Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Affedemiyorum diye zaman kaybetmeyin. Derhal ayrılın. Sebep soranlara fikir ayrılığı vs açıklamasi yapın, kardeşinizi korumak adına. Malum; bosanma sebebinizi yedi düvel yorumlayacak. Hemen boşanın, sonra hayatınızı düzenlersiniz

Yine kadın suçlamandan geçilmiyor bi konuda da daha bravo. Nefsi filan da böyle yorumlayıp leş zihniyete zemin hazırlamayın ya.
Kadın erkek aynı ortamda oturamaz diye düsünenlere laf anlatmaya çalışıyorsunuz ya iyi sabır valla bide su anket nedir ya direk oyladım ama anlamadim ne iş.

Hele bide olay bihter ziyagile kadar gelmiş orda da şerefsiz behlüldü ama gene suçlu kadın oldu şasırdık mı cıks

Bu sapıklık bence iki tarafda da var ne acı kardeş başkasınn evinde banyoyu bırak wcye kilitsiz girilmez kapı kilitlenmeli yanlışlıkla bile biri açar
kasıtvar sanki enişte zaten en büyük suçlu 🤮inşallah evladınız yoktur

çok ama çok üzüldüm. Psikolojinizi tahmin edemiyorum bile şuan. Yapabileceğiniz bir şey yok. Güçlü olun, kendinizden uzak tutun o adamı. Kız kardeşinizi bile izlediyse ilerde bu adama asla ama asla güvenmeyeceksiniz. En kısa sürede kurtulursunuz umarım :(

Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?

Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.

Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Affetme de zaten.. Affetsen bile hep aklına gelecek yasadıkların, yasattıkları..

Evet iftira atıyor olabilir. Hatta yüksek ihtimalle iftira olabilir. Ama ben olsam şahsen araştırırım söylediği şeyleri. Bu şüphe ile yaşanmaz. Çünkü bi insan duş alırken üzerini değiştirirken kapıyı filan kitler dikkat eder. Eş zaten pisliğin teki bu tartışmasız bi gerçek ama kardeşi de biraz araştırmalı mevzunun aslı astarı varmı diye. Eğer gerçekten varsa böyle bişey kardeşine de mesafe koyar.
Ben bu devirde babama guvenmem acık net. Banada tuaf geldı koca serefsız. Gerısı bellı degıl.

Peki hanimefendicigim baldizla eniştenin birbirine mahrem olmadığı dolayısıyla namahrem olduğu konusunda hemfikiriz öyleyse.
Mahrem yazmış mıyım? Namahremdir ama nikah düşmez yazmışım.

Konudan bağımsız, bunlar islam dinini kabul edenler için geçerli. Konu sahibinin, eşinin, kardeşinin inancını yada ne kadar inandığını yaşamayı seçtiğini bilmiyoruz.
O yüzden buradan bir yere varılmaz.
kocasının yaptığı iğrenç, midesizlik.
kardeşinin durumunu bilmiyoruz, belki adam iftira atıyor, belki kadın ayarı kaçırdı (ki yine adamı haklı yapmaz, koysaymış mesafesını)

ben hüküm uydurmaya karşıyım. Konu ile alakası yok benim için namahrem veya mahrem olmasının. Ama işi dine bağlayıp, dini yorum yapılıyor, madem o kadar dindarsınız veya dindarlar her kimse,
en azından inanılan şeyin ne olduğunu bilmesi, her şeyi bilemese de uydurmaması gerektiğini bilmesini beklerim

Kardeste suçlu , kendini korusaydi , sapik sapik konusmasaydi " diyenler bu erkeği aklıyor farkında mısınız ?

Ne olursa olsun, isterse on kadinla aynı evde yaşasın , adam olan adamdır. Karşı tarafla ilgisi yok.

" Hayırdır bana niye anlatıyorsun kardeşim " bunları diyememis mi ?
Kapı açıkken oradan defolup gitmeyi bilememiş mi ?

Kardeş ya kardeş , karısının kardeşinden söz ediyoruz , çok şaşkınım yorumlara .

Sadece savunmasindaki ahlaksızlık için bile tekmeyi atmak lazım.

Kadın erkek aynı ortamda oturamaz diye düsünenlere laf anlatmaya çalışıyorsunuz ya iyi sabır valla bide su anket nedir ya direk oyladım ama anlamadim ne iş.

Hele bide olay bihter ziyagile kadar gelmiş orda da şerefsiz behlüldü ama gene suçlu kadın oldu şasırdık mı cıks
biri de “arkadaşım bende kalır şortuyla atletiyle oturur ama eşimin bir kere bile yan baktığını görmedim” mesajımı beğenmemiş. baksın istiyorlar sanırım 😂

Yok yahu cidden seviyorlar. Beren saat o dizi sayesinde bugün bu kadar sevilen bir oyuncu..
Medya kimi sevmelerini istiyorsa onu şirin gösteriyor. Madur gösteriyor. Her türlü ahlaksızlıgi da yapsa , adam da öldürse, en yakınlarına ihanet de etse bı sekilde sevdiriyorlar. Cici kıyafetler, yapili saçlar, güzel bir yüz tüm çirkinliği gizliyor. Bizim halk da ağzı açık izliyor hatta hayran oluyor. Hatta hatta işi daha da ileri götürüp uygulamaya geçenler de okuyor. Onlar da soluğu Esra Erol'da , müge anlı da alıyor. Sonra bizim ahali yine ağzı açık bir şekilde bu sefer de burayı izliyor. Yine yeniden daima medya patronları kazanıyor. Kaybeden, yozlaşmış toplum oluyor.

Tövbe yarabbim. Ne olursa olsun. Bu nasıl ahlaksız bir şey. Bir de bahane bulmuş.

Merhaba zor bir durum tabiki affetmem ama isin bir de öteki tarafı var neler gördük neler duyduk. Simdi oncelikle kız kardesinizi nasıl gozetliyordu? Kiz kardesiniz buna musade etmiş olabilir mi? Biraz daha dikkatli davranması lazımdı onun da ya kusuruma bakmayın ama kiz kardesiniz de eşinizden hoslaniyor olabilir mi 😔😔😔😔

Ben anlayamıyorum hayatta herşey olabilir kız kardeş-erkek kardeş,kayin- görümce ile ayni evde yaşamak zorunda kalabiliriz. Hayat şartlarından dolayi başka nedenlerden dolayı . Biz o evde kalıyoruz diye, eniştemizin bizi dikizlemesi mi gerekiyor bunu haketmiş mi oluyoruz. Üstüne tutup o yattığı kişileri anlattı bende böyle yaptim diye cevap veriyor konu sahibi yazdi mi peki, evet kardeşim esime oturdu bunu anlatti diye( dese de inanmam sırf affetmek icin yaziyor derim) , dikizleyen adamin sözüne mi itibar edeceğiz, hadi oldu diyelim kiz anlatti ne anlatabilir ben şunla şu pozisyonda seviştim , şunları yaptık diye mi anlatacak. Kiz ne olursa olsun adam baldiniza kötü gözle bakmis mi bakmış daha ne anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X