bilemiyorum. Ben 1 yillik evliyim bu haftasonu da ilk bebegimi dogum yapacagim. Kayinvalidemle birlijte yasiyorum. Esim evlenirken onu yalnuz birakamayacagini soyledi ben de malesef kabul etmistim. Ancak kayinvalidem evdeki herseyde soz sahibi ve dedigim dedik biri. Bisey soylediginde onun dedigi olmali. Ev sanki onun gibi davraniyor. Dogum icin annem 3 gun geldi evimi temizledi. Ancak ne esime ne de kayinvalideme yaranamadi hatta arkasindan dunya laf ettiler. Ikisi de cok nankör. Ben hamile olduğum halde beni uzmekten cekinmiyorlar. Sizce ne yapmaliyim lutfen yardimci olun cok yoruldum.
aynı hatayı bende yapmıştım. ayrı evden başka çare yok. net.

Benim kardeşim,hamileyken boşandı,ve evladına cok iyi bakıyor,sevgi dolu bir oryamda büyüyor,eger evladım icin çekecem deseydi,(annesinin agzina bakıp karisini ezen o adamla kötü bir hayatı,ve mutsuz bir çocuğu olacaktı)

Ev ev üstünde olmazmis kaynananin en iyisi bile etegiyle carpar gecer der annecigim.. Ona birisi en kucuk bisey soyleyecek kiyameti koparirim herhalde.. Hem evi temizleyecek hem de annene laf edicekler yok oyle sey yazik degil mi sana annecigine en kisa zamanda ayri eve cikmalisiniz ben baska cozum goremiyorum aynisini cok yakin bir akrabam yasadi ayri eve ciktilar su an evli evinde koylu koyunde..

Back
X