Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ar namus kalmamis gercekten kardesin ona sevistigi erkekleri anlatiyormus sen hala neden baktiginin pesindesn boyle igrenc bir samimiyeti nasil kurmuslar sen buna nasil.izin verdin kardesn sizdevar neden kaliyor.bi suru cevaplanmasi gereken soru var.
Deme öyle simdi taslanirsin. Bende ona benzer bisiy yazdim kimse begenmemis
. İkiside suclu bu konuda biri suclu biti sucsuz değil ikiside suclu kardws ve es !

Ben olsam kız kardesim ile eşimi aynı çatı altında bir dakika tutmam. Ama kız kardeşimin iyiliği için eşimi evden kovar boşanma davası açarım.

Ne kadar leş bir zihniyet eşinizdeki.

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?

Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.

Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Affetmeyi bırak yüzünü görmek istemem.. Birde ikinci şans vermişsiniz ya dinlememeliydin kessinlikle

Savunması cok yanlıs. Kardeş o yahu. Kendi kardeşi gibi görmeli. Kız kardeşin de abi gibi görmüş ki özelini anlatmış. Affedemezdim. Aklından neler geçti kim bilir. Üzgünüm cok zor bi olay ama başkasına bakmasıyla kardese bakması bir olamaz olmamalı. Sence kardeşin nasıl davranıyor eşine peki
Abi gibi görüp özelini mi anlatmış
Kusura bakmayın da seviştiği erkekleri insan abisine anlatır mı?
Başta kıza iftira atıyor sandım konu sahibi doğrudur dedi

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?

Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.

Kardeşim olmasin her hangi bir kadin olsun ne farkeder. Evli barkli adam bir kadini izlemek nedir ya. Hele kardesim olsa siler atarim. Kardeşiniz de sağlam dusuncede değil galiba. Sevişdiyi erkeyi ablanin eşine anlatmak nedir. Tobeler olsun

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.

Canım çok üzüldüm böyle bir olay yasamanı istemezdim. Evet eşinin yaptıgı asırı yanlıs bunun hiç bir açıklaması olamaz. Ama kardesinizde asırı ileri gitmiş. Ne demek seviştigi kişileri anlatıyor. Ne hadsizlik. Enişte enişteligini bilecek baldızda baldızlıgını.

Gerçek. Habersiz gelirdi zaten zırt pırt. Kovamazdım ki. Çok sırlarını paylaşmış hepsini bende biliyorum. Anlatmış. Rahat bir kızdır ama kardeşim o benim ya.....
Benim yakim.arkadasimin 10 senelik evliligi bitti 2 cocugu var kocasi ve baldızı birlikte 5 senedir.Kardesin bu özel sırları kocana anlatacak rahatlikta olmamalı. Sana anlatsın sacmalik ahlak edep nerde bence kocan ve kızkardeşin farklı değil.

Yani kardeşinizi izlediğinizi görüp hala daha o adamla aynı çatı altındaysanız kardeşliğinize geçmiş olsun ne denir başka?

Aldatılır affedersiniz onu bile bi derece anlarım ama kanınızdan canınızdan birine karşı sapık duyguları olan birini affetmeye çalışmanız dahi korkunç.

Deme öyle simdi taslanirsin. Bende ona benzer bisiy yazdim kimse begenmemis
. İkiside suclu bu konuda biri suclu biti sucsuz değil ikiside suclu kardws ve es !
Ne derlerse desinler.
Sonuna kadar suclular hemde kizkardes iliskilerini anlatiyor eniste dinliyor sonra gozetliyor bunuda normal karsiliyor mahrem denen bisey kalmamiss
Konu sahibi kizkardesinin anlatikklarini biliyormu acaba

Bunun nesini affedeceksiniz? Onları aynı ortama nasıl sokacaksınız? Adam sizi başka biriyle aldatır da affedersiniz, kapınızı kapatır o kadını bir daha görmezsiniz de bu sizin kardeşiniz. Aynı çatı altında mutlaka bulunacaksınız, acaba baktı mi acaba etti mi? Bununla yaşanmaz. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.

Affetmeye ve unutmaya çalışmanız hata.

Kız kardeşinizin sizin evinizde ne işi var yahu...

Lütfen enişte ile baldız bir evde yaşamasın hiç hoş değil. İnsan eğilir kalkar bir tarafı görünür. Sabah uyanır duş alırken denk gelinir. Bunlar hoş olmuyor .arada kan bağı yok çünkü....
Şu kafayı hiç anliyamicam galiba ne yani baldızı olmasa adam sapık olmıyacak mıydı

Benim yakim.arkadasimin 10 senelik evliligi bitti 2 cocugu var kocasi ve baldızı birlikte 5 senedir.Kardesin bu özel sırları kocana anlatacak rahatlikta olmamalı. Sana anlatsın sacmalik ahlak edep nerde bence kocan ve kızkardeşin farklı değil.
Al iste rezillik !! Allah kahretsin böylelerini ya yazık günah değil mi o kadına 😔😔😔 kardeş de insan değil kocada allah iyilerle karsilastirsin cok kçtü cokkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X