Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkaynanam özünde iyi bir insandı benim gözümde ama eltime sorarsan kötüdür.cahildi kaynanam.yerine göre biz neler yaşadık siz hiçbir şeyden haberiniz yok der.yerine göre oğullarına kızar laf söylemiyorsunuz karılarınıza DERDİ.AMA BEN ONU ÖYLE KABUL ETTİM.benim kaynanam herkese bakmıştır.yani hastalandıklarında.evlenmiş kaynanası yokmuş kayınpederine bakmış,yatalakmış terine göre altını temizlemiş.sonra anlaşamadığı halde eltisi vardı son anına kadar yanında oldu onada baktı.daha sonra kaynına da baktı.sonra görümcesinin biri,3 tane gelini olduğu halde benim kaynanam baktı.gitti çamaşıırnı yıkadı,ekmeğini yaptı,evini temizledi genede huysyz halkamız allah razı olsun demedi sanki mecburdaha sonra bekar erkek kardeşi vardı hastalandı onada baktı.dayımız iyileşince kaynanamdan kötüsü olmadı çok çektirdi kadına.kendisi maalesef aniden öldü.kimseye zahmeti sıkıntısı olmadı.yani diyeceğim o ki ben bakayımda onlar da bana baksın diye birşey yok.öyle olsaydı herkes kaynanama bakmak için sıraya girmesi gerekirdi
![]()
Belki de kendisinin bunca iyiliğinin sonucunda hiç çekmeden, çekinmeden, çektirmeden aniden vefat etmiştir.
Ben çok bişey beklemiyorum kii bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok bence
Herkes kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil o zaman sevmesinde babanem babanem falan filan sahte geliyor bana yapmacık geliyor arkadaşlarr herkesin düşüncesi farklı işini yaptırana kadarr bana nelerr yapıyo yaptırdıktan sonra ne ilgileniyo ne arıyo ne soruyo şimdi onun yaptığını ben ona yapıyorumm
zaten sen onlar için hep bir el kızısın herşeyini annen yapsın derler işede geldince kendilerinide annen gibi görmeni isterler olduuu canım sen ilk önce beni kızının yerine koy bende seni anne yerine yok öyle işine geldiği gibi davranmak tepkini belli et canım en azından bundan sonra bişey yapacağı vakit alacağı tepkiyi bilsin o çocuk onunda torunu lafı geldimmi bizim çocuğumuz derler sakın yüzüne karşı saygısızlık yapma ama tepkini belli et
kavga vs şeyler asla olmadı olmazda olacağı için tepkimi koydum artık benim evime gelmesinn daha kötü şeyler olacağına böylede engellemiş oldum
vaybe ne kadar kaynana sever toplum olmuşuzz :))
kavga vs şeyler asla olmadı olmazda olacağı için tepkimi koydum artık benim evime gelmesinn daha kötü şeyler olacağına böylede engellemiş oldum
vaybe ne kadar kaynana sever toplum olmuşuzz :))
Yok arkadaşımm gelmesin bak eşim 1 aydır çalışmıyor ben ay başında ne yapacağım diye düşünüyorum bi kere olsunda ihtiyacınız varmı diye sormuyo nasıl bir annelik bu hadi bana sormuyo çocuğun ihtiyacı varmı bile sormuyoo ne gerek var kii gelicek benim evimeee benim evim her eşyasını alnımın teriyle aldımm bir parça bişey görmedimm hiç birşey görmedim diye belkide çocukta biraz yardımını görürüm yalnız bırakmaz beni dedim ama yokkk
konu sahibinin diğer konularını okudum.hep diyor ya annem yapıyor kaynanam neden yapmıyor diye,annesi konu sahibinin yeni bir yanlış yapmasını engellemek için çabalıyor.ama konu sahibi bu şekilde devam ederse acaba ben kimin ahını aldım diyen adam iyice uzaklaşacakgerçi konu sahibinin gözü çok kara bu kocasnada bir tekme vurabilir
![]()