• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kıskançlık

NurAsyAnuR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
6
0
1
35
Merhaba,
Bir konuda size danışmak istedim yada birileri ne anlatmak çünkü kimsem yok derdimi paylaşabilcem

Eşim çok kıskan her erkek kıskançtır ama biraz fazla kıskanç kısaca sabah uyanır ne ğiydiğime bakar standarları dışındaysa çıkartırır başka bişey giydir makyaj yapmama kızar oje dahi süremem hep alttan alıyorum giyim kuşam süs konudunda ilişkiyi harcayacak biri depilim o yüzden bunları alttan alırım hep huzur olsun sevgi olsun yeter diye düşünürdüm halada düşünüyorum ama 3 gündür eşine karşı soğudum. Bilmiyorum belkide bu konuları çok tartışıp bi arpa boy yol alamamızdan kaynaklı olabilir.

Bankacıyım ben İşim gereği insan ilişkilerinde hep iyiyimdir. Sonuçta konuşarak para kazanıyoruz. Eşim insanlarla konuşurken tebessüm etmeden rahatsızmış. Geçen gün ben banyodayken telefonumu kurcalamış iş arkadaşla konuşmamızı okumuş arkadaşımfan benim için bir müşterinin bilgilerini girmesini istemişsim oda bana hayatım burdan girince sıkıntı yaratıyor müdür sen sonra hallet demiş. Vay efendi bana nasıl hayatım dermiş. Ben buna nasıl izin verirmişsim. çocuğun hitap tarzı bu biliyorım art niyetsiz biri kaç yıllık arkadaşım bide çocuk saygıdan isminle bile seslenmiyor bana soyismimle sesleniyor.

Eşimin bana karşı bu tavrı beni çok kırdı beni ne yerine koyuyorsun fatkındamısın dedim dinmedi bağırdı itip kalktı beni ertesi günde gidip iş arkadaşımla konuşmuş ne konuştular bilmiyorum arkadaşımı utancımdan arayıp soramam eşime de soramam ama çok kızgınım eşime

Bazı insanlatırım hitap tarzları farklıdır bazılar herkeze canım der mesala ama onun için katdeş arkadaş bacısındır. İş arkasaşımda bana hayatım demiş ben dikkat te bile almamışsım. Beni böyle aşapalaması eşimin çok kırdı beni yüzüne bakmak istemiyorum

Iyide ona bu hakki siz vermissiniz
Kiyafetime karismasiyla iliskimi bitiremem diyosunuz da kiyafete karismasi demek ciddi anlamda kiskanclik sorunlari olan baskici bir karakterin yapacagi seylerdir
Yaptigi sey korkunc , rezil olmussunuz is arkadasinizq
Simdi bazi hatunlar arkadasiniza saydirir muhtemelen evli kadina hayatim denir mi diye ama denir , art niyet olsa siz zaten agzinin payini verirdiniz
Herseyinize karistirirsaniz olacagi buymus

Iyide ona bu hakki siz vermissiniz
Kiyafetime karismasiyla iliskimi bitiremem diyosunuz da kiyafete karismasi demek ciddi anlamda kiskanclik sorunlari olan baskici bir karakterin yapacagi seylerdir
Yaptigi sey korkunc , rezil olmussunuz is arkadasinizq
Simdi bazi hatunlar arkadasiniza saydirir muhtemelen evli kadina hayatim denir mi diye ama denir , art niyet olsa siz zaten agzinin payini verirdiniz
Herseyinize karistirirsaniz olacagi buymus
İşte bende böyle düşünüyorum art niyetle soylenmiş birşwy olsa ben zaten ağzının payını verirdim hem iş arkadaşıma rezil etti beni he de iş ortamıma bana söylemiyceklerdir büyük bi ihtimalle iş arkadaşlarım üzülmeyeyim diye ama kendi aralarında arkamdan sürekli konuşcaklar bende bu yüzden çol rahatsızım işe gitmeye yüzüm yok kıskançlığını bu boyuta getirmesi beni soğutuyor ondan

Yerler o hayatı ;) ne demek hayatım ? Neyse ben gidiyim... Geri kalan konuda siz haklısınız ...

İyi de kıyafetine makyajına karışan Ada'm bir erkeğin sana hayatım diye yazmasına karışmasa anormal olur

Konuşurken ağız alışkanlığı Canım hayatım vs desin de o yazmış

Yazarken Nasıl ağız alışkanlığı olur ki bilemedim valla

8 wvet syın kocqn yada koşan gib
Ben şunu merak ettim. 'çocuk saygıdan isminle bile seslenmiyor bana soyismimle sesleniyor'
Nasıl yani soyisimle sesleniyor.Ne diyor mesela herkesi içinde. 'Sayın Koşan' gibi mi mesela?

Evet herkesin içinde sayın koşan. Kaşan hanım ikimizsek koşan bir kere bile adımı duymadım ağzından

Ben şunu merak ettim. 'çocuk saygıdan isminle bile seslenmiyor bana soyismimle sesleniyor'
Nasıl yani soyisimle sesleniyor.Ne diyor mesela herkesi içinde. 'Sayın Koşan' gibi mi mesela?

+1
Ayrıca saygıdan ismini bile telaffuz etmeyen biri nasıl olurda hayatım diyor o kısmı anlamadım.

İşte bende böyle düşünüyorum art niyetle soylenmiş birşwy olsa ben zaten ağzının payını verirdim hem iş arkadaşıma rezil etti beni he de iş ortamıma bana söylemiyceklerdir büyük bi ihtimalle iş arkadaşlarım üzülmeyeyim diye ama kendi aralarında arkamdan sürekli konuşcaklar bende bu yüzden çol rahatsızım işe gitmeye yüzüm yok kıskançlığını bu boyuta getirmesi beni soğutuyor ondan
Valla haklisiniz utanmakta
Siz bu hale getirmissiniz dur demesi gereken de sizsiniz , kocanizin kiskancligi anormal boyutta , bunun sevmekle falan alakasi yok psikolojik sorunu var adamin , kendine ve size guvensizligi had safhada , dur demezseniz daha cok rezil olursunuz her ortamda

İlginçmiş 'hanım' yetmemiş mi?Yabancilar gibi ' Ms. Koşan':KK51:
Bu aslında başka bi konu soyisminle hitap etmesi ben nu işe başladığımdada evliydim arkaşlatım eşimle nasıl tanıştığımızo sordular anlatyı özetle eşimle benim soy ismim aynıydi eşimbide babamın adını taşıyor yani eşimle babam aynı isim ve soyisime sahip eşimle bu şekilde tanıştık o yüzden bazı arkadaşlatım soy ismimle sesleniyor

Kıyafete karışır tamam derseniz, ojeye karışır tamam derseniz şimdi basınız ağrır maalesef. Elbette elbiseye, makyajsız karışması ilişkiyi bitirmek için gerekli sebepler değil ama ortayı bulabilirdiniz ya da hiç kabul etmeseydiniz keşke baştan. İpin ucu kaçıyor çünkü maalesef. Hayatım demesinde ben bı kötülük göremedim açıkçası. Olabilir benim de bı arkadaşım sürekli konuşurken güzellik, bebek diye hitap eder. Ama herkese böyledir ondan çok normal geliyor.
Bana kalırsa güven sorunu var. Yanlış anlaşılmasın eşiniz size değil kendine güvenmiyor. Kıskançligin temelinde bu var bence kendine güvenmediğinden böyle ufak ufak şeylere müdahale ediyor. Gerçi telefon karıştırmak çok da ufak bir şey değil. Düzgünce konuşun bence.

Baştan okadar susmayacaktın tamam açık kıyafete karıştı falan diyelim de öyle her sabah çocuk gibi kontrol edecek makyajına ojene karışacak çokkk abartı.valla benm süsüme karışan adamın alnını karışlarım.okadar uzun boylu degil.ipleri fena kaptırmışsın sende oda azıtmış rezil etmiş seni ben olsam bende soğurum

Back
X