Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyor musun şu an en az senin kadar dertsiz tasasız olmayı isterdim... Kızmıyorum sana inan. Ben hayatın ve hayatımı verdiğim insanların çok çirkin yüzünü gördüm. Kimse inanmak zorunda değil. Konuyu açma nedenim,bu affedilecek bişey mi.. Affedemiyorum.Bir insan kulu affet diyecek mi.. Diye merak ettim. Çünkü inatla bana bu bi aldatma değil bu içgüdülerime yenildim diyor.

aldatsan daha şereflice olurdu diyemedin mi?

Midem bulandı. derhal boşanın. Bir de bu adamla aynı yatağa girmeye devam mı ediyorsunuz? Ne demek aldatmak değil? Kardeşinizi izlerken ne düşünmüş olabilir sizce? Kardeşinizi izleyen herif kardeşinize gelene kadar kim bilir kimleri iç geçire geçire izlemiştir!

Merhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Oha ciddi mi fake olsun lütfen 🥴😮

Böyle bişeyden şüphelenme durumu olunca önlem almak daha mantıklı ben ablama bana gelme diyemem yada ablam bana. Yorumda biraz keskin konuştunuz farklı anlam çıkıyor ondan dedim.
Yok yok amacım iğnelemek değildi. Yazı ile ifade edince sert oldu belkide.

Benim çevremde de bu tür durumlar oldu. Yani boşanma da olmadı öyle devam etti gitti. Abla kardeş aynı evde kalıyorlardı. Ondan dedim bekar kardeş kalmasın sürekli diye. Belli olmuyor çünkü insanın içindeki kurdu...

Lanet gelsin eşinize. Bende ablam ve eniştemin yanında büyüdüm nerdeyse. Beni cok sever bende onu tabiki. Hatta öz abimden daha cok severim. Böyle pislik insanlarda varmış demek. Ve umarım kardeşinize iftira atıyordur. Söyledikleri umarım gerçek değildir

Biliyor musun şu an en az senin kadar dertsiz tasasız olmayı isterdim... Kızmıyorum sana inan. Ben hayatın ve hayatımı verdiğim insanların çok çirkin yüzünü gördüm. Kimse inanmak zorunda değil. Konuyu açma nedenim,bu affedilecek bişey mi.. Affedemiyorum.Bir insan kulu affet diyecek mi.. Diye merak ettim. Çünkü inatla bana bu bi aldatma değil bu içgüdülerime yenildim diyor.
Beni tanımıyorsun ki dertsiz diyorsun. Bu Aldatma dan öte sapıklık kusura bakma senin eşin Göz Zinası yapan biri ve milletin namusuna kem gözle bakan vahşi bir sapık. Kardeşine kendi kardeşi gibi öz verili davranması lazım. Kardeşinizi gözetleyen biri başka kadınlara neler yapıyordur Allah bilir. Sakın Affetme.. Allah seni feraha kavuştursun.

ne alaka ya benim kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım gelir kalır bize. şort atlet oturur akşamları. bir kere bile eşimin tuhaf bakışını görmedim.
Konu sahibi gibi tek tek cevap yazıyorum. Neyse arkadaşlar bi kez daha açıklayayım insanoğlu beşer şaşar siz önleminizi alın...

Benim çevremde de bu tür durumlar oldu. Yani boşanma da olmadı öyle devam etti gitti. Abla kardeş aynı evde kalıyorlardı. Ondan dedim bekar kardeş kalmasın sürekli diye. Belli olmuyor çünkü insanın içindeki kurdu...
bence kalsın da bu tür pislik adamların gerçek yüzü ortaya çıksın.

Adam pislik orası kesinde kardeşin için söyledikleri gerçekmi ? Eğer gerçeksd kardeşin de iyi bi pabuç değil
Gerçek. Habersiz gelirdi zaten zırt pırt. Kovamazdım ki. Çok sırlarını paylaşmış hepsini bende biliyorum. Anlatmış. Rahat bir kızdır ama kardeşim o benim ya.....

Kızkardeşin sizde ne işi var diyen üye kafanız normal mı?? Mahrem olsun olmasın, eğilsin kalksın bilerek yapmadığı sürece , eşin ya da erkek kardeşin bakmaması,ar etmesi lazım.kizkardesimin benim evimde yatıya kalırken gözümün arkada kalmaması benim tercihim olan eşe aittir sorumluluğu yoldan çıkmısa da gerekeni yapıp pisliğinde boğulmasıni sağlamak da benim görevim!!!

İğrenç o yaratığın yaptığı gözüm döner boşardim ben konu sahibi.. nasıl güvenirim ben ona bidaha

Bak güzel kardeşim böyle olmaz , affedemiyorum diyorsun ama bir Allahın kulu çıksa affederdim dese , affeder yoluna bakar kardeşini de siler atarsın o potansiyel var , zira burdan hissettim.

İstiyorsan affet geç, sil kardeşini de bunlar kolay ama ömür boyu içindeki acaba ile yaşayamazsın, çürütür seni.

Bir de kardeşin enişte beyle bunları konuşurken siz nerdesiniz ?

Allah korusun zor bir durum kimse bunu yaşamasın bende hep çekindim acaba ablam yanlış anlar mı bir hareketimi diye enişte de allah var mesafeliydi. Yeri geldi güldür yeri geldi ağladık. Ama kalma konusunda haklısınız tabiki kalınır ama özel bi durum olmadığı sürece ziyaretin kısası makbul.

bence kalsın da bu tür pislik adamların gerçek yüzü ortaya çıksın.
Hep bu kadarla kalmıyor ama sıkıştırıp taciz edeni hatta tecavüz edeni bile mevcut...

Hatta birkaç ay önce eniştensinden hamile kalıp bebek aldırma sırasında ölen bir kız aylarca medyada konu oldu.

O yüzden böyle ağır travmaları yaşayarak öğrenmemek lazım.

Allah yardımcın olsun kardeşim gerçekten çok zor

Allah namussuz insanlardan bizi korusun ya, eşin kızkardeşi kardeştir ya dünyada bakacak başka kadın mı kalmadı. İğrenç. Buna nasıl bi pozitif yorum istiyorsunuz anlamadım. Kız kardeşiniz de gerçekten böyle sevişme hikayelerini anlatıyorsa onu da alıp karşınıza konuşun salak mısın sen kendine gel diye. Çok anlatmak istiyorsa size anlatsın eşinizle niye bu kadar yüz göz oluyor.

Aklıma gelebilecek en aşağılık hareketlerden biri. Bunu yapan kız kardeşinize zayıf anında başka şeylerde yapabilirdi. Eşiniz sapık ve tacizci. Şöyle söyleyim o adamı evden kovar, bütün eşyalarını da sokağa atarım. Mezarına dahi gitmem. Gidersem de tükürürüm. Bu kadar net.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X