- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ulkenin kafasini onlarin sapikliklarina yok efendim ne isi var kalmasin diyerek degistiremeyiz. O adam soke soke ogrenecek o INSANI kardesi yerinr koymayi.Evet benim kafam gayet normal ama bu ülkede kediye köpeğe bebeğe tecavüz eden sapıklar varken üzgünüm bekar kardeş sürekli sizde kalmasın demek durumunda kalıyorum maalesef...
Bu benim değil ülkenin kafasının normal olmaması ile alakalı.
Şu olayda daha kötüsü de olabilirdi. Yalnızken baldız tacizede uğrayabilirdi. Dua edelim ki erkenden niyetini belli etmiş.
Tam olarak bu sebepten sürekli bekar kardeş sizde kalmasın dedim.
Bu affedilecek bir sey degil..Biliyor musun şu an en az senin kadar dertsiz tasasız olmayı isterdim... Kızmıyorum sana inan. Ben hayatın ve hayatımı verdiğim insanların çok çirkin yüzünü gördüm. Kimse inanmak zorunda değil. Konuyu açma nedenim,bu affedilecek bişey mi.. Affedemiyorum.Bir insan kulu affet diyecek mi.. Diye merak ettim. Çünkü inatla bana bu bi aldatma değil bu içgüdülerime yenildim diyor.
Ya lütfen bunları bana değil de kediye köpeğe bebeğe tecavüz edenlere anlatın. Onlar kesin dinlerler sizi peki abla derler...Bu ulkenin kafasini onlarin sapikliklarina yok efendim ne isi var kalmasin diyerek degistiremeyiz. O adam soke soke ogrenecek o INSANI kardesi yerinr koymayi.
Degistirin su zihniyeti artik yeter gercekten daha kotusu olabilirdi ne demek OLAMAZ EFENDIM kabul edilemez birsey. !!!
Çok zor Allah yardımcın olsunKeşke yalan olsa da içim böyle yanmasaydı. Fake nedir ki yaşadım ben bunu. Allah ne size ne de düşmanıma bile yaşatmasın
Direk boşan direk hiç bekleme bile eşine kardeşimizi emanet edemeyegizmi yol ver terbiyesizeMerhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Doğru muymuş, pff bu çok daha kötü.Doğruymuş yukarıda yazdı konu sahibi.
Haklısınız dışarıda aldatsa insanın canı bu kadar yanmazdi....
Ahahagsgshsh cok komiksiniz gercekten.Ya lütfen bunları bana değil de kediye köpeğe bebeğe tecavüz edenlere anlatın. Onlar kesin dinlerler sizi peki abla derler...