Tam olarak neyi sorduğunuzu gerçekten anlayamadım. Şu durumda mağdur olan kız kardeşiniz. Habersizce röntgenlenmiş, arkasından konuşulmuş, neredeyse bu tacizi hak ettiği sonucuna varılmış, canından kanından olan ablası kocasına inanmayı tercih edecek durumda. Bunun affı yok ki zaten. Bunun dur bir dinleyeyim belki iyi niyetlidir denilecek bir alternatifi yok.
Gidin anne babanıza "eşimi kız kardeşimi izlerken yakaladım" deyin. Eğer bir de eşinize sormak lazım derlerse o zaman düşünün ama demeyecekler böyle bir şey. Ya da kız kardeşinize böyle bir şey oldu deyin. Bakalım o ne tepki verecek? Mağdur olan o çünkü. Bir sapık tarafından taciz edilen o. Ben olsam bilmek isterdim. Hiç olmazsa ablam o sapıkla evli kalacaksa, kendimi korumak ve selam bile vermemek isterim.
Kardeşinize anlatın bu durumu boşanmayacaksanız. Kızı korumayacaksanız, onun bunu bilerek kendisini korumaya hakkı var çünkü.
Empati kuramayacağım kadar iğrenç bir durum ancak elin sapığı, benim kız kardeşimden daha önemli olamaz. Mıçarım öyle adama da öyle evliliğe de. Midem kaldırmaz bir daha o adamı zaten. Ben sizin kadar sakin de kalamazdım gördüğüm anda, o da ayrı mesele.